Relano gledajući do pravog odnosa nije ni došlo. Bilo je takozvano "trljanje" a i sama znam da od trljanja nitko nije zatrdunio.. al ja paničaraka sam sebi umislila. Test je rađen 3.dana kašnjenja M. Evo danas 6 dan kako kasni grudi su još "tvrđe", javio se i iscjedak pa se iskreno nadam da će i gospođa stići..
Pooz. Kasni mi 5 dana. Test je negativan. Grudi su mi bolne kao i inače pred menstruaciju, glavobolja mi se javila i povremeno mučnina. Jel moguće da se radi o trudnoći? Moram napomenuti kako sam oko božića doživjela veliki emocnoli stres, pa sumnjam da i to može biti razlog kašnjenja
Vjerojatno je od stresa.
Pet dana nakon očekivane menstruacije već bi bio pozitivan test ako imaš redovite cikluse. Ako je pak, pretpostavimo, ovulacija bila kasnije pa je do trudnoće ipak došlo, ispalo bi da je prerano da ju test očita jer još nije bila implantacija ili je bila prije dan-dva. A to podrazumijeva da je još prerano i za bilo kakve simptome. Ovaj test je dosta osjetljiv, uočio bi ranu trudnoću bez problema.
Relano gledajući do pravog odnosa nije ni došlo. Bilo je takozvano “trljanje” a i sama znam da od trljanja nitko nije zatrdunio.. al ja paničaraka sam sebi umislila. Test je rađen 3.dana kašnjenja M. Evo danas 6 dan kako kasni grudi su još “tvrđe”, javio se i iscjedak pa se iskreno nadam da će i gospođa stići..
Znscii li to da ako se u testnom prozorčiću pokazao rezultat da je to tako, ima li veze što u kontrolom nije bilo crtice, može li ona primijeniti rezultat na neki način, što mislite ako je u testnom prozorčiću bio minus cijelo vrijeme je li to tako onda?
Znscii li to da ako se u testnom prozorčiću pokazao rezultat da je to tako, ima li veze što u kontrolom nije bilo crtice, može li ona primijeniti rezultat na neki način, što mislite ako je u testnom prozorčiću bio minus cijelo vrijeme je li to tako onda?
Ne, to znači da je rezultat nepouzdan. Ima veze, mora biti crtica u kontrolnom prozorčiću da ne bi bilo sumnje u rezultat. To piše i u uputama.
(preuzeto sa https://hr.clearblue.com/test-za-utvrdivanje-trudnoce/easy)
Ne da bi se nekoj pokazao + ako nije trudna ali mogao bi se pokazati - a da trudnoće ima.
Bolje izbaciti sumnju i ponoviti test.
I da,u uputama piše 5 sekundi držati pod mlazom ili uronjeno u mokraću. A ne 15-20 kak sam prije napisala!
Ima li tko informaciju što se tiče plaćanja, kad se ide vaditi betu da li je to pokriveno hzzo-om? Jutros sam išla vaditi betu da vidim da li sam trudna i hormon štitnjače preko uputnice od doktorice i platila sam 50 kn. Nemam dopunsko, ali čini mi se da u prošloj trudnoći to nisam plaćala🤔
.. Sad mi kasni 11 dana, već 5 dana me boli trbuh i imam osjećaj ko da ću dobit, bole me i bubrezi.Danas ujutro sam primjetila proziran rastezljiv iscjedak i predvečer isto.. Pod velikim stresom sam bila cijeli mjesec, zanima me jel postoji mogućnost da nisam ni imala ovulaciju da je preskočila mjesec te da tek sad imam ovulaciju i da kreće novi mjesec.
Bok cure, mengu sam trebala dobit 8.1.2021. Na Božić sam imala ne zaštićeni spolni odnos... A danas ujutro sam napravila clearblue test i bio je negativan al se u kontrolnom prozoru pojavil plusić... Inaće sam 8.1. Osjetila blago grčenje i na papiru je bio vidljiv blago rozi iscjedak i tak je bilo 2 dana i nakon toga ništa... Bradavice i područje oko njih je potamnilo i bradavice su mi bolne na dodir oko bradavica su vidljive žile i jako su mi tvrde grudi... Imam potrebu ici na wc mokrit svakih sat vremena iako sam prije rijetko išla na wc... Ne znam jel rano za napraviti test... I dal se ikome dogodilo ovako nešto?
Bok cure, mengu sam trebala dobit 8.1.2021. Na Božić sam imala ne zaštićeni spolni odnos… A danas ujutro sam napravila clearblue test i bio je negativan al se u kontrolnom prozoru pojavil plusić… Inaće sam 8.1. Osjetila blago grčenje i na papiru je bio vidljiv blago rozi iscjedak i tak je bilo 2 dana i nakon toga ništa… Bradavice i područje oko njih je potamnilo i bradavice su mi bolne na dodir oko bradavica su vidljive žile i jako su mi tvrde grudi… Imam potrebu ici na wc mokrit svakih sat vremena iako sam prije rijetko išla na wc… Ne znam jel rano za napraviti test… I dal se ikome dogodilo ovako nešto
Ej! Mislim da bi ti se vec pojavio + da jesi trudna,a ako ti nije problem stavi sliku testa
Pozdrav cure i žene..
Imam malu nedoumicu pa mi možda netko može pomoći od vas🙂
Ovako, planiramo bebu i imam dosta simptoma koji mogu značiti trudnoću ali i pms..
Radila sam test u ponedjeljak i bio je negativan.
Ali tek danas trebam dobiti, međutim još ništa i ne osjećam se baš kao da bi mogla dobiti.
Ciklusi su mi malo duži, inače od 30 do 40 dana čak.. Jesam li test radila prerano ( piše da može očitati i 4 dana prije očekivane menstruacije) i ako jesam, kada mislite da je najbolje da ga opet ponovim da ne kupujem i ne bacam bezveze? Hvala puno! 🙂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji