Ciao ekipa....
Ma zanima me ako je imao tko sličnu situaciju kao ja. Naime, M i ja radimo na bebi i ovulacija mi je bila na Božić i od tada hoplamo 💪😊. Stvari su mi trebale doć 10.1, napravila sam test 11.1 s jutarnjim urinom i test je bio negativan međutim meni stvari još ne dole a svi simptomi su tu ( nabrekle grudi, pospanost, umor, bol u donjem dijelu leđa, nakon ovukacije sam čak osjećala u jajnicima pritisak i sl.)..... Šta se tiče mog ciklusa, zadnjih 6,7 je bio uredan jer došle bi od 25-30.dana. 2x sam dobila duphastol prije god ipo dana da mi dođu jer su kasnile kojih 10tak dana o to je to. Ono šta mene zanima je :" dal je moguće s obzirom kad sam test radila da je lažno negativan ill je stvar poremećaja ciklusa?"
P. S. Svakako ću ponovit test u sub jutro pa ako bude opet neg ić u ginićke.
Ima ko iskustva s ovim? 😊🙈
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Pozdrav cure i žene..
Imam malu nedoumicu pa mi možda netko može pomoći od vas🙂
Ovako, planiramo bebu i imam dosta simptoma koji mogu značiti trudnoću ali i pms..
Radila sam test u ponedjeljak i bio je negativan.
Ali tek danas trebam dobiti, međutim još ništa i ne osjećam se baš kao da bi mogla dobiti.
Ciklusi su mi malo duži, inače od 30 do 40 dana čak.. Jesam li test radila prerano ( piše da može očitati i 4 dana prije očekivane menstruacije) i ako jesam, kada mislite da je najbolje da ga opet ponovim da ne kupujem i ne bacam bezveze? Hvala puno! 🙂
A evo ja čitam i piše da zna test bit lažno negativan a sad..... I ja imam sličnu situaciju tako da najbolje opet za par dana napraviti test i ako je negativan a stvari ne dolaze onda napravit betu i znat 100% i posjetit giničku ako i beta nije visoka. 🤷♀️
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Pozdrav cure i žene..
Imam malu nedoumicu pa mi možda netko može pomoći od vas🙂
Ovako, planiramo bebu i imam dosta simptoma koji mogu značiti trudnoću ali i pms..
Radila sam test u ponedjeljak i bio je negativan.
Ali tek danas trebam dobiti, međutim još ništa i ne osjećam se baš kao da bi mogla dobiti.
Ciklusi su mi malo duži, inače od 30 do 40 dana čak.. Jesam li test radila prerano ( piše da može očitati i 4 dana prije očekivane menstruacije) i ako jesam, kada mislite da je najbolje da ga opet ponovim da ne kupujem i ne bacam bezveze? Hvala puno! 🙂
A evo ja čitam i piše da zna test bit lažno negativan a sad….. I ja imam sličnu situaciju tako da najbolje opet za par dana napraviti test i ako je negativan a stvari ne dolaze onda napravit betu i znat 100% i posjetit giničku ako i beta nije visoka. 🤷♀️
Evo sad sam baš pročitala i tvoje, svagdje piše da je najbolje ponoviti test za koji dan...neke su pisale da im je bilo negativno par testova do neka čak i 2 tjedna kašnjenja stvari...tako da, treba ga možda napraviti više puta ako se i dalje ništa ne događa hehe Sretno😊👍
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je oko dvadeset dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (DOMAĆA TEHNIKA ILI MEDIJI.) Kliknite ovdje za više informacija...... https://rb.gy/oftkio
Pozz curke trebam pomoc nova sam ovdije kasnimi 5 dana radila sam test prva linija se dobro vidi ali nakon nekoliko min pojavila se druga ali prazna ima linja ali prazna zbunjena samm
Pozz curke trebam pomoc nova sam ovdije kasnimi 5 dana radila sam test prva linija se dobro vidi ali nakon nekoliko min pojavila se druga ali prazna ima linja ali prazna zbunjena samm
Mozes nam sliku stavit?
Mozes nam sliku stavit?
Evo 100 puta sam pokusla da posaljem sliku ali nece pise grreska pokucacu ponovo
Pozdrav nova sam ovde.
Kasni mi 10 dana radila sam dva testa na oba se u pocetku vidjela svijetlija druga linija koja je nakon 3 minuta nestala zanima me vase misljenje.
Mozes nam sliku stavit?
Evo 100 puta sam pokusla da posaljem sliku ali nece pise grreska pokucacu ponovo
https://imgbb.com/
Odes ovdje, uploudas sliku i tu kopiras link :)
Pozdrav nova sam ovde.
Kasni mi 10 dana radila sam dva testa na oba se u pocetku vidjela svijetlija druga linija koja je nakon 3 minuta nestala zanima me vase misljenje
Ukoliko se pojavila u roku od 3 min znaci da se radi o trudnoci, nema veze sto je kasnije nestala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji