Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gem123
    18. Rujan 2020. 10:45

Imam problem sa stavljanjem slike pa ako mi moze netko objasniti

• Crnka1
    20. Rujan 2020. 21:37

Pozdrav svim forumašicama, ja sam novopečena ovdje.  Podjelit ću svoje iskustvo,  možda se netko pronađe, možda nekome i pomogne. Naime, dva primatesta sam radila 35. dan ciklusa, odnosno na dan očekivane menstruacije. Oba su pokazala negativno, s tim da sam ih radila popodne (greška znam, ali bila sam nestrpljiva ). Stigao je i taj famozni 42. dan ciklusa i to jutro sam napravila clearblue test obični (digitalnog nije bilo ) i pokazala se jedva vidljiva sjena, ali bila je tu. Sreća nije dugo trajala jer sam prokrvarila nakon 10ak minuta, ali s obzirom da je krvarenje bilo poprilično čudno i oskudno u podsvjesti sam i dalje imala trudnoću. Nakon dva dana javila sam se ginekologu, tada je bila samo sluz pomješana sa krvlju  (oprostite na detaljima ) i ginekolog je rekao da ne vidi trudnoću na ultrazvuku, da se vjerojatno radi o kemijskoj trudnoći i da ta krv njemu ne izgleda kao menstruacijska. Rekao je da za svaki slučaj ponovim kroz tjedan dana test i to sam jutros i učinila. Kupila sam opet clearblue obični i priča je bila ista kao i prvi put, nakon 3 minute pojavila se sjena. Od živaca sam ga bacila u smeće i zaručniku rekla da se opet vidi sjena i da ne želim raditi više niti jedan test osim digitalnog. No, meni vrag nije dao mira i odlučila sam ponovno nakon nekog vremena baciti oko na test. Naravno, crtica je bila bolje vidljiva i da mi je tako pokazalo u roku od 10 minuta bila bih sigurna da sam trudna, ali sutra moram tražiti po okolnim mjestima ljekarnu koja drži digitalni clearblue!  Moram napomenuti kako su mi ciklusi neredoviti, ovulacija i krvarenje su u razmaku od 12 dana i čitala sam da to čak može biti i implantacijsko krvarenje. Sumnju mi je izazvala ta čudna menstruacija jer nije bilo velikih ugrušaka kao inače i krv je bila svijetlo-roza, kasnije smeđa. Imam gotovo sve simptome trudnoće koji me zapravo i motiviraju da uradim digitalni test, jer sam uvijek do sada kada bi vidjela negativni rezultat pomirila se s tim, ali ovaj put me nešto kopka.

• Crnka1
    20. Rujan 2020. 23:27

Gem123

Caoo! Meni nakon pozitivnog Clearblue i trakice bila dva negativna i danas napravim opet trakici i vidi se sjena, zanima me moze li se na trakici pojaviti evaporacijska crta? Ili neznam vise sta da mislim, inace kao trebala sam dobiti od cetvrtka do sutra M ali jos je nema. Hvala cure na odgovoru

Gem123

Caoo! Meni nakon pozitivnog Clearblue i trakice bila dva negativna i danas napravim opet trakici i vidi se sjena, zanima me moze li se na trakici pojaviti evaporacijska crta? Ili neznam vise sta da mislim, inace kao trebala sam dobiti od cetvrtka do sutra M ali jos je nema. Hvala cure na odgovoru

Pozdrav! Moj ti je savjet da pricekas još malo.. znam da je najteže čekati i sama sam nestrpljiva ali ponovi nakon par dana od izostanka menstruacije test. 😊 Ako je trudnoća rana (sto u ovom slučaju pretpostavljam da je) onda testovi mogu biti nejasni 

• Gem123
    21. Rujan 2020. 05:53

Dalmatinska hvala,ali evo prije 2 sata se pojavilo krvarenje kao pocetak menstruacije, jucer ujutro test pozitivan slaba crtica ali vidi se, kad pogledam unazad bas su me pratili simptomi svi, cesce mokrenje, osjet mirisa, opca slabost, pojacano lucenje sline, kad ono maloprije sok😱 u 4 trudnoce nikad nisam imala komplikacije tako da za ovo vjerujem da menstruacija, osim sto mi se nikad prije menstruacije nije desilo da imam svijetlo smedi iscjedak, i to se jucer malo pojavilo i danas krvarenje, tako da bas mi je tesko, bolje bi bilo da nisam radila test ovako me stalno kopka zasto pozitivno 😣 

• Gem123
    21. Rujan 2020. 05:53

dalmatinka

Gem123

Gem123

Pozdrav! Moj ti je savjet da pricekas još malo.. znam da je najteže čekati i sama sam nestrpljiva ali ponovi nakon par dana od izostanka menstruacije test. 😊 Ako je trudnoća rana (sto u ovom slučaju pretpostavljam da je) onda testovi mogu biti nejasni

Oprosti ispravak dalmatinka🙂

• Anitor
    21. Rujan 2020. 08:46

https://ibb.co/cyx4X5s

Što mislite cure, pozitivan ili evaporacijska? 

Lindsay
    21. Rujan 2020. 08:47

Anitor

Uh, malo je tesko za reci
    Ja bih s rezervom rekla pozitivan i da ponovis s jos jednim 🤞

Lindsay
    21. Rujan 2020. 08:48

Anitor

Koji ti je dpo?

• Anitor
    21. Rujan 2020. 08:51

11dpo
    3clearblue su ovakva, tj ovaj koji sam slikala je jutrašnji i najjače izrazen, 2 sa rozim crticama sam napravila jedan poz, drugi neg. Beta iz krvi će bit najbolji izbor. Ovo je za izludit 😁😔😏

Lindsay
    21. Rujan 2020. 08:56

Slazem se. S tim da ako ne mozes izdrzati do bete kupi jedne trakice obicne iz Dm-a i uslikaj nam rezultat :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.