Zadnja menstruacija mi je započela 01.09. dakle danas mi je 22 dan ciklusa, iz znatiželje i nestrpljenja sam napravila test iz mullera trakica, jeftinija varijanta i pojavila se druga crta ali kao jako jako slaba sjenka, samo ju vidim kad se baš dobro zagledam. mozda zato jer je još prerano pa daje netočan rezultat. Ali zar ne bi onda trebala biti samo jedna crta (ako je negativno) ? Zasto drugu uopce vidim? Nisam sigurna da li je druga crta samo odsjaj ili prava . Mišljenja i iskustva ? Hvala i sretno svima ♥️
Zaboravila sam naglasiti da su mi ciklusi redoviti, 28 dana uvijek, mozda nekad 29..
Pozz Sara,
22. DC ( u tvom slučaju 6 dana prije M) je rubno, rubno kad jedna žena može vidjeti drugu crticu. Može uistinu biti plusić, a može biti i evaporacijska linija (koja se katkad pojavi na testovima kako se suše). Nakon koliko si očitala test, da li si se pridržavala uputa? Obično se max može čekati do 10 min, iza tog vremenskog perioda nije preporučljivo gledati više, jer se može pojaviti crtica a da nisi trudna. Svakako ti želim puno sreće i da ti bude onako kako ti želiš 😉
@NeverGiveUp55, nisi li istu ovakvu sliku postavila prije par mjeseci? I nisi li se pridružila prije koji mjesec Zimskim bebama jer ti je test bio pozitivan i bila aktivna tamo? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozz Sara,
22. DC ( u tvom slučaju 6 dana prije M) je rubno, rubno kad jedna žena može vidjeti drugu crticu. Može uistinu biti plusić, a može biti i evaporacijska linija (koja se katkad pojavi na testovima kako se suše). Nakon koliko si očitala test, da li si se pridržavala uputa? Obično se max može čekati do 10 min, iza tog vremenskog perioda nije preporučljivo gledati više, jer se može pojaviti crtica a da nisi trudna. Svakako ti želim puno sreće i da ti bude onako kako ti želiš 😉
@NeverGiveUp55, nisi li istu ovakvu sliku postavila prije par mjeseci? I nisi li se pridružila prije koji mjesec Zimskim bebama jer ti je test bio pozitivan i bila aktivna tamo? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nike isti test drugi je...
I ta trudnoca je nazalost zavrsila...
Pozz Sara,
Hvala ti :) Test sam ocitala nakon 3 min kako i piše u uputama, nisam poviše 10 min ma kakvi, znam da to nema efekta. Hm.. Mislim da je najbolje da kupim onaj ClearBlue koji navodno moze utvrditi trudnoću 5,6 dana prije ocekivane M. 🙂
Hvala ti :) Da, i jos sam kroz popodne ga napravila. Test sam ocitala nakon 3 min kako i piše u uputama, nisam poviše 10 min ma kakvi, znam da to nema efekta. Hm.. Mislim da je najbolje da kupim onaj ClearBlue koji navodno moze utvrditi trudnoću 5,6 dana prije ocekivane M. 🙂
Aha, žao mi je.
Mislim, sigurno shvaćaš zašto pitam, jer nitko od nas ne voli da nas neko pravi glupima, kako u stvarnosti tako ni na Forumu. Lako se prokuže trolovi koji nemaju pametnijeg posla, posebice kad netko stalno iskače sa doslovno istim pitanjima. Da ne spominjem iste slike, pa nekad skuži i sam(a) da je pretjerala pa onda pita "za prijateljicu" i tako.
Svakako ti želim sve najbolje🤗
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Aha, žao mi je.
Mislim, sigurno shvaćaš zašto pitam, jer nitko od nas ne voli da nas neko pravi glupima, kako u stvarnosti tako ni na Forumu. Lako se prokuže trolovi koji nemaju pametnijeg posla, posebice kad netko stalno iskače sa doslovno istim pitanjima. Da ne spominjem iste slike, pa nekad skuži i sam(a) da je pretjerala pa onda pita "za prijateljicu" i tako.
Svakako ti želim sve najbolje🤗
Sve uredu ☺️
Hvala i tebi također sve najljepše 🥰
https://ibb.co/t4DvnPx
Cure jel mislite da tamni? Da je malo tamnija nego ona sto sam stavila prije?
Da napomenem ovaj sam radila sad popodne oko 6 sati, isla sam prije toga dosta na wc i imam jos 4 dana do neocekivane.... Hvala ☺️
Mislim da je to za 4 dana prije ocekivane super + 🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji