Pozdrav ženice...
Napravila sam 7 testova do sada i svi su pozitivni, jucer sam bila kod gin.na pregledu i kažem mu da nisam imala menstruaciju kao i prije i da sam radila testove da su svi pozitivni, radio mi je ultrazvuk ali rekao je da on nista ne vidi, onda mi je on radio test i rekao je da je negativan... Ja sam danas ujutro opet napravila i pozitivan je...
Da li je netko imao slicno iskustvo?🙈
Pozdrav ženice…
Napravila sam 7 testova do sada i svi su pozitivni, jucer sam bila kod gin.na pregledu i kažem mu da nisam imala menstruaciju kao i prije i da sam radila testove da su svi pozitivni, radio mi je ultrazvuk ali rekao je da on nista ne vidi, onda mi je on radio test i rekao je da je negativan… Ja sam danas ujutro opet napravila i pozitivan je…
Kakav je on test radio?
Koliko dugo bi trebala biti trudna? Do 7tjedna se ni ne moze nista vidjeti na ultrazvuku.
Najpametnije bi ti bilo da izvadis betu (to možeš u bilo koji laboratorij) i tako ces najbolje znati sve :)
Sretno ❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Dobro jutro cure kasni mi menzis 1 dan jutros napravila test mislim da je pozitivan dali mi mozete reci preko kojeg programa mogu objavit sliku da mi kazete
Hei lipotice :) po prvi puta vjerojatno ikada pišem na ovakvoj vrsti foruma obzirom da se muži ja spremamo na veliki korak i planiranje bebice :) mene zanima, ima li ovdje curki kojima se “posrećilo od prve”? Posebice ako ste imale redovite menstruacije godinama, niste koristile pilule itd.? Koliko je sretnica ovdje po tom pitanjcu? Znam da je to individualno, no ipak me zanima :)
Hvala :))
Pozdrav ženice…
Napravila sam 7 testova do sada i svi su pozitivni, jucer sam bila kod gin.na pregledu i kažem mu da nisam imala menstruaciju kao i prije i da sam radila testove da su svi pozitivni, radio mi je ultrazvuk ali rekao je da on nista ne vidi, onda mi je on radio test i rekao je da je negativan… Ja sam danas ujutro opet napravila i pozitivan je…
Meni uvijek se dogadja pozitivan test, i dobijem onda
Ljudi, da li je ovaj test pozitivan, recite mi da nisam luda https://ibb.co/wczq1n7
Sortiraj odgovore
Najstariji