Da i ja napišem svoje iskustvo. Zadnja menga bila je 27.1.2017., ovulacija 12./13.2. U subotu (4.3.) radila sam test, i to jeftin iz Mullera (Duchesse), kakvih 13-ak kn i pokazao mi dvije roze crte 😍. Menga mi je kasnila oko 5-6 dana, a inače piše na testu da se može raditi nakon prvog dana izostanka menge.
Dalmatinka, je l' ima novosti? :)
Čestitam, Smješkice :D Pridruži nam se u grupu Jesenjske bebe 2017 :D Javljaj novosti ;)
Pozdrav cure! Ja i mm već godinu pokušavamo i ništa... :( Upravo sam napravila clearblue test jer mi kasni deset dana i pojavila se crta u kontrolnom prozorčiću i minus u onom drugom, a preko njega razlivena tamna? Da li se to ijednoj desilo i ostavlja li ikakvu mogućnost za trudnoću? :)
Hej mame... Tko se testirao s Clearblue testom? Dali je mozda netko par dana prije ocekivane vjestice napravio test ?! Jel bio tocan?! Na testu pise 5dana prije ocekivane m ...pa me zanimaju iskustva ...:) hvala
Dalmatinka, je l' ima novosti? :)
Čestitam, Smješkice :D Pridruži nam se u grupu Jesenjske bebe 2017 :D Javljaj novosti ;)
Barbs,evo iz ginekologa.Sto reci,7 tj trudna..sve super sve ok :)
Meni je teta u ljekarnoj rekla da su svi testovi dobri ukoliko se pravilno rade i savjetovala da uzmem najjeftiniji koji ce pokazati dvije crtice ako sam trudna. Tako je i bilo. Treci dan kasnjenja M napravila prvi test popodne i bio je pozitivan. Drugi ujutro i takodjer pozitivan. Jucer i doktor potvrdio sve.
Allllli ja moram naglasiti da mi je ciklus tocan kao svicarski sat i na prvi dan izostanka M, znala sam da je to to 😁
Curkkeeee ...evo da vam javim da sam napravila Test 4 dana prije ocekivane m ...Clerblue test ... I pokazao mi velikiii + ....sreca do nebaaa!!! Napokon nakon 6 mjeseci razocaranja...
Pozdrav žene drage! Ja sam nova :)
Što učiniti kada ti test pokaže +? Pročitati forume i pridružiti se jer tu možemo pričati o svemu dok još nitko ne zna :D :D
Daaklem, evo mene od sinoć:
Kasnila mi je 2 dana, s tim da sam mislila prvo da sam dobila, a ono samo kapljica neka svijetlo smeđa i dalje ništa
Prsa su me nenormalno bolila od poslije ovulacije, što je za mene normalno, ali tjedan dana pred mengu je to uvijek splaslo, osim sada. U trbuhu stalno grčevi i osjećaj između prehlađenog mjehura i bolova za mengu ali jače puno. Zatvor također i nesanica. Obzirom da sam pod stresovima zbog diplomskog, rekoh idem sinoć napraviti test da bar jednu stvar isključim i plusić se pojavio u roku odmah! :sreća:
I saada čekam 8h da nazovem ginekologa da vidim što dalje? Znam da ovo nije 100% pouzdano, ali eto, lijep je osjećaj pa maakr bio i trenutan!v
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Sortiraj odgovore
Najstariji