Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    06. Rujan 2021. 13:12

Mirela222

Pozdrav svima🙂 Imala sam nezasticen odnos 2 dana prije O. Nekih 5 dana nakon toga sam imala neko cudno krvarenje, smedje i jako oskudno, trajalo je neka 3 dana. Od onda sam napuhnuta, piskim stalno i imam bolove kao da cu dobiti. Doktor mi je napravil test 2 dana pred M i bio je neg. M mi kasni sad 3 dana. Ja sam ponovila test na prvi dan, kad je trebala stici i isto je bio neg. Mislite li da ima jos sanse da sam trudna? Od simptoma sam imala umisljenu mucninu😂 Zile na grudima su mi dosta izrazene a nemam pojma da li su mi tako u PMSu. Mislila sam da imam upalu mjehura zbog cestog mokrenja ali doktor veli da je mokraca skroz ok. Da cekam jos koji dan pa ponovim test ili bi bio pozitivan na prvi dan kasnjenja da je beba u pitanju? Hvala❤

Bio bi pozitivan..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Mirela222
    06. Rujan 2021. 13:18

SAYURI

Mirela222

Pozdrav svima🙂 Imala sam nezasticen odnos 2 dana prije O. Nekih 5 dana nakon toga sam imala neko cudno krvarenje, smedje i jako oskudno, trajalo je neka 3 dana. Od onda sam napuhnuta, piskim stalno i imam bolove kao da cu dobiti. Doktor mi je napravil test 2 dana pred M i bio je neg. M mi kasni sad 3 dana. Ja sam ponovila test na prvi dan, kad je trebala stici i isto je bio neg. Mislite li da ima jos sanse da sam trudna? Od simptoma sam imala umisljenu mucninu😂 Zile na grudima su mi dosta izrazene a nemam pojma da li su mi tako u PMSu. Mislila sam da imam upalu mjehura zbog cestog mokrenja ali doktor veli da je mokraca skroz ok. Da cekam jos koji dan pa ponovim test ili bi bio pozitivan na prvi dan kasnjenja da je beba u pitanju? Hvala❤

Bio bi pozitivan..

😭😭
    Hvala na brzom odgovoru.🙂

• anonimna111
    06. Rujan 2021. 15:19

Pozdrav cure opet ja, samo da vam se zahvalim na jucerasnjoj pomoci, hvala i za sve pozitivne i za sve negstivne kritike..

[left]Dobila sam menstruaciju Bogu hvala, pa necu ici u laboratorijum da vadim HCG a koliko sam upucena ne postoji sansa da se dobije menstruacija ukoliko trudnoca postoji, molim ako moze.neko to jos malo da mi pojasni i ako se uzme u obzir nacin na koji je mensa dobijena kao sto sam navela dole..[/left]

[left]Da napomenem samo da sam i ovu menstruaciju na neki nacin podstakla da pocne tako sto me jako boljeo stomak te sam stavila tople obloge..[/left]

Dakle nekako sam uspjela da se smirim, sve to zahvaljujuci vama, tako da mnogo hvala od srca❤

• Ajna13490
    06. Rujan 2021. 17:25

Zdravo žene,  kako se ubacuje slika,  radila sam test al mi se pojavila svjetlo plava linija bar meni vidljiva pa sam htjela ubacit sliku da i bi pogledate možda je umisljam 🙃

• Ajna13490
    06. Rujan 2021. 17:31

https://ibb.co/FqQBvf1  Sta mislite da li je pozitivan nisam radila ujutro vec posle podne? 

• Mirela222
    06. Rujan 2021. 18:23

Ajna13490

https://ibb.co/FqQBvf1 Sta mislite da li je pozitivan nisam radila ujutro vec posle podne?

Ja vidim crticu🤩 Mislim da je najbolje da ponovis za koji dan test da budes sigurna.

• Ajna13490
    06. Rujan 2021. 19:09

Mirela222

Ajna13490

https://ibb.co/FqQBvf1 Sta mislite da li je pozitivan nisam radila ujutro vec posle podne?

Ja vidim crticu🤩 Mislim da je najbolje da ponovis za koji dan test da budes sigurna.

Ponovit cu za par dana opet ,kasni mi 2 dana , samo smedjasti iscjedak imam po par kapi, nisam nikad bila trudna i ne znam kako to ide volila bi da je trudnoća u pitanju al ne znam zasto je svjetla linija da li je rano ili je nesto do testa 😒

• Mirela222
    06. Rujan 2021. 19:43

Ajna13490

Mirela222

Ajna13490

Ponovit cu za par dana opet ,kasni mi 2 dana , samo smedjasti iscjedak imam po par kapi, nisam nikad bila trudna i ne znam kako to ide volila bi da je trudnoća u pitanju al ne znam zasto je svjetla linija da li je rano ili je nesto do testa 😒

Drzim fige da bude prava, tamna crta za par dana❤

SAYURI
    06. Rujan 2021. 21:45

Ajna13490

Mirela222

Ajna13490

2 dana kasni, linija bi bila jasna. Ovo nije pozitivan test, ovo je samo linija gdje je premazan reagens za Hcg, koji se vidi kad okrenete prema svjetlu. 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• slatka_mala_
    14. Rujan 2021. 11:49

Pozdravv svima🤗
    Novaa sam i imam jedan problem molim vas pomozite...
    Ja i decko imali smo odnose 3 tkedna uzastopno od zadnjeg dana menstruacije pa sve do plodnih dana pa me zanima po vasem misljenju da li bi mogla ostat trudna menstruacija bi mi trebala doc za 7 8 dana a nemam simptoma osim sto moram stalno mokriti i boli me donji dio trbuha...
    I zanima me da li vidite drugu crticu na testu pošto mi mama i seka govore da jeste a ja sam 7 dana prije napravila test....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.