Čitam komentare i totalno ste me smotale Pa molim da mi objasnite što znači ta evaporacijska crtica na testu za trudnoću? Ja sam živjela u uvjerenju da ako se pojavi crtica da je to to, pozitivan znak da je trudnoća u pitanju, sada me strah...
Termin Lipanj 2021 🤰
Čitam komentare i totalno ste me smotalePa molim da mi objasnite što znači ta evaporacijska crtica na testu za trudnoću? Ja sam živjela u uvjerenju da ako se pojavi crtica da je to to, pozitivan znak da je trudnoća u pitanju, sada me strah…
Draga Sfingaaa kada napravis test ako je pozitivan vidi se crtica koja ima boju znaci ovisi koji je test ili je crtica roza ili plavkaste boje, a ako test nije pozitivan zna se pojaviti ta evaporacijska crta na mjestu gdje bi pokazalo pozitivno, ona je skroz svijetla i sivkasta, ja sam imala sa tim iskustva, vidi se razlika ako je pozitivno ili evaporacijska crtica☺️
Čitam komentare i totalno ste me smotalePa molim da mi objasnite što znači ta evaporacijska crtica na testu za trudnoću? Ja sam živjela u uvjerenju da ako se pojavi crtica da je to to, pozitivan znak da je trudnoća u pitanju, sada me strah…
Meni se evaporacijska pojavila nakon 15-20 min dok mi se pozitivan test ucitao odmah i vidi se boja na crtici, mada je svijetla skroz.Mislim da su testni stapici bolji jer mi na nijednom nije pokazalo evaporacijska dok na Clearblue dva puta.
Pozdrav svima..zadnja menstruacija mi je bila 05.08.(trajala samo 2,3dana)...zadnji seksualni odnos sam imal zadnj vikend u 7.mj. Evo sad je vec 17.9., a ja jos nisam dobila. Nikad mi nije kasnilo...
Sto mislite, je li rano za kucni test?
Hvala svima!!
Pozdrav! Dosta neobično,koliko ti inace traje menstruacija? Ako ti nikada ne kasni,napravi test i naruci se kod doktora pa da budes sigurna.
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Pozdrav svima..zadnja menstruacija mi je bila 05.08.(trajala samo 2,3dana)…zadnji seksualni odnos sam imal zadnj vikend u 7.mj. Evo sad je vec 17.9., a ja jos nisam dobila. Nikad mi nije kasnilo…
Sto mislite, je li rano za kucni test?
Hvala svima!!
Zaboravila sam citirati 🙈
Pozdrav! Dosta neobično,koliko ti inace traje menstruacija? Ako ti nikada ne kasni,napravi test i naruci se kod doktora pa da budes sigurna.
Inace mi traje 4,5dana i uvijek je tocna.
Partner mi je van hrvatske i zbog korone se nismo bas vidjeli u zadnje vrijeme i nismo planirali .. iako mislim da nije trudnoca, nekako bi mozda i zeljela da bude:)
Inace mi traje 4,5dana i uvijek je tocna.
Partner mi je van hrvatske i zbog korone se nismo bas vidjeli u zadnje vrijeme i nismo planirali .. iako mislim da nije trudnoca, nekako bi mozda i zeljela da bude:)
Meni nikad nije kasnila,i kad je prvi put zakasnila nakon 3 dana sam napravila test (koji je bio pozitivan). Kupiš test,cisto nikad ne znas :) kakav god test bio,otici doktoru svakako, ako nije trudnoca veliki razmak za nekoga tko ima redovite.
Caoo! Meni nakon pozitivnog Clearblue i trakice bila dva negativna i danas napravim opet trakici i vidi se sjena, zanima me moze li se na trakici pojaviti evaporacijska crta? Ili neznam vise sta da mislim, inace kao trebala sam dobiti od cetvrtka do sutra M ali jos je nema. Hvala cure na odgovoru
Sortiraj odgovore
Najstariji