Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    05. Rujan 2021. 09:42

anonimna111

Ostala 4 dana sam mijenjaala po 1 ulozak.. U menstruaciji je bilo ugrusaka ne mnogi ali je bilo.. Moje prvo pitanje je da li postoji ikakva sansa trudnoce ako se dobije mensa, posto sam vidhala po forumima kao u prvom trommesecju da moze da se dobija, da li je laz ili ne ja ne znam.. Ali znate sta he jos problen sto se izlazak krvi nije zaustavii nakon 7 dana, vec nakon 12, sledecih 5 dana je izlazilo basbas malo krvi, svega par kapi.. Da li moze to da bzde implatacijsko krvvarenje recimo.. Mnogima ova moja pitanja ce biti glupa, ali nova sam u ovom svijetu pa ne znam bas sve najbolje..
    Sledeca mensa ako ne bude kasnila trebala bi biti za 2 dana, a najdalje za 6 dana..
    Ja sam juce uradila dva testa ne znam da li sam napomenula.. Prvi sam mislila da je pozitivan i bila sam zaprepascenja zbog linije koja se pojavila skroz lijevo, pa sam ponovila tako identicno je bilo i sa drugim.. Pa Vas molim za još mišljenja oko cijele ove situacije, da nap9menem da imam pr9blema sa stitnom, i 18.7 otp par dana pred momenat kada sam po kalendaru trebala dobiti sam osjecala vrtoglavicu, malaksalost i bezvoljnost, takodjer sam dosta kijenjala raspolozenja, ti je sve trajalo neka 3 dana, ali mi je bilo lakse kada sam dobila..ne znam da li to moze to da utice na 

Jos jednim Vas molim za misljenje ovog testa gore, da li pistoji druga linija ili ne.

Draga autorice, test je negativan. Bez sumnje. Ali ako ces se ti skroz smiriti, odi negdje u privatni labaratorij, nek ti izvade Hcg hormon iz krvi, i znat ces definitivno. To ti je 100% sigurno...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

simba
    05. Rujan 2021. 09:44

anonimna, koliko imaš godina i da li si ikad bila kod ginekologa? iz tvojih komentara se da isčitati da se baš plašiš moguće trudnoće. I zato bi svakako trebali koristiti neku vrstu zaštite.  Kondom, pilule.. Ali o tome moraš razgovarati sa ginekologom i obaviti pregled, jer tako dugi ciklusi (ne mislim na krvarenje), od 50 dana nisu normalni. I trudna nisi, bez brige. Taj crtica na testovima je obična spuzvica koja upija urin i mjenja boju. Kontrolna i testna su puno bliže jedna drugoj.

👩33g
    👨42g
    👦4g

• anonimna111
    05. Rujan 2021. 10:18

Bila bih zahvalna ako bi jos neko mogao da da misljenje u vezi ovog testa gore!

• anonimna111
    05. Rujan 2021. 10:21

Izvinjavam se komentari se nisu prikazali te sam mislila da nitko nije odgovorio..
    Pitali ste koliko godina imam, imam 19 godina i poprilicno se plasim svega toga.. A sumnjam na mogucnost policisticnih jajnika jer moram da pijem po 2 tablete na dan kada imam mensu koliko jaki bolovi budu dik prosli put nisam morala pa me to brinulo.. 
    Hvala Vam velika, mnogo mi je lakse, nisam imala iskustva sa ovime nikako te nisam mogla da budem sigurna.. Jos jednom vam hvala!

Garawa¤
    05. Rujan 2021. 10:21

anonimna111

Bila bih zahvalna ako bi jos neko mogao da da misljenje u vezi ovog testa gore!

Test je negativan.. bez panike.. debelo negativan. 
    Ukoliko ne želite trudnoću, zaštitite se.. a ne ovako razbijati glavu.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

simba
    05. Rujan 2021. 10:25

anonimna111

Izvinjavam se komentari se nisu prikazali te sam mislila da nitko nije odgovorio..
    Pitali ste koliko godina imam, imam 19 godina i poprilicno se plasim svega toga.. A sumnjam na mogucnost policisticnih jajnika jer moram da pijem po 2 tablete na dan kada imam mensu koliko jaki bolovi budu dik prosli put nisam morala pa me to brinulo..
    Hvala Vam velika, mnogo mi je lakse, nisam imala iskustva sa ovime nikako te nisam mogla da budem sigurna.. Jos jednom vam hvala!

moraš ginekologu svakako!

👩33g
    👨42g
    👦4g

• anonimna111
    05. Rujan 2021. 10:30

simba

anonimna111

moraš ginekologu svakako!

Posjetit ću ga sigurno, još danas ću ići da se naručim.. A koliko sam skapirala razlog toga je ciklus od 50 dana ili ima još nekakav problem

• vickivale
    05. Rujan 2021. 11:36

I cinjenica da se ne štitiš a ne zelis trudnocu. Pobačaj  a niti neželjeno dijete nisu walk un the park

Dvojajcane blizanke 🍒

SAYURI
    05. Rujan 2021. 13:00

Hajde ko da mi nismo barem jednom imale ovakvu situaciju, cura se prepala i ok. Sljedeci put kondom, ne samo zbog nezeljene trudnoce nego i zbog spolnih bolesti. A doktoru se javi zbog tij dugih ciklusa ali i svakako zbog redovnih preventivnih kontrola jednom godisnje. Seksualno si aktivna, zar se treba desiti trudnoca ili neki problem.pa da se ode doktoru. Jednom godisnje papa, UZV i ginekoloski bi trebals svaka odgovorna zena..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Mirela222
    06. Rujan 2021. 11:30

Pozdrav svima🙂 Imala sam nezasticen odnos 2 dana prije O. Nekih 5 dana nakon toga sam imala neko cudno krvarenje, smedje i jako oskudno, trajalo je neka 3 dana. Od onda sam napuhnuta, piskim stalno i imam bolove kao da cu dobiti. Doktor mi je napravil test 2 dana pred M i bio je neg. M mi kasni sad 3 dana. Ja sam ponovila test na prvi dan, kad je trebala stici i isto je bio neg. Mislite li da ima jos sanse da sam trudna? Od simptoma sam imala umisljenu mucninu😂 Zile na grudima su mi dosta izrazene a nemam pojma da li su mi tako u PMSu. Mislila sam da imam upalu mjehura zbog cestog mokrenja ali doktor veli da je mokraca skroz ok. Da cekam jos koji dan pa ponovim test ili bi bio pozitivan na prvi dan kasnjenja da je beba u pitanju? Hvala❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.