Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    10. Kolovoz 2021. 14:13

Trica

Pozdrav svima!
    Kako vam se čini ovaj test? M još ne kasni, ali ne znam točno koliko je dana prije s obzirom da mi ciklus varira do 5 dana.
    https://ibb.co/yX6Nz0J

Za sada negativno...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• at1209
    11. Kolovoz 2021. 12:55

https://ibb.co/LkkdpC0

Zenice sto mislite jel vidite i vi blijedu liniju kao ja? Posebno  kada udaljite onako  mobitel

Tonia♥️
    11. Kolovoz 2021. 14:06

at1209

https://ibb.co/LkkdpC0

Zenice sto mislite jel vidite i vi blijedu liniju kao ja? Posebno kada udaljite onako mobitel

Vidi se druga blaga linija... Testiraj ponovno za dva dana, tada bi trebala biti jača crta

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• sanjuska
    14. Kolovoz 2021. 05:34

Pozzzz!!evo ovako maloprije sam radila test i pojavila mi se svijetla druga crtica stim da mi je ovo treći test i na druga iba mi se isto vidila crtica ali jako su bile blijede a oca jutros je uočljiva ali isto blijeda.danas mi je dan za dobit

• sanjuska
    14. Kolovoz 2021. 05:36

sanjuska

Pozzzz!!evo ovako maloprije sam radila test i pojavila mi se svijetla druga crtica stim da mi je ovo treći test i na druga iba mi se isto vidila crtica ali jako su bile blijede a ova jutros je uočljiva ali isto blijeda.danas mi je dan za dobit

• Baby❤
    16. Kolovoz 2021. 16:46

Curke, jel se desilo kojoj da je zatrudnjela 33.dan ciklusa? Inače imam jako neredovite menstruacije.
    Od 30 do 50 dana razmak. 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Baby❤
    16. Kolovoz 2021. 16:51

Imali smo odnos 25ti dan ciklusa, radila test nakon 18 dana i bio negativan, e sad imali smo odnos 33dan ciklusa, sad mi je 9 dana od odnosa tak da mi je još rano za test. Ali 2 dana nakon tog odnosa mi jebilo mučno ko sam vrag.
    Dal postoji mogućnost trudnoće ili misite da je možda nemoguće zatrudnjeti 33.dan ciklusa? 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

toxiclystronger
    16. Kolovoz 2021. 20:05

Rekla bi da je teško da si trudna, pogotovo ako imaš tako neredovite cikluse pa ne znaš kad ti je ovulacija. Tako da ne bi rekla da ne postoji nužno mogućnost, ali mislim da je vrlo mala.
    Što se tiče mučnine, tu je sto posto sigurno da mučnina nikako nije od trudnoće. Nakon odnosa, čak i da je došlo do oplodnje, potrebno je proći neko vrijeme da se uopće dogodi implantacija i da krenu rasti vrijednosti HCGa (od čega ti je zapravo mučno u trudnoći, a vrijednosti krenu rasti uglavnom nakon propuštene mjesečnice).

👩‍🏫 a teacher & a psychotherapist
    👱‍♀️29 🧔34
    👫 2017.
    👩‍❤️‍💋‍👨 2020.
    Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
    Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
    Drugi pregled: 13.9.

simba
    16. Kolovoz 2021. 20:57

Tkočekatajidočeka

Imali smo odnos 25ti dan ciklusa, radila test nakon 18 dana i bio negativan, e sad imali smo odnos 33dan ciklusa, sad mi je 9 dana od odnosa tak da mi je još rano za test. Ali 2 dana nakon tog odnosa mi jebilo mučno ko sam vrag.
    Dal postoji mogućnost trudnoće ili misite da je možda nemoguće zatrudnjeti 33.dan ciklusa?

moguće je, ali je manja vjerojatnost. Inače su ti dugi ciklusi loši. Ali svakako bi trebala ustanoviti zašto imaš tako duge cikluse, jer ciklusi od 40-50 dana nisu normalni. A i upitno je da li uopće imaš ovulaciju i kad si ju uopće imala. A ako i radite na bebi, više sexa ne bi škodilo😜

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    16. Kolovoz 2021. 20:59

sanjuska

Pozzzz!!evo ovako maloprije sam radila test i pojavila mi se svijetla druga crtica stim da mi je ovo treći test i na druga iba mi se isto vidila crtica ali jako su bile blijede a oca jutros je uočljiva ali isto blijeda.danas mi je dan za dobit

jesi ponavljala? učitaj sliku.

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.