Jesam. Ali nemam se čim pohvaliti, bijelo ko snijeg. 😔
Ipak su mi sve evaporacijske crtice. Još sam čitala da clearblue ima te izražene, ali uvijek se nekako nadamo valjda da je ipak plus.
Ja sam 10dpo i moja je jucer trakica bijela kao snijeg
Ja ih koristim isto zato sto izbjegavam clearblue i te evaporacijske . Imam grceve i bolove kao da ce M stici bas u pravo vrijeme i to me zalosti. Drzi se i ti i jos testiraj na dan ocekivane M 🤞
I mogla si rastaviti taj test iz te plastike, ne bih se ja bas kladila da je 100 posto evaporacijska. Gledam sliku nekoliko minuta.
Dalmatinska hvala,ali evo prije 2 sata se pojavilo krvarenje kao pocetak menstruacije, jucer ujutro test pozitivan slaba crtica ali vidi se, kad pogledam unazad bas su me pratili simptomi svi, cesce mokrenje, osjet mirisa, opca slabost, pojacano lucenje sline, kad ono maloprije sok😱 u 4 trudnoce nikad nisam imala komplikacije tako da za ovo vjerujem da menstruacija, osim sto mi se nikad prije menstruacije nije desilo da imam svijetlo smedi iscjedak, i to se jucer malo pojavilo i danas krvarenje, tako da bas mi je tesko, bolje bi bilo da nisam radila test ovako me stalno kopka zasto pozitivno 😣
Da, onda je isti slučaj kao i u mene.. vjerojatno se radi o kemijskoj trudnoći, ni ne znaš da si trudna, a prokrvariš.. ali ginekolog kaže da u većini slučajeva trudnoće nakon kemijske budu uspješne i uredne
I mogla si rastaviti taj test iz te plastike, ne bih se ja bas kladila da je 100 posto evaporacijska. Gledam sliku nekoliko minuta.
Hvala Lindsay na ideji, odo i ja rastavit svoj jučerašnji slična mi je crtica kao i kod Anitor
https://ibb.co/cgh8GYC ovo je nakon.. nisam sigurna jel vidim tu liniju ili gledam na krivo mjesto
Uh, zaista vam testovi lice. Postoji crtica definitivno samo dali je ona koju prizeljkujemo? :)
Hoces ponoviti test danas?
Uh, zaista vam testovi lice. Postoji crtica definitivno samo dali je ona koju prizeljkujemo? :)
Hoces ponoviti test danas?
To I mene pitanje muči.. popodne idem kupiti digitalni clearblue, zato mislim da ću ga sutra ujutro ponoviti.. ili možda mogu i danas predvečer?
Sortiraj odgovore
Najstariji