Pozdrav zanimam me Vase mišljenje,kasni mi 4 dana i danas sam uradila test i evo rezultata
Pozdrav zanimam me Vase mišljenje,kasni mi 4 dana i danas sam uradila test i evo rezultata
Ibb.co odi tu učitaj sliku i kopiraj ovdje link
Cure moj test je napokon pokazao + jel to znaci da sam stvarno trudna,a da pre dva dana sam imala mucnine jucer ujutro povracanje danas nista dali je to normalno hvala
Meni još nisu došle... 5. dan kašnjenja a u subotu negativan test... Trbuh me boli od jutros opet, prije par dana me isto boluckao... možda dođe danas/sutra iako inače nemam baš iscjedak pred menstruaciju, a sada ga imam... No dobro... Ma samo se nadam da sam zdrava...
Sve je to normalno, nazovi ginekologa reci da imaa pozitivan test i zadnju menstruaciju i napravi si termin za kontrolu...
Sve je to normalno i mucnine koje dolaze i odlaze, i grcevi...
Sutra moram vaditi hormone i betu, naputak ginekologice, menstruacije nema 6.ti dan, a test negativan...bolovi u trbuhu kao pred menstruaciju traju danima, iscjedak isto...trudnoću sam isključila, pa me sad malo već strah što je...
Sutra moram vaditi hormone i betu, naputak ginekologice, menstruacije nema 6.ti dan, a test negativan…bolovi u trbuhu kao pred menstruaciju traju danima, iscjedak isto…trudnoću sam isključila, pa me sad malo već strah što je…
Vidjet ces po beti. Javi
lp. Oko 1 sam radila test i dali je to pozitivno,inace M mi kasni 13 dqna,ali bi ujutro svejedno ponovila test. A zadnjih dana me u donjem dijelu boli i ledja takodjer..
lp. Oko 1 sam radila test i dali je to pozitivno,inace M mi kasni 13 dqna,ali bi ujutro svejedno ponovila test. A zadnjih dana me u donjem dijelu boli i ledja takodjer..
Ibb.co odi tu učitaj sliku i kopiraj ovdje link
Sortiraj odgovore
Najstariji