eto meni je danas 10 dan poslje O..
mogla bih ja sutra napravit test😂
Javi jel +... koliko ti je dana do menge? 😁
Javi jel +… koliko ti je dana do menge? 😁
U petak ovaj trebam dobit.
Ali nekako ne nadam se jer je ovo tek 3 ciklus da radim na bebi a imam 35 godina😂😂😂
Javi jel +… koliko ti je dana do menge? 😁
U petak ovaj trebam dobit.
Ali nekako ne nadam se jer je ovo tek 3 ciklus da radim na bebi a imam 35 godina😂😂😂
Nemoj tako..moraš pozitivno..❣
Pratiim vas curee i drzim fige svakooj 🤞🏻 obavezno javljajte rezultate 😉
Slusajte koji sam ja baksuz 😂 danas je 4 dan da M nije dosla i ja kupim test first sign jer mi je jedini bio pri ruci da va kupim, napravim ja njega, vrijeme prolazi ne pojavljuje se ni kontrolna ni ova crtica 😂 ja pritisnem onaj dio odakle izlazi bojilo i to krene i stane na pola i onako izmrlja cijeli test niti se sta vidi ni nista 😂😂
Sutra opet radim drugi ako M ne dođe 😂🤞🏻
Pratiim vas curee i drzim fige svakooj 🤞🏻 obavezno javljajte rezultate 😉
Slusajte koji sam ja baksuz 😂 danas je 4 dan da M nije dosla i ja kupim test first sign jer mi je jedini bio pri ruci da va kupim, napravim ja njega, vrijeme prolazi ne pojavljuje se ni kontrolna ni ova crtica 😂 ja pritisnem onaj dio odakle izlazi bojilo i to krene i stane na pola i onako izmrlja cijeli test niti se sta vidi ni nista 😂😂
Sutra opet radim drugi ako M ne dođe 😂🤞🏻
O baksuze..😅 stiskanjem si požurila da ga unerediš 😅😅
Sutra NE stišći ..🤞🤞💓
Pozdrav svima.
Mjesecnica mi kasni 10 dana, a inace nikada nije kasnila vise od 5 dana. Napravila sam 2 testa- jedan 4.dan kasnjena i to prvim jutarnjim urinom i bio je negativan, a drugi 9.dan kasnjenja i također je bio negativan.
Također uvijek koristim zaštitu (kondom) i još dečko nikada ne ejakulira u kondom, već sa strane jer se bojimo da ne bi puknio.
I znam sada da ce vama to biti smijesno, ali ja sam paranoicna i svejedno se bojim i sumnjam na trudnocu iako nemam razloga... Ali nikada mi nije toliko kasnila pa se jako bojim.
Od simptoma trudnoce nemam nista,osim osjetljivih grudi na dodir, a također u zadnjih tjedan dana primjecujem prozirno-bijeli iscjedak.
Help! O cemu se radi?
Pozdrav svima.
Mjesecnica mi kasni 10 dana, a inace nikada nije kasnila vise od 5 dana. Napravila sam 2 testa- jedan 4.dan kasnjena i to prvim jutarnjim urinom i bio je negativan, a drugi 9.dan kasnjenja i također je bio negativan.
Također uvijek koristim zaštitu (kondom) i još dečko nikada ne ejakulira u kondom, već sa strane jer se bojimo da ne bi puknio.
I znam sada da ce vama to biti smijesno, ali ja sam paranoicna i svejedno se bojim i sumnjam na trudnocu iako nemam razloga… Ali nikada mi nije toliko kasnila pa se jako bojim.
Od simptoma trudnoce nemam nista,osim osjetljivih grudi na dodir, a također u zadnjih tjedan dana primjecujem prozirno-bijeli iscjedak.
Help! O cemu se radi?
Ukoliko nije ejakulirao u tebe nisi trudna...9 dan kašnjenja bi trebalo pokazati. Možda su ti se poremetili hormoni, najbolje bi bilo da posjetiš ginekologa, pa ako ništa on će bar vidjeti razlog svega toga.
Sretno! 😀
Dobar dan,
Imam pitanje. Kasne mi 2 dana. Danas sam napravila test i prva slika je rezultat iste sekunde, druga 5 min nakon. Test inace kaze da se sve nakon 5min ne ocitava.
Kako vam se ovo cini?
Imam lagane mucnine, i nemam klasicne pms simptome koje inace imam.
Dobar dan,
Imam pitanje. Kasne mi 2 dana. Danas sam napravila test i prva slika je rezultat iste sekunde, druga 5 min nakon. Test inace kaze da se sve nakon 5min ne ocitava.
Kako vam se ovo cini?
Imam lagane mucnine, i nemam klasicne pms simptome koje inace imam.
Sortiraj odgovore
Najstariji