Pozdrav meni je identicno kao Tonkici na digitalnom ne znam da li se uopce smije nadzirati okomita crta ili je to posto je digitalni.
Sve simptome imam kao prosle 2 trudnoce, zadnja menstruacija 30.1.
28.02.vadila betu (znam prerano al jednostavno sam nestrpljiva) iznosila je 2.3 u Lab plus ref.vrijednosti pisu da je od 2.30 od 1 tj trudnoce
Zadnja trudnoca prije 3 godine , 3 testa negativna Beta je bila 3 a ipak je bila na kraju pozitivno.
Sutra cu ponoviti betu
Pozdrav meni je identicno kao Tonkici na digitalnom ne znam da li se uopce smije nadzirati okomita crta ili je to posto je digitalni.
28.02.vadila betu (znam prerano al jednostavno sam nestrpljiva) iznosila je 2.3 u Lab plus ref.vrijednosti pisu da je od 2.30 od 1 tj trudnoce
Zadnja trudnoca prije 3 godine , 3 testa negativna Beta je bila 3 a ipak je bila na kraju pozitivno.
Sutra cu ponoviti betu
Definitivno ponoviti betu. Sretno i javi
Da da ponovit cu... inace nemam izrazen pms osim grudi koje au bolne 2-3 dana zatim bol prestane i dode menstruacija.
A sada mi je jako izrazena bol u grudima, kada silazim stepenicama moram ih pridrzavati 😅 , nesanica i mokrenje koje me dovodi do ludila nocu se dizem 3-4 puta mokriti.
A vidjeti cemo sutra, svakako javim
Da da ponovit cu… inace nemam izrazen pms osim grudi koje au bolne 2-3 dana zatim bol prestane i dode menstruacija.
A sada mi je jako izrazena bol u grudima, kada silazim stepenicama moram ih pridrzavati 😅 , nesanica i mokrenje koje me dovodi do ludila nocu se dizem 3-4 puta mokriti.
A vidjeti cemo sutra, svakako javim
Ima potencijala
Držim fige da beta bude pozitivna 😘
Sutra cu ponoviti betu
Meni digitalan isto imao kao okomiti okvir bijeli al ne znam jel to išta znači, mislim da ne😐
Ponovila betu 1 dan izostanka mensteuacije iznosi 2.30 .
U laboratoriju kazu da je prerano i da je najniza pozitivna vrijednost. Nije porasla u 3 dana , ali oni smatraju da je prerano i da moram.pricekati jos bar tjedan dana. Iako imam osjecaj da sam trudna koji me u prosle 2 trudnoce nije prevario, sada vec smatram da sam mozda i umislila...
Radila test 3 dana prije očekivane menstruacije. Sta mislite? Pozitivan ili ne?
http://imgur.com/a/2xsIYle
http://imgur.com/a/2xsIYle
Po ovom sto vidim pozitivan. Čestitam
Sortiraj odgovore
Najstariji