Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alea
    13. Rujan 2020. 17:28

Gem123

14:55 12. RUJAN 2020.

Drage dame da Vas pitam mozda je koja bila u slixnoj situaciji. Ciklus i variraju od 29-31 dan, zadnja M je bila 19.8. Imali smo odnos 9 DC (puknuo kondom). Danas je 25 DC i Clearblue test je pozitivan. Da li je moguce tako rano? Hvala od srca na odgovoru❤️

Cim je pozitivan da! Cestitam🙂

• Gem123
    13. Rujan 2020. 20:02

Danas sam napravila Clearblue digital i on je pokazao minus ali me kopka jucerasnji pozitivni Clearblue bas se vidi plava svijetla linija. Ne mogu nikako sliku ubaciti🤔 Napravit cu ponovno u utorak test pa cemo vidjeti. Inace ovo bi bila peta trudnoca, i tek sad vidim neke izrazajne simptome, osjet mirisa, cesce idem na wc mokriti i umor. Cak sam i na onim jeftinim trakica a imala sjenu. 

• Alea
    14. Rujan 2020. 12:00

Gem123

Danas sam napravila Clearblue digital i on je pokazao minus ali me kopka jucerasnji pozitivni Clearblue bas se vidi plava svijetla linija. Ne mogu nikako sliku ubaciti🤔 Napravit cu ponovno u utorak test pa cemo vidjeti. Inace ovo bi bila peta trudnoca, i tek sad vidim neke izrazajne simptome, osjet mirisa, cesce idem na wc mokriti i umor. Cak sam i na onim jeftinim trakica a imala sjenu.

Najbolje ponoviti...sretno😄

• Gem123
    14. Rujan 2020. 12:41

Alea hvala, sad kako se priblizava vrijeme kad bih trebala dobiti, mogu samo cekati, po mojem ciklusu mogu ocekivati od cetvrtka do nedjelje,svakako javim rezultate☺️

• Alea
    14. Rujan 2020. 15:17

Gem123

Alea hvala, sad kako se priblizava vrijeme kad bih trebala dobiti, mogu samo cekati, po mojem ciklusu mogu ocekivati od cetvrtka do nedjelje,svakako javim rezultate☺️

Nekako vjerujem.da ce biti pozitivno! Javi :)

• 3940
    14. Rujan 2020. 23:10

Djevojke zdravo!
    https://ibb.co/VwRYjPw
    Neko imao slicno iskustvo, 7 dana prije m.?

Nova2020
    14. Rujan 2020. 23:50

3940

Djevojke zdravo!

Po meni ti je ovo lijepi plusić, samo je rano pa je okomita crtica svijetla, ponovi testić za 2-3 dana i trebao bi biti plusić ko kuća, čestitam!😍

• 3940
    15. Rujan 2020. 00:42

Nova2020

3940

Djevojke zdravo!

Po meni ti je ovo lijepi plusić, samo je rano pa je okomita crtica svijetla, ponovi testić za 2-3 dana i trebao bi biti plusić ko kuća, čestitam!😍

Hvala, ali uopste ne znam kako da se osjecam.
    Daleko od toga, ako ipak bude trudnoca, da ce biti nezeljeno dijete ali svakako nije planirano. Iako nije planirano unijece radost u nasu porodicu, opcija prekidanja trudnoce ne postoji, samo eto zbunjena i sokirana. A nije da mi srce nije zaigralo. I ispala bi slucajna trudnoca, onda bih bila jedna u ona 4% slucaja moguce trudnoce prekinutim snosajem. 15 godina se tako cuvamo od trudnoce, kad smo htjeli dijete prestali smo sa pazenjem i iz prve ostali trudni. 
    A zasto sam uradila test, ni sama ne znam. Neki osjecaj u meni, a nije simptom trudnoce. I idem da kupim test, i sramota me je od same sebe sto ga kupujem i radim 7 dana prije. I onda sok kad se poajvila crtica koja pravi +. Malo sam istrazivala po internetu i naisla na ovaj forum. Oprostite ako nije mjesto za ovakav komentar. 
    Hvala! 

• 3940
    15. Rujan 2020. 00:52

3940

Nova2020

3940

Djevojke zdravo!

• Gem123
    16. Rujan 2020. 07:50

Evo da i ja javim da sam ujutro napravila Clearblue digitalni i da je - samo me i dalje buni onaj plus prije 4 dana. Ili je pogresno pozitivan ili neznam,imam osjećaj kao da cu svaki cas dobiti ali nista. Da li je neka zenica imala prvo pozitivan pa negativan al ipak bila trudna? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.