https://ibb.co/4KCMD8j
Koji je dpo anabelaaaa?
12 ili 13..nisam sigurna...A svakako cu ponoviti ako ne dodje gosodja😁Ne znam kako se vidi na slici Ali uzivo ima neka sjena,sto naravno ne mora nista da znaci bez vidljive crte.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Koji je dpo anabelaaaa?
12 ili 13..nisam sigurna…A svakako cu ponoviti ako ne dodje gosodja😁Ne znam kako se vidi na slici Ali uzivo ima neka sjena,sto naravno ne mora nista da znaci bez vidljive crte.
Hmmm... ovo je Ultra i ona reaguje ma bas malu kolicinu Hch koje bi vec sada bila jaca linija...meni se cini negativno alk svakako pisni opet za koji dan...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Koji je dpo anabelaaaa?
12 ili 13..nisam sigurna…A svakako cu ponoviti ako ne dodje gosodja😁Ne znam kako se vidi na slici Ali uzivo ima neka sjena,sto naravno ne mora nista da znaci bez vidljive crte.
Hmmm… ovo je Ultra i ona reaguje ma bas malu kolicinu Hch koje bi vec sada bila jaca linija…meni se cini negativno alk svakako pisni opet za koji dan…
Da,😣Ali pise da vidljiv rezultat nakon izostanka menge ili koji dan ranije.Fatam se za slamku 🙈
Nece gu ponavljati,I po meni je ovo negativno.Jedino amo zakasni.Vidim da je nekim curama tek nakon par dana kasnjenja test pokazao pozitivan..pa se malo tjesim 😊
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Koji je dpo anabelaaaa?
Hmmm… ovo je Ultra i ona reaguje ma bas malu kolicinu Hch koje bi vec sada bila jaca linija…meni se cini negativno alk svakako pisni opet za koji dan…
Da,😣Ali pise da vidljiv rezultat nakon izostanka menge ili koji dan ranije.Fatam se za slamku 🙈
Nece gu ponavljati,I po meni je ovo negativno.Jedino amo zakasni.Vidim da je nekim curama tek nakon par dana kasnjenja test pokazao pozitivan..pa se malo tjesim 😊
pokaze Ultra lijepu liniju na 12 dpo milion posto...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Moguce,nemam iskustva puno sa testovima...ali pratim bazalnu vise mjeseci...I uvijek mi je pad temp na tri Dana prije menge, jutros sam imala porast,zato sam napravila test..Ali eto,sta bude bude...
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Dobar dan zene, mamicee i sve koje cete to biti💕
Menstruacija mi kasni 15 dana, odnos smo imali u vrijeme ovulacije i dan-dva prije nego li je mens trebala doci. Napravila sam vec tri testa i sva tri negativna, dali je moguce da je do oplodnje doslo dan-dva prije ocekivane mens i je li u tom slucaju test napravljen prerano?🤔
Dobar dan zene, mamicee i sve koje cete to biti💕
Menstruacija mi kasni 15 dana, odnos smo imali u vrijeme ovulacije i dan-dva prije nego li je mens trebala doci. Napravila sam vec tri testa i sva tri negativna, dali je moguce da je do oplodnje doslo dan-dva prije ocekivane mens i je li u tom slucaju test napravljen prerano?🤔
Tesko da je O dan dva prije M, sve i da jeste proslo je vise od 15 dana tako da bi test pokazao vec nesto...😀
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Zdravo drage zenice uradila sam test za trudnocu nakon 3 dana kasnjenja pojavila mi se druga crtica al samo na svetlosti, zanima me da li je ovo plusic koji mnogo cekam.... 🙈🙈
Koji je dpo anabelaaaa?
pokaze Ultra lijepu liniju na 12 dpo milion posto…
ne znam zas al volim tvoje postove citat, morat cu si taj testic vec kupit :D
14:55 12. RUJAN 2020.
Drage dame da Vas pitam mozda je koja bila u slixnoj situaciji. Ciklus i variraju od 29-31 dan, zadnja M je bila 19.8. Imali smo odnos 9 DC (puknuo kondom). Danas je 25 DC i Clearblue test je pozitivan. Da li je moguce tako rano? Hvala od srca na odgovoru❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji