Imali smo odnos 25ti dan ciklusa, radila test nakon 18 dana i bio negativan, e sad imali smo odnos 33dan ciklusa, sad mi je 9 dana od odnosa tak da mi je još rano za test. Ali 2 dana nakon tog odnosa mi jebilo mučno ko sam vrag.
Dal postoji mogućnost trudnoće ili misite da je možda nemoguće zatrudnjeti 33.dan ciklusa?
moguće je, ali je manja vjerojatnost. Inače su ti dugi ciklusi loši. Ali svakako bi trebala ustanoviti zašto imaš tako duge cikluse, jer ciklusi od 40-50 dana nisu normalni. A i upitno je da li uopće imaš ovulaciju i kad si ju uopće imala. A ako i radite na bebi, više sexa ne bi škodilo😜
Imala sam 3 spontana,
Imam trombofiliju ali blagi oblik.
Nismo se iskreno ovaj mjesec trudili. Imali smo odnose bez svršetka :)
Jos uvijek sam u strahu.....
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Imali smo odnos 25ti dan ciklusa, radila test nakon 18 dana i bio negativan, e sad imali smo odnos 33dan ciklusa, sad mi je 9 dana od odnosa tak da mi je još rano za test. Ali 2 dana nakon tog odnosa mi jebilo mučno ko sam vrag.
Dal postoji mogućnost trudnoće ili misite da je možda nemoguće zatrudnjeti 33.dan ciklusa?
Mucno ti dan nakon odnosa? Mucno je tebi jer je odnos bio bez svrsetka😁😁😁 Moguce je zatrudnjeti, ali jbg ono, nisi imala svrsetak....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Cure ja neznam vise dal sam luda ili šta.
Znači radila sam jučer i danas test(45.dan ciklusa)
Oba dva testa negativna, ali jučer sam nakon nekih 2,3 sata jos jednom pogledala i došla je još jedna crtica. Danas nakon nekih 15,20 min opet pogledam i opet navire crtica.
Dal pre rano pogledam test pa mi još ne učita rezultat ili stvarno ludim?
Idem danas po još jedan test pa ću vidjet.
Imala koja takav slučaj?
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Cure ja neznam vise dal sam luda ili šta.
Znači radila sam jučer i danas test(45.dan ciklusa)
Oba dva testa negativna, ali jučer sam nakon nekih 2,3 sata jos jednom pogledala i došla je još jedna crtica. Danas nakon nekih 15,20 min opet pogledam i opet navire crtica.
Dal pre rano pogledam test pa mi još ne učita rezultat ili stvarno ludim?
Idem danas po još jedan test pa ću vidjet.
Imala koja takav slučaj?
Prerano si pogledala. Sacekaj jos jedno dan dva pa opet pogledaj...🙄 Zeno, ima uputstvo, uzmi i procitaj, test poslije 10 min se ne ocitava, ako ti se druga linija nije pojavila unutar 10 min, nije pozitivan. Pogotovo u tvom slucaju gdje je proslo dovoljno dugo dana da linija odmah bljesne. Ne razumijem da trosis pare, odi i izvadi Hcg iz krvi i znat ces sigurno..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Btw, ta linija koja se pojavi nakon 2-3 se zove evaporacijska, i to se pojavljuje jer se osusio taj dio na koji je stavljen reagens i bla bla bla...uglavnom vadi Hcg ...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
https://ibb.co/T8xG59c
Cure molim pomoc dali je ovo pozitivno,kasni dva dana.nakon sto sam napravila test pojavilo se neki smedi iscjedak pa sas neznam sta da mislim
Cure molim pomoc dali je ovo pozitivno,kasni dva dana.nakon sto sam napravila test pojavilo se neki smedi iscjedak pa sas neznam sta da mislim
ja mislim da će to završit u biokemijskoj. Blagi plusić je, ali kasni ti već. Ako znaš točno kad si imala O i kažeš da ti kasni, a crtica je tako blaga + počinje neko krvarenje. Vjerujem da je M u pitanju. Jesi test očitala u 10 min il? čak nisam sigurna da nije i ev. crtica.
👩33g
👨42g
👦4g
Jesam naravno sve kako pise na uputama sam napravila.
Imam doma curicu od 1g i 3 mj pa mi sad malo neobicno ovo kad sam sa njom bila trudna crtice su bile dobro vidljive al pravila sam onda test nekih 10 dana nakon kasnjena.
Sad neznam sta mislit,sto se tice toga krvarenja malo ima pa nema onako vise na papiru kad se obrisem zadnja menga je bila 29.07 a sljedeca je trebala doc 25.08
Jesam naravno sve kako pise na uputama sam napravila.
Imam doma curicu od 1g i 3 mj pa mi sad malo neobicno ovo kad sam sa njom bila trudna crtice su bile dobro vidljive al pravila sam onda test nekih 10 dana nakon kasnjena.
Sad neznam sta mislit,sto se tice toga krvarenja malo ima pa nema onako vise na papiru kad se obrisem zadnja menga je bila 29.07 a sljedeca je trebala doc 25.08
Sacekaj ti jos koji dan, malo mi nekako 2 dana od izostanka da se radi test, ja sam isto sacekala bar 10 dana da napravim test i nisam se ni stigla maltene popiskit vec je bio plusic gore, tako da ti je moj savjet da sacekas bar jos 5 dana. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ja vidim crticu,ali možda bi zbog tog iscjedka ponovila test za par dana da isključiš mogućnost biokemijske.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji