Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bibilidubilidu
    03. Rujan 2020. 18:00

Drage moje, na ovome Clear blue  testu iz DM- a  pise kako u vecoj kucici treba doci do okomite linije tj. tako je nacrtano u uputstvima, no ja imam samo jednu vodoravnu. Jel li moguce da je vodroavna crtica normalna? Ili je ovo pozitivan rezultat samo je kontrolna traka naopako? Pomozite mi ako znate ista u velikom sam strahu jer je dosta neocekivano. Ukoliko zelite mogu staviti i sliku sko vsm je lakse. Test je onaj na kojemu pise za ultrarano otkrivanje. Hvala puno unaprijed na odgovorima!   

03. Rujan 2020. 18:16

bibilidubilidu

Drage moje, na ovome Clear blue testu iz DM- a pise kako u vecoj kucici treba doci do okomite linije tj. tako je nacrtano u uputstvima, no ja imam samo jednu vodoravnu. Jel li moguce da je vodroavna crtica normalna? Ili je ovo pozitivan rezultat samo je kontrolna traka naopako? Pomozite mi ako znate ista u velikom sam strahu jer je dosta neocekivano. Ukoliko zelite mogu staviti i sliku sko vsm je lakse. Test je onaj na kojemu pise za ultrarano otkrivanje. Hvala puno unaprijed na odgovorima!

Nema slike u uputstvima? Ako se ne varam, to znači negativno. Kao - minus, ne. Ako ima trudnoće onda na taj minus (-) dođe jedna okomita crtica (|) i dobije se plus (+)
    🤷‍♀️

• Alea
    03. Rujan 2020. 18:32

bibilidubilidu

Drage moje, na ovome Clear blue testu iz DM- a pise kako u vecoj kucici treba doci do okomite linije tj. tako je nacrtano u uputstvima, no ja imam samo jednu vodoravnu. Jel li moguce da je vodroavna crtica normalna? Ili je ovo pozitivan rezultat samo je kontrolna traka naopako? Pomozite mi ako znate ista u velikom sam strahu jer je dosta neocekivano. Ukoliko zelite mogu staviti i sliku sko vsm je lakse. Test je onaj na kojemu pise za ultrarano otkrivanje. Hvala puno unaprijed na odgovorima!

Mozes nam stavit slikicu ako zelis

Nova2020
    04. Rujan 2020. 10:35

Drage moje, evo mene s novim testićima...jutros sam testirala s prvim jutarnjim urinom, što mislite? Crtice su su pojavile nakon 7-8 minuta, ali su iste debljine i nijanse kao na onom testiću od jučer
    https://ibb.co/rMFRkxL

• aşk11
    04. Rujan 2020. 11:41

Hiii! 
    Ovakvo je stanje kod mene. Spolni odnos 7.8. dan prije završila menstruacija. 14.8. Prema kalendaru počeli plodni dani 19. bila ovulacija,a većinski mi kalendar dobro računa moj divan ciklus.Četiri dana znači 16.-20.8. imala obilni smeđi iscjedak onako sukrvica . Trebala dobiti jučer,ali ništa. Danas nekakav rijetki bijeli iscjedak,normalan kao inače. Rano za test? 
    Help! 

Mimi20
    04. Rujan 2020. 11:55

aşk11

Hiii!
    Ovakvo je stanje kod mene. Spolni odnos 7.8. dan prije završila menstruacija. 14.8. Prema kalendaru počeli plodni dani 19. bila ovulacija,a većinski mi kalendar dobro računa moj divan ciklus.Četiri dana znači 16.-20.8. imala obilni smeđi iscjedak onako sukrvica . Trebala dobiti jučer,ali ništa. Danas nekakav rijetki bijeli iscjedak,normalan kao inače. Rano za test?
    Help!

Rano je za test svakako tako da pricekaj ako bude kasnila nekoliko dana🤞 koji ti je dpo? 

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Nova2020
    04. Rujan 2020. 12:01

Od dana kad ti je izostala menga možeš testirati bilo kada, definitivno nije rano :D

• aşk11
    04. Rujan 2020. 12:09

16. dana mi je prošlo od same ovulacije. I sad po ljekarnama trazim Gravignost test on mi je najpouzdaniji dosad bio.

Mimi20
    04. Rujan 2020. 12:18

aşk11

16. dana mi je prošlo od same ovulacije. I sad po ljekarnama trazim Gravignost test on mi je najpouzdaniji dosad bio.

Možeš si slobodno kupiti i CB, ja sam rekla da mi nek da najosjetljiviji🤞 sretno🙂

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

• aşk11
    04. Rujan 2020. 12:39

Mimi20

aşk11

Možeš si slobodno kupiti i CB, ja sam rekla da mi nek da najosjetljiviji🤞 sretno🙂

Hvala puno na pomoći! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.