Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gem123
    16. Rujan 2020. 07:54

Stavila bih slike ali mi ne zeli ucitati🤷‍♀️

Sfingaaa
    16. Rujan 2020. 11:10

Čitam komentare i totalno ste me smotale  Pa molim da mi objasnite što znači ta evaporacijska crtica na testu za trudnoću? Ja sam živjela u uvjerenju da ako se pojavi crtica da je to to, pozitivan znak da je trudnoća u pitanju, sada me strah...

Termin Lipanj 2021 🤰

• Gem123
    16. Rujan 2020. 11:48

Sfingaaa

Čitam komentare i totalno ste me smotalePa molim da mi objasnite što znači ta evaporacijska crtica na testu za trudnoću? Ja sam živjela u uvjerenju da ako se pojavi crtica da je to to, pozitivan znak da je trudnoća u pitanju, sada me strah…

Draga Sfingaaa kada napravis test ako je pozitivan vidi se crtica koja ima boju znaci ovisi koji je test ili je crtica roza ili plavkaste boje, a ako test nije pozitivan zna se pojaviti ta evaporacijska crta na mjestu gdje bi pokazalo pozitivno, ona je skroz svijetla i sivkasta, ja sam imala sa tim iskustva, vidi se razlika ako je pozitivno ili evaporacijska crtica☺️

• Gem123
    16. Rujan 2020. 11:52

Sfingaaa

Čitam komentare i totalno ste me smotalePa molim da mi objasnite što znači ta evaporacijska crtica na testu za trudnoću? Ja sam živjela u uvjerenju da ako se pojavi crtica da je to to, pozitivan znak da je trudnoća u pitanju, sada me strah…

Meni se evaporacijska pojavila nakon 15-20 min dok mi se pozitivan test ucitao odmah i vidi se boja na crtici, mada je svijetla skroz.Mislim da su testni stapici bolji jer mi na nijednom nije pokazalo evaporacijska dok na Clearblue dva puta. 

• Cvita20
    17. Rujan 2020. 21:46

Pozdrav svima..zadnja menstruacija mi je bila 05.08.(trajala samo 2,3dana)...zadnji seksualni odnos sam imal zadnj vikend u 7.mj. Evo sad je vec 17.9., a ja jos nisam dobila. Nikad mi nije kasnilo...
    Sto mislite, je li rano za kucni test?
    Hvala svima!!

Mart14
    17. Rujan 2020. 21:55

Pozdrav! Dosta neobično,koliko ti inace traje menstruacija? Ako ti nikada ne kasni,napravi test i naruci se kod doktora pa da budes sigurna. 

13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm

Mart14
    17. Rujan 2020. 21:56

Cvita20

Pozdrav svima..zadnja menstruacija mi je bila 05.08.(trajala samo 2,3dana)…zadnji seksualni odnos sam imal zadnj vikend u 7.mj. Evo sad je vec 17.9., a ja jos nisam dobila. Nikad mi nije kasnilo…
    Sto mislite, je li rano za kucni test?
    Hvala svima!!

Zaboravila sam citirati 🙈

• Cvita20
    17. Rujan 2020. 22:00

mart14

Pozdrav! Dosta neobično,koliko ti inace traje menstruacija? Ako ti nikada ne kasni,napravi test i naruci se kod doktora pa da budes sigurna.

Inace mi traje 4,5dana i uvijek je tocna.
    Partner mi je van hrvatske i zbog korone se nismo bas vidjeli u zadnje vrijeme i nismo planirali .. iako mislim da nije trudnoca, nekako bi mozda i zeljela da bude:)

Mart14
    17. Rujan 2020. 22:38

Cvita20

mart14

Inace mi traje 4,5dana i uvijek je tocna.
    Partner mi je van hrvatske i zbog korone se nismo bas vidjeli u zadnje vrijeme i nismo planirali .. iako mislim da nije trudnoca, nekako bi mozda i zeljela da bude:)

Meni nikad nije kasnila,i kad je prvi put zakasnila nakon 3 dana sam napravila test (koji je bio pozitivan). Kupiš test,cisto nikad ne znas :) kakav god test bio,otici doktoru svakako, ako nije trudnoca veliki razmak za nekoga tko ima redovite. 

• Gem123
    18. Rujan 2020. 10:22

Caoo! Meni nakon pozitivnog Clearblue i trakice bila dva negativna i danas napravim opet trakici i vidi se sjena, zanima me moze li se na trakici pojaviti evaporacijska crta? Ili neznam vise sta da mislim, inace kao trebala sam dobiti od cetvrtka do sutra M ali jos je nema. Hvala cure na odgovoru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.