Pozdrav svima, da li je koja koristila testove za ovulaciju? Meni je test pokazao plodne dane i danas kada mi plodni dani ne bi trebali biti ja napravim test i još uvijek su crtice da su plodni dani… To me malo zbunjuje… Može mišljenje, hvala vam :)
A kada ti je trebala bit ovulacija, tj prije koliko dana misliš da je bila?
Pozdrav svima, da li je koja koristila testove za ovulaciju? Meni je test pokazao plodne dane i danas kada mi plodni dani ne bi trebali biti ja napravim test i još uvijek su crtice da su plodni dani… To me malo zbunjuje… Može mišljenje, hvala vam :)
A kada ti je trebala bit ovulacija, tj prije koliko dana misliš da je bila?
Hmm, inaće baš taj dan kada je ovulacija crtice obje budu jednake ili čak testna bude jača od kontrolne, a nakon toga testna počinje biti slabija. Iste su ti jačine kao i prije dva dana?
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hmm, inaće baš taj dan kada je ovulacija crtice obje budu jednake ili čak testna bude jača od kontrolne, a nakon toga testna počinje biti slabija. Iste su ti jačine kao i prije dva dana?
Malo mi je slabija ali vidljiva, nije ono da je jakoo slaba.
Hvala ti, nadam se da će biti ovaj put🥰 Pokušavamo već godinu dana, imala sam jednu bionemijsku i missed abb ljetos. Nadam se da neće biti biokemijska, malo mi je sumnjiva ta crtica koja se jedva vidi, a i na gaćicama imam malo smeđeg iscjetka i grčeve kao pred mengu. U te dvije neuspjele trudnoće nisam imala iscjedak, samo te grčeve kao pred menstruaciju.
Sasvim normalno je da imas i iscjedak i grceve imala sam i jedno i drugo. Doduse lagane menstruacijske grceve imam i sad u 18.TT. Sretno ti od ❤️. Neka bude skolska trudnoca.
Hvala ti na utješnim riječima❤️ I tebi sretna trudnoća do kraja❤️
Pooz. Kasni mi 5 dana. Test je negativan. Grudi su mi bolne kao i inače pred menstruaciju, glavobolja mi se javila i povremeno mučnina. Jel moguće da se radi o trudnoći? Moram napomenuti kako sam oko božića doživjela veliki emocnoli stres, pa sumnjam da i to može biti razlog kašnjenja
Pozdrav imam pitanje
Naime nemam redovite menstruacije, prije 2 mjeseca mi je kasnila 5 dana, prošli je dosla 3 dana prije. Sad mi kasni 10 dana.. Imala sam odnose s dečkom, pod velikim sam stresom u zadnje vrijeme, napravila sam 2 testa claer blue, jedan nije pokazao nikakav rezultat, a drugi je pokazao nakon par sekundi u rezultatima minus koji je nakon nekog vremena postaja sve deblji minus, a u kontrolom prozorčiću nije bilo ništa, ne razumijem zašto? Trebam li ponoviti?
Pooz. Kasni mi 5 dana. Test je negativan. Grudi su mi bolne kao i inače pred menstruaciju, glavobolja mi se javila i povremeno mučnina. Jel moguće da se radi o trudnoći? Moram napomenuti kako sam oko božića doživjela veliki emocnoli stres, pa sumnjam da i to može biti razlog kašnjenja
https://ibb.co/Tq6xQ evo i slika testa.. molim vas odgovor u panici sam
Pooz. Kasni mi 5 dana. Test je negativan. Grudi su mi bolne kao i inače pred menstruaciju, glavobolja mi se javila i povremeno mučnina. Jel moguće da se radi o trudnoći? Moram napomenuti kako sam oko božića doživjela veliki emocnoli stres, pa sumnjam da i to može biti razlog kašnjenjaPooz. Kasni mi 5 dana. Test je negativan. Grudi su mi bolne kao i inače pred menstruaciju, glavobolja mi se javila i povremeno mučnina. Jel moguće da se radi o trudnoći? Moram napomenuti kako sam oko božića doživjela veliki emocnoli stres, pa sumnjam da i to može biti razlog kašnjenja
https://ibb.co/Tq6xQ evo i slika testa.. molim vas odgovor u panici sam
https://ibb.co/Tq6xQKB
Vjerojatno je od stresa.
Pet dana nakon očekivane menstruacije već bi bio pozitivan test ako imaš redovite cikluse. Ako je pak, pretpostavimo, ovulacija bila kasnije pa je do trudnoće ipak došlo, ispalo bi da je prerano da ju test očita jer još nije bila implantacija ili je bila prije dan-dva. A to podrazumijeva da je još prerano i za bilo kakve simptome. Ovaj test je dosta osjetljiv, uočio bi ranu trudnoću bez problema.
Pozdrav imam pitanje
Naime nemam redovite menstruacije, prije 2 mjeseca mi je kasnila 5 dana, prošli je dosla 3 dana prije. Sad mi kasni 10 dana.. Imala sam odnose s dečkom, pod velikim sam stresom u zadnje vrijeme, napravila sam 2 testa claer blue, jedan nije pokazao nikakav rezultat, a drugi je pokazao nakon par sekundi u rezultatima minus koji je nakon nekog vremena postaja sve deblji minus, a u kontrolom prozorčiću nije bilo ništa, ne razumijem zašto? Trebam li ponoviti?
Kak misliš nije pokazao nikakav rezultat?
Meni se dogodilo da se pokazalo u testnom prozorčiću a u kontrolnom ne zato što nisam dovoljno dugo držala test uronjen u mokraću. Ako se dobro sjećam, 15-20 sekundi je dovoljno, pak ako je predugo opet nije dobro.
Mislim da bi trebala ponoviti test. Da budeš mirnija. Moguće je da ti kasni od stresa a možda su i neki drugi zdravstveni razlozi u pitanju. (Ne mora biti ništa opasno.)
Sretno! 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji