Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    26. Veljača 2020. 09:42

katja111

Vašemišljenje? 😊

Odi na ibbo.co i uploadaj fotku, tu stavi link

• katja111
    26. Veljača 2020. 10:29

Pipin
    26. Veljača 2020. 10:46

Ova skroz lijeva crtica nije testna crtica. Kao da mi se čini da se nazire neka sjena, ajde ponovno slikaj na boljem svjetlu.

Napokon 2804
    26. Veljača 2020. 11:32

I meni se čini da se nadzire nesto... Ponovi test, možda cak sutra sa prvim urinom od istog proizvođača 

• katarina220
    26. Veljača 2020. 23:30

Zdravo drage,menga mi kasni vec 15 dana,radila sam test uvece i test ujutru i oba su negativna,ali se menga ne pojavljuje,sutra idem da uradim betu....
    Nadam se da ce biti sve u reduu...
    Pozdravv :)

Napokon 2804
    26. Veljača 2020. 23:40

katarina220

Zdravo drage,menga mi kasni vec 15 dana,radila sam test uvece i test ujutru i oba su negativna,ali se menga ne pojavljuje,sutra idem da uradim betu….
    Nadam se da ce biti sve u reduu…

I bez obzira kakva beta bila svakako se javi ginekologu. I javi rezultat 

• katarina220
    27. Veljača 2020. 00:13

Napokon 2804

katarina220

Zdravo drage,menga mi kasni vec 15 dana,radila sam test uvece i test ujutru i oba su negativna,ali se menga ne pojavljuje,sutra idem da uradim betu….
    Nadam se da ce biti sve u reduu…

I bez obzira kakva beta bila svakako se javi ginekologu. I javi rezultat

Hvala,javljam sve,nadamo se pozitivnom

29. Veljača 2020. 07:58

Curke koliko nakon implantacije da radim test? 

• Bebac24
    29. Veljača 2020. 08:23

NeverGiveUp55

Najsigurnije je na dan ocekivane M.

29. Veljača 2020. 09:16

Bebac24

NeverGiveUp55

Najsigurnije je na dan ocekivane M.

Meni sad kasnib10 dana trebala ke doc 19.02 , ali po mojim procjenama imala san kasu ovulaciju 21.02 i tad sam i imala odnos i 25.02 po mojoj nekoj sam imala implantacijsko krvarenje jer ujutro mi nije bilo nista malo prisutnih bolova leda i jajnika i negdje oko 8 sati osjetim ja da mi je curnilo i odem na wc i na ulosku malo krvi ono bas svjeze vise roza nego crvena i obrisem se i na papiru skroz malo krvi i 2 3 zilice koje su taj moment pukle i iscurile... I kroz nekih 20 minuta i bolovi koji su bili nestali su... I sad ako je tad bila implatacija danas je onda 4ti dan da mi kasni...aa maternica da je odbacila prod procurila bi vec ima 2 3 dana sigurno.... Pa zato putam nebu se tila razocarat al opet me kopka... All ono iman onaj filing da je to to.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.