Curee... Kasni mi već 8 dana, prva tri dana testovi negativni, potom 2 pozitivna i danas digitalni negativan... Ništa mi nije jasno, trebala bih sljedeci tjedan betu vaditi al čisto da pitam jel itko imao takve rezultate?
Curee… Kasni mi već 8 dana, prva tri dana testovi negativni, potom 2 pozitivna i danas digitalni negativan… Ništa mi nije jasno, trebala bih sljedeci tjedan betu vaditi al čisto da pitam jel itko imao takve rezultate?
Daj slike testova ibb.co na tu str ucitas slike i kopiras vamo link... Test lazno pozitivan ne moze biti, osim ako si uzimala nešto od preparata sto sadrzi hcg, a moguće ne nazalost i biokemijska, svakako izvadi betu, i bez obzira na sve javi se ginekologu.
O ovaj sta se ne vidi je dan nakon ovoga gdje se nazire plus, na digitalnom je jednostavno izbacilo minus
https://ibb.co/F6QK4hN
Od danas dva negativna, vjerovatno biokemijska ako je uopće i bila.
A dosta zbrkani, ovo je već treći put u pola godine da mi kasni, doduše prošla dva puta po 5 dana.... Inače ciklusi oko 31 dan...
Cudno malo.. Najbolje izvadi betu... Ona ce ti sigurno reci, jer dokle god nema vještice ima nade! Ja ću se nadati da nije biokemijska nego da te tvoja beba od početka zeza ❤️
Mislim se svakako naručit u doktora na pregled, još nema vještice samo bež roskasti bris danas i kao nekakva sitna krvava žilica, verovatno ću onda dobiti danas, sutra menstruaciju.
Sortiraj odgovore
Najstariji