i meni je 4 dana do menge i kupila sam od Duchensse pa mozda ujutro napravim..iako me probada trbuh kao pred menstruaciju😥
Mene nesnosno bole grudi, umorna i razdražljiva kao nikada...nikad me otkako imam mengu nisu bolile pred mengu tj.u PMSu...tako da sumnjam da je ovaj put drukcije.
Javii rezultate...🤞🤞
Pozdrav svima!
Menstruacija mi kasni 2 dana i jutros sam napravila test Prima Stick. Na njemu piše da se rezultat pokazuje nakon 3-5 min. Meni je tek nakon 15ak minuta pokazao da je "pozitivan" tj.pojavila se crtica u većem prozorčiću. Zbunjena sam! Jesam li trudna ili ne? Jer navodno nije pouzdano nakon dužeg vremena! Molim iskusne trudnice za pomoć ili savjet, pošto bi mi ovo trebala biti prva trudnoća. Dali da test ponovim za koji dan?
Hvala svima!
Možda ću biti malo po glupa što pitam imala samo spontani prema 3 mjeseca inače mi je redovna manga jučer sam trebala dobiti danas mi već kasni dali bih trebala uraditi test ili da sa čekam još koji dan hvala u napred
Beba
Kasni mi jedan dan dali da radim test ili da čekam još s obzirom da mi je redovna manga u bobu a imala sam spontani prema 3mjeseca
Beba
Pozdrav svima!
Menstruacija mi kasni 2 dana i jutros sam napravila test Prima Stick. Na njemu piše da se rezultat pokazuje nakon 3-5 min. Meni je tek nakon 15ak minuta pokazao da je "pozitivan" tj.pojavila se crtica u većem prozorčiću. Zbunjena sam! Jesam li trudna ili ne? Jer navodno nije pouzdano nakon dužeg vremena! Molim iskusne trudnice za pomoć ili savjet, pošto bi mi ovo trebala biti prva trudnoća. Dali da test ponovim za koji dan?
Hvala
Beba
Palcicaelna zasto ne ako ti vec kasni, ajde uradi i obavijesti nas, ako jesi, test treba da polaze pozitivno 😁😁 drzim fige 🤞
Joj, ja luda...menga mi treba doći za 9 dana, a planirala sam napraviti 20..dakle, 3 dana prije...ja bi najradije sutra...prerano, jelda?
Joj, ja luda…menga mi treba doći za 9 dana, a planirala sam napraviti 20..dakle, 3 dana prije…ja bi najradije sutra…prerano, jelda?
Pa bilo je ovdje komentara da nekima pokaze i 5 dana prije al sve mozda ovisi kad je bila O .
Moze se dogodit da ti ispadne negativan tako rano .
Joj, ja luda…menga mi treba doći za 9 dana, a planirala sam napraviti 20..dakle, 3 dana prije…ja bi najradije sutra…prerano, jelda?
Pa bilo je ovdje komentara da nekima pokaze i 5 dana prije al sve mozda ovisi kad je bila O .
O mi je bila 9.10..a odnose sam imala od zadnjeg dana zadnje menge(2.10.) pa sve do O i 1 dan poslije nje
O mi je bila 9.10..a odnose sam imala od zadnjeg dana zadnje menge(2.10.) pa sve do O i 1 dan poslije nje
Prerano ti je radit...ako je O bila 9.10 🙈🙈
Prerano ti je radit…ako je O bila 9.10 🙈🙈
A znam..nestrpljiva sam skroz..napravit ću 20og
Sortiraj odgovore
Najstariji