Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra1
    01. Srpanj 2020. 11:58

Pozdrav ženice...
    Napravila sam 7 testova do sada i svi su pozitivni, jucer sam bila kod gin.na pregledu i kažem mu da nisam imala menstruaciju kao i prije i da sam radila testove da su svi pozitivni, radio mi je ultrazvuk ali rekao je da on nista ne vidi, onda mi je on radio test i rekao je da je negativan... Ja sam danas ujutro opet napravila i pozitivan je...
    Da li je netko imao slicno iskustvo?🙈

Tommyfame
    01. Srpanj 2020. 13:15

Petra1

Pozdrav ženice…
    Napravila sam 7 testova do sada i svi su pozitivni, jucer sam bila kod gin.na pregledu i kažem mu da nisam imala menstruaciju kao i prije i da sam radila testove da su svi pozitivni, radio mi je ultrazvuk ali rekao je da on nista ne vidi, onda mi je on radio test i rekao je da je negativan… Ja sam danas ujutro opet napravila i pozitivan je…

Kakav je on test radio? 
    Koliko dugo bi trebala biti trudna? Do 7tjedna se ni ne moze nista vidjeti na ultrazvuku.

Najpametnije bi ti bilo da izvadis betu (to možeš u bilo koji laboratorij) i tako ces najbolje znati sve :) 

Sretno ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• lena2
    12. Srpanj 2020. 07:20

Dobro jutro cure kasni mi menzis 1 dan jutros napravila test mislim da je pozitivan dali mi mozete reci preko kojeg programa mogu objavit sliku da mi kazete 

• lena2
    12. Srpanj 2020. 07:32

https://ibb.co/xSyptJw
    Dali je pozitivan

Evo i mene tu :)
    12. Srpanj 2020. 10:45

Ja bih rekla pozitivan  čestitam!!! 

• malina_30
    13. Srpanj 2020. 21:48

Hei lipotice :) po prvi puta vjerojatno ikada pišem na ovakvoj vrsti foruma obzirom da se muži ja spremamo na veliki korak i planiranje bebice :) mene zanima, ima li ovdje curki kojima se “posrećilo od prve”? Posebice ako ste imale redovite menstruacije godinama, niste koristile pilule itd.? Koliko je sretnica ovdje po tom pitanjcu? Znam da je to individualno, no ipak me zanima :) 

Hvala :)) 

• doricasova
    14. Srpanj 2020. 12:52

Petra1

Pozdrav ženice…
    Napravila sam 7 testova do sada i svi su pozitivni, jucer sam bila kod gin.na pregledu i kažem mu da nisam imala menstruaciju kao i prije i da sam radila testove da su svi pozitivni, radio mi je ultrazvuk ali rekao je da on nista ne vidi, onda mi je on radio test i rekao je da je negativan… Ja sam danas ujutro opet napravila i pozitivan je…

Meni uvijek se dogadja pozitivan test, i dobijem onda

• ivaa989
    20. Srpanj 2020. 12:00

Ljudi, da li je ovaj test pozitivan, recite mi da nisam luda https://ibb.co/wczq1n7

20. Srpanj 2020. 12:42

Kako ne, jasno ko dan! 😉👍 čestitam 

• ivaa989
    20. Srpanj 2020. 17:21

Hvala, evo i clearblue je potvrdio 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.