Radila sam 4 puta test. Prvi negativan, drugi pozitivan, a zatim još 2 negativna. Kupila sam različite testove svaki put. Nisam imala nikakve simptome trudnoće, osim izostanka mjesečnice. Kraj mene je beba od dva mjeseca. Eto, tako da ja testovima više ne vjerujem, najbolje je otići na pregled.
U više navrata sam koristila testove i to najčešće Clearblue. U dobitnom ciklusu druga se crtica pojavila istog trena, nakon 7 dana kašnjenja mjesečnice. Blizanci sada imaju 4 mjeseca
Za početak pozdrav svima..nova sam na forumu.Pošto smo svi ovdje iz istog razloga,a to je trudnoća,imam par pitanja.Mjesečnica mi kasni 2 dana,ja sanjam da sam trudna,odem napravit test i ono stvarno!!Iskreno nisam to očekivala i full je ne planirana trudnoća..Nisam sigurna što sada raditi?Znam da bi trebala ginekologu i otici ću,ali nekako me sve to šokiralo,inače sam još mlada 21 mi je godina i studiram,živim s momkom već duže vrijeme,svakako smo planirali obitelj ali ne ovako brzo.Molim vas za savjete,iskustva bilo što,zbunjena sam i neznam što ću sasobom!!
Samo sam jednom radila test na trudnocu i to kada sam bila sigurna da sam trudna i doista sam bila. Kupila sam Primastick, moze se raditi u bilo koje doba dana, ne mora biti prvi urin. Pokazao drugu crtu odmah.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ja sam radila s najjeftinijim iz ljekarne za 15kn (trakica) i pokazao je pozitivno,nakon tjedan dana kašnjenja menstruacije (jedno 2 mj prije toga sam imala blago neredovite cikluse pa smo čekali dulje dok smo napravili test jer sam bila uvjerena da imam predmenstrualne grčeve) kad ono neočeivana beba :)
E da, zaboravila sam napomenuti da imam osječaj kao da ču svaki čas dobiti, mala probadanja i onaj osječaj kao da več curi, kad ono ništa. Inače su mi redovite kao sat. Želimo bebu i stvarno smo se trudili ove praznike.... Zadnja menga bila 08.12. 2013.
Pozdrav!ovak,menga mi je prosla 5.1 i 8.1 sam imala spolni odnos i nakon toga sam dobila neki zuto bijeli gusti iscjedak,strasne grceve u donjem dijelu trbuha i bol u ledima.osjecam senkao da bi mi menga trebala doci,ali prerano je za nju.jel moguce da sam trudna i dali je moguce da sam tako brzo pocela osjecati simptome.mislim,ako sam trudna,trudna sam samo 9 dana.jel moguce da sam vev osjetila simptom?i dali je iscjedak i grcevi uopce simptomi trudnoce.hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji