..i ja sam radila sa clearblue....kad me teta u ljekarni pitala koji hocu, rekla sam joj da mi da neki koji bi ona kupila sebi..dala mi je clearblue, i rekla da cijena nema veze sa kvalitetom..da je to sve manje vise isto, i da je clearblue prije bio jedan od skupljih..radila sam ga u jutro, i pokazao mi je plusić odmah!
Ja sam isto koristila Primastick - odmah je pokazao pozitivan rezultat kad sam bila trudna i negativan kad nisam bila, ali ja sam trebala pričekati barem 10 dana od očekivanog datuma menge, jer su mi neredovite. Sretno!
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ja sam radila 4 testa. svaki dan jednog :D sve moguće sam ih nakupovala. Svi odmah pozitivni. nakon par sekundi je pokazalo obje crte ili plus. Radila sam ih tak puno zato jer sam bila na kontracepcijskim i uzimala redovito 2 i pol godine, ali mi je jedna menga bila čudna nekakva skoro nikakva i dok je druga kasnila tjedan dana sam otišla po testove. i eto, testovi su pouzdani u mojem slučaju a kontracepcijske zakazale. Veli moj ginekolog nikaj nije siguno :D
Ja i on se nadamo tom plusicu. Citam po drugim forumima i vidim da ima dosta cura kojima je test bio negativan samo par dana nakon kasnjenja. Cudno mi je jer kasne vec 5 dana. Sinoc sam jela ko luda blitvu ciji obozavatelj nisam a jetricu koju obozavam mi je nekako smetala i kad smo otisli lec imala sam osjecaj kao da cu sve ispovracat...
Sortiraj odgovore
Najstariji