Pozdrav svima. Molim Vas da mi pomognete sa svojim komentarima i iskustvom.
Naime imala sam spolne odnose dan prije dana ovulacije, bez zaštite. Partner je ejakulirao u mene.
Zanima me kolika mogućnost je da zatrudnim? S tim da sam bila kod gin. gdje mi je doktorica rekla da he endometrij tanak, i da je teže začeti ali opet ne mora značiti. Šta Vi mislite o tome? Unaprijed hvala!! Naravno voljeli bi da bude +! 😊
Svakako da su velike šanse.
Želim vam da ugledate plusić u skorije vrijeme.
Zagrljaj djeteta je zagrljaj svijeta 🤗.
Pozz cure, zanima me ako se koja našla u sličnoj situaciji... Naime zadnja 2 ciklusa su bila na 44 i 49 dana... Imam PCOS dijagnozu, radimo na bebi... Imala sa neko blago krvarenje tj iscjedak krvavi u trajanju 3 dana u periodu 28-30.6, rađeni testovi 08.7 i 15.7 negativno... Po aplikaciji kasni 2 dana... E sad mene zadnjih 2 dana hvata veliki umor i vrtoglavica, kad da opet napravim test... Dal je problem u testu možda?? Koristila sam First sign iz dma..
28 dc. Ciklusi mi se produzili na 32_34 zbog biokemijske. Nadam se da ce ovaj put se zakacit kako treba. Imali itko da je imao ovako svijetle.hcg trakice pa da je sve bilo u redu?
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
sad mi se cine malo tamniji. Valjda ovim trakicama treba duze vremena da ocitaju hcg. Mislim da cu ic kupit normalan neki test al pricekat cu dan x za piskit ga, vise manje po mom racunu za 4 dana .
28 dc. Ciklusi mi se produzili na 32_34 zbog biokemijske. Nadam se da ce ovaj put se zakacit kako treba. Imali itko da je imao ovako svijetle.hcg trakice pa da je sve bilo u redu?
Po svemu sudeći, ovo je trudnoća 🤗.
Bilo mi je ovako čak nakon tri dana od kašnjenja, i bila trudnoća 😉.
PozdrAv cure,
Prvi put pisem. Menstruacija bi trebala doci preksutra, zadnja 20.06.
Nemogu skuziti jeli ovo pozitivno lagano kao da se nazire🤗 help samo kako se stavi slika?
PozdrAv cure,
Prvi put pisem. Menstruacija bi trebala doci preksutra, zadnja 20.06.
Nemogu skuziti jeli ovo pozitivno lagano kao da se nazire🤗 help samo kako se stavi slika?
https://ibb.co/VmqPpm8
https://ibb.co/THsK49r
Oprostite ak sam dosadna al citam da su cure bile trudne i sa ovakvim testovima, pa sam zbunjena
https://ibb.co/THsK49r
Oprostite ak sam dosadna al citam da su cure bile trudne i sa ovakvim testovima, pa sam zbunjena
Ne znam, ali ja ovdje ne vidim drugu crticu.
Po svemu sudeći, ovo je trudnoća 🤗.
Bilo mi je ovako čak nakon tri dana od kašnjenja, i bila trudnoća 😉.
Hvala na odgovoru. Onda cu se ipak malo nadat.
Sortiraj odgovore
Najstariji