Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MakMak
    01. Rujan 2021. 13:51

Pozdrav, 
    Sta mislite o ovome 😳 ne mogu ljepo uslikati, uzivo se vidi i nastavak sjene.. ovo je prije ocekivane m nekoliko dana

• MakMak
    01. Rujan 2021. 13:52

MakMak

Pozdrav,
    Sta mislite o ovome 😳 ne mogu ljepo uslikati, uzivo se vidi i nastavak sjene.. ovo je prije ocekivane m nekoliko dana

https://ibb.co/xJcHFjY

simba
    01. Rujan 2021. 14:10

MakMak

MakMak

Pozdrav,

https://ibb.co/xJcHFjY

ovo je evaporacijska crtica, odnosno sjenica. test je negativan. pričekaj dok ti ne treba doći M, pa ako taj dan ne dođe, napravi drugi. Ili kupi neki drugi test sa rozim crticama. I ja sam imala baš te lažne sjene na ovom testu.

👩33g
    👨42g
    👦4g

• MakMak
    01. Rujan 2021. 14:40

Hvala Simba :) menstruacije su neredovite, pa mi je tesko procijeniti dane i ovulaciju.. Najvjerojatnije ce onda ovo ostati negativno.. pozdrav 🙂

• anonimna111
    05. Rujan 2021. 02:11

Pozdrav curke, naime, imam jedan problem.. Uradila sam danas test za trudnocu sa prvim urinom i pokazala se kontrolna linija i pokazala se jedna skroz lijevo.. Da li je moguce da je ti testna linija, citala sam ovdje na portalu da se ljudima p9javljivala ta skroz lijevo i da nisu bili trudni, a takodjer sam procitala da je jedna djevojka imala tu liniju pa je poslije uradila test i bio je pozitivan.. Uradjen je 3 dana pred ocekivanu mjesecnicu, ne osjecam nikakve simptome, jedino sto sam imala temp 37.8 prekjucer ali tome uhvatila groznica, bar tako mislim.. 
    Sta vi mislite curke da li je ovo pozitivan rezultat, btw nakon tog prvog testa kada smo vidjeli ovu liniju skroz lijevo ispod ovog materijala smo se prepali jer trudnoca nije zeljena trenutno, te smo kupili drugi test, oba su pokazala ovu liniju skroz lijevo..
    Iskreno se nadam da je test negativan, hvala unaprijed na odgovorima

• anonimna111
    05. Rujan 2021. 02:14

Izvolite i sliku nije htjelo da uploaduje direktno na forum pa sam morala ovako.. 
    Molim vas za odgovor jer stvarni u ovom trenutku trudnoca nije pozeljna
    https://ibb.co/3NqHqQW

• anonimna111
    05. Rujan 2021. 02:17

Isprepadana sam, oa kada zumiram skroz vidim kao nekakvu linijicu pored ove kontrolne.. Molim za odgovor, nadam se da se tripujem

• vickivale
    05. Rujan 2021. 07:49

Izgleda negativno, linija koja oznacava trudnocu obicno nije ispod plastike. Ja bi ponovila za tri dana ako ne dođe menstruacija ali se ne bi brinula! 🤞🏼

Dvojajcane blizanke 🍒

• anonimna111
    05. Rujan 2021. 08:47

Mnogi hvala na odgovoru, i ja sam zakljucila nekako po ostalim odgovorima na forumu da je 99% negativan.. Ali znate kako, ja sam mnogo bojažljiva osoba što se tiče tih stvari, evo sada ću da objasnim ovdje pa ako nekoga zanima, ako neko može da mi pomogne, neka pročita..
    Ja sam predposlednju menstruaciju dobila 15.6 i poslednji dan je bio 22.6.. 
    Inace nemam redovne cikluse obicno dodju u periodu od 35og do 380og dana
    Tamo negdje mjesec poslije toga, smi decko i ja poceli plasiti da li sam mozda trudna, kao slag na tortu nakon nekih 7 dana, poceo je bol u ledjima, bol u donjem dijelu stomaka, bol jajnika, menstruacija je trebala po pravilu doci za od 3 do 6 dana.. Nadali smo se da su to simptomi pmsa, nakon tih bolova koji su trajali otprilike 2/3dana nista se nije desavali neko vrijeme, menstruacija je kasnila..
    Dosla je nakon 51 dan, a i to sto je dosla, dosla je nasim uticajem, 2/3 dana pred dolazak me je poceo zigati jajnik..
    Mi smo 51. dan stavili vrucu oblogu na predeo materice i nakon nekih sat mijenjanja te obloga pocela je da izlszi krv.. Ali menstruacija nije bila ista, bila je za nekih 30-40%slabija i za 40-50%manje bolna. Pisala sam i doktorici koja mi je rekla da sam mlada jos te da bi se ti sve vremenom trrebali ustabiliti najdalje do prvog poroda.
    Mene muci i to sto je 7 dana izlazila relativno normalna krv ali za nekuh 40% manja.. Inace san na dan mijenjala 6 ulozaka, prva tri dana po 6, sada sam promijenila samo prvog dana tri, ostala dva dana po dva uloska koja nisu bila puna..  

• anonimna111
    05. Rujan 2021. 08:58

Ostala 4 dana sam mijenjaala po 1 ulozak.. U menstruaciji je bilo ugrusaka ne mnogi ali je bilo.. Moje prvo pitanje je da li postoji ikakva sansa trudnoce ako se dobije mensa, posto sam vidhala po forumima kao u prvom trommesecju da moze da se dobija, da li je laz ili ne ja ne znam.. Ali znate sta he jos problen sto se izlazak krvi nije zaustavii nakon 7 dana, vec nakon 12, sledecih 5 dana je izlazilo basbas malo krvi, svega par kapi.. Da li moze to da bzde implatacijsko krvvarenje recimo.. Mnogima ova moja pitanja ce biti glupa, ali nova sam u ovom svijetu pa ne znam bas sve najbolje.. 
    Sledeca mensa ako ne bude kasnila trebala bi biti za 2 dana, a najdalje za 6 dana.. 
    Ja sam juce uradila dva testa ne znam da li sam napomenula.. Prvi sam mislila da je pozitivan i bila sam zaprepascenja zbog linije koja se pojavila skroz lijevo, pa sam ponovila tako identicno je bilo i sa drugim.. Pa Vas molim za još mišljenja oko cijele ove situacije, da nap9menem da imam pr9blema sa stitnom, i 18.7 otp par dana pred momenat kada sam po kalendaru trebala dobiti sam osjecala vrtoglavicu, malaksalost i bezvoljnost, takodjer sam dosta kijenjala raspolozenja, ti je sve trajalo neka 3 dana, ali mi je bilo lakse kada sam dobila..ne znam da li to moze to da utice na duzinu trajanja mense..
    Dakle moze li se ostati trudan ako sam dobila mensu, a prije nje sam imala toliko simptoma trudnoca, muci me samo to sto su simptomi trudnoca i pms gotovo pa isti..Prije mozda 11dana je izlszio vaginalni iscjedak onako, po malo bjeljkast, rastezljiv, bez mirisa, da li je u pitanju ovulacija..
    Prije par dana mi je takodje izlazio vaginalni iscjedak onakav kakav izlazi obicni kada trebam dobiti, bez mirisa, ne mnogo rastezljiv, ne oretjerano gust i bez mirisa..

Jos jednim Vas molim za misljenje ovog testa gore, da li pistoji druga linija ili ne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.