Mama1 meni izgleda kao da se nazire plusić????
I ja se nadam, sutradan sam napravila kasno popodnw jos jednog alibje bio -.. :-(
Sada neznam sto bi mislila..
odi fino izvadi betu, ili privatno kod nekog ginića,stvarno bih voljela da si trudna... sretno!!
oci clearblue znaju biti zeznuti, meni nisu nešto, uzmi neki drugi pa ponovi test!
Gitta a misliš da vec sad moze vidjet na uzv? Mozda da odem betu vadit? Zna li tko koliko košta to privatno i koliko se čeka rezultat?
Hocu svakako.. vec mi je neugodno kupovati testove, koliko sam ih kupila.. ;-) iskreno se nadam da ce biti + ! Imam dijete od 7 godina, bilo bi lijepo da dobije bracu ili seku. S obzirom na dijagnozu, tesko.. al eto, cuda valjda postoje. Nadam se da cu ga i ja dozivjeti! ❤ hvala
I koji bi test kao najpouzdaniji preporučili? Vidjela sam da cure pišu za gravi mini da je dobar..
naravno da čudda postoje, samo se moli!! ako si trudna doktor vidi na uzv, pogotovo ako ti kasni 20 dana! a beta dođe oko 150 kn, ja mislim nisam sigurna, objasni svoju situaciju, možda te i soc gin primi preko reda ili ti da uputnica da vadiš krv...
uzmi neki osjetljiviji, hm..ja sam uzimala gravignost ili tako nešto, uglavnom promijeni, da nije clerblue pa probaj, to ti je ono želim znati drugo mišljenje hehehe
Da, kasni puno. Al to je kod mene nirmalno.. nekad ovulacija bude i 25 dc.. eto, ponovit cu pa cemo vidjeti. Inace imam pojacani iscjedak, vene po grudima izrazenije i umor.. zaista se nadam. U petak cu vaditi betu, pa javim! :-) Hvala Gitta
I da, Clearblue definitivno nije najbolji izbor. Ta plava crta se cesto pojavi(evaporacijska). Ovaj put su mi dva pokazala plus(kao na slici sto sam pokazala). Gravignost u popodnevnim satima -. Pa se nadam da je rana trudnoca pa nije ocitalo popodne.. :-)
Hocu svakako.. vec mi je neugodno kupovati testove, koliko sam ih kupila.. ;-) iskreno se nadam da ce biti + ! Imam dijete od 7 godina, bilo bi lijepo da dobije bracu ili seku. S obzirom na dijagnozu, tesko.. al eto, cuda valjda postoje. Nadam se da cu ga i ja dozivjeti! ❤ hvala
Držim najveće fige!! Uvijek se treba nadati! Jedna bebica je tu, zasto nebi dosla i druga.. ja znam slučajeve da su ljudi po 10 god htjeli dijete i nista i onda nakraju ih iznenadi plus..🍀🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji