Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mar
    01. Ožujak 2020. 18:28

Pozdrav meni je identicno kao Tonkici na digitalnom ne znam da li se uopce smije nadzirati okomita crta ili je to posto je digitalni.
    Sve simptome imam kao prosle 2 trudnoce, zadnja menstruacija 30.1. 
    28.02.vadila betu (znam prerano al jednostavno sam nestrpljiva) iznosila je 2.3 u Lab plus ref.vrijednosti pisu da je od 2.30 od 1 tj trudnoce
    Zadnja trudnoca prije 3 godine , 3 testa negativna Beta je bila 3 a ipak je bila na kraju pozitivno.
    Sutra cu ponoviti betu 

Napokon 2804
    01. Ožujak 2020. 18:31

mar

Pozdrav meni je identicno kao Tonkici na digitalnom ne znam da li se uopce smije nadzirati okomita crta ili je to posto je digitalni.
    28.02.vadila betu (znam prerano al jednostavno sam nestrpljiva) iznosila je 2.3 u Lab plus ref.vrijednosti pisu da je od 2.30 od 1 tj trudnoce
    Zadnja trudnoca prije 3 godine , 3 testa negativna Beta je bila 3 a ipak je bila na kraju pozitivno.
    Sutra cu ponoviti betu

Definitivno ponoviti betu. Sretno i javi 

• mar
    01. Ožujak 2020. 19:24

Da da ponovit cu... inace nemam izrazen pms osim grudi koje au bolne 2-3 dana zatim bol prestane i dode menstruacija.
    A sada mi je jako izrazena bol u grudima, kada silazim stepenicama moram ih pridrzavati 😅 , nesanica i mokrenje koje me dovodi do ludila nocu se dizem 3-4 puta mokriti.
    A vidjeti cemo sutra, svakako javim

Napokon 2804
    01. Ožujak 2020. 19:27

mar

Da da ponovit cu… inace nemam izrazen pms osim grudi koje au bolne 2-3 dana zatim bol prestane i dode menstruacija.
    A sada mi je jako izrazena bol u grudima, kada silazim stepenicama moram ih pridrzavati 😅 , nesanica i mokrenje koje me dovodi do ludila nocu se dizem 3-4 puta mokriti.
    A vidjeti cemo sutra, svakako javim

Ima potencijala 
    Držim fige da beta bude pozitivna 😘

Tonkica111
    01. Ožujak 2020. 19:35

mar

Sutra cu ponoviti betu

Meni digitalan isto imao kao okomiti okvir bijeli al ne znam jel to išta znači, mislim da ne😐

Pipin
    01. Ožujak 2020. 19:40

Nazalost to nista ne znaci na digitalnom :( 

• mar
    03. Ožujak 2020. 07:05

Ponovila betu 1 dan izostanka mensteuacije iznosi 2.30 .
    U laboratoriju kazu da je prerano i da je najniza pozitivna vrijednost. Nije porasla u 3 dana , ali oni smatraju da je prerano i da moram.pricekati jos bar tjedan dana. Iako imam osjecaj da sam trudna koji me u prosle 2 trudnoce nije prevario, sada vec smatram da sam mozda i umislila...

• Swetty
    06. Ožujak 2020. 16:15

Radila test 3 dana prije očekivane menstruacije. Sta mislite? Pozitivan ili ne? 

• Swetty
    06. Ožujak 2020. 16:18

Swetty

http://imgur.com/a/2xsIYle

Napokon 2804
    06. Ožujak 2020. 16:19

Swetty

Swetty

http://imgur.com/a/2xsIYle

Po ovom sto vidim pozitivan. Čestitam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.