Bok curke.
Ovako radila sam Clerblue test.
Prva je nakon 10min
Druga nakon pol sata
Da li sam trudnaaa
Bok curke.
Prva je nakon 10min
Druga nakon pol sata
Da li sam trudnaaa
https://imgbb.com/upload uplodaj fotku na ovom linku, pa link zalijepi ovdje
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Bok curke.
Prva je nakon 10min
Druga nakon pol sata
Da li sam trudnaaa
Nakon 10 minuta više nije pouzdan rezultat, ono sto se (ne) pojavi prije toga se racuna
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Bok cure🙂 molim vas može li mi koja reći jel vidi drugu crticu? Meni se lini kao jaaaako blaga, a možda i umišljam. Danas mi je 30. dan ciklusa, a inače mi traje od 27-32 dana
https://ibb.co/pfKpJgg
Bok cure🙂 molim vas može li mi koja reći jel vidi drugu crticu? Meni se lini kao jaaaako blaga, a možda i umišljam. Danas mi je 30. dan ciklusa, a inače mi traje od 27-32 dana
https://ibb.co/pfKpJgg
Trudna🥰 cestitam i zelim ti skolsku trudnocu🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Hvala ti, nadam se da će biti ovaj put🥰 Pokušavamo već godinu dana, imala sam jednu bionemijsku i missed abb ljetos. Nadam se da neće biti biokemijska, malo mi je sumnjiva ta crtica koja se jedva vidi, a i na gaćicama imam malo smeđeg iscjetka i grčeve kao pred mengu. U te dvije neuspjele trudnoće nisam imala iscjedak, samo te grčeve kao pred menstruaciju.
Hvala ti, nadam se da će biti ovaj put🥰 Pokušavamo već godinu dana, imala sam jednu bionemijsku i missed abb ljetos. Nadam se da neće biti biokemijska, malo mi je sumnjiva ta crtica koja se jedva vidi, a i na gaćicama imam malo smeđeg iscjetka i grčeve kao pred mengu. U te dvije neuspjele trudnoće nisam imala iscjedak, samo te grčeve kao pred menstruaciju.
Sasvim normalno je da imas i iscjedak i grceve imala sam i jedno i drugo. Doduse lagane menstruacijske grceve imam i sad u 18.TT. Sretno ti od ❤️. Neka bude skolska trudnoca.
Pozdrav svima, da li je koja koristila testove za ovulaciju? Meni je test pokazao plodne dane i danas kada mi plodni dani ne bi trebali biti ja napravim test i još uvijek su crtice da su plodni dani... To me malo zbunjuje... Može mišljenje, hvala vam :)
Pozdrav svima, da li je koja koristila testove za ovulaciju? Meni je test pokazao plodne dane i danas kada mi plodni dani ne bi trebali biti ja napravim test i još uvijek su crtice da su plodni dani… To me malo zbunjuje… Može mišljenje, hvala vam :)
A kada ti je trebala bit ovulacija, tj prije koliko dana misliš da je bila?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi