Valentina, uzmi drugi test a ne clearblue, neki sa crticama rozim, bolje se vidi, ujutro ponovi. I ja kao da vidim sjenu, ne znam. Drzim fige da bude plusic, bile bi i terminom skoro iste,mada i ja jos cekam da ponovim koji testic, jos dva tri dana :D
Da imaš pravo, budem uzela drugi, ipak cu pricekat do ponedjeljka, ako ne dođe M napravit cu jos jedan 😁
Ta se sjena odmah pojavila ali ja sam je totalno zanemarila i uvjerila sam samu sebe da umisljam 😂 pa ipak na kraju nisam mogla protiv sebe 😊
Aa jako bih voljela da budee plus, da onda zajedno računamo dane do termina hehe 😁
Valentina, ja sam isto mislila da sam umislila kad sam jučer prvi test uradila, 6 minuta nakon sto sam radila test, najblaze moguce pozitivan :D tako se nadam da ce i kod tebe biti :D pa je, onda se cijelu trudnocu pratimo, drzim nam objema fige 😁
molim za pomoć
Da li je ovo pozitivan test? Pregny onestep test je u pitanju.
https://imgbb.com/login
Na ovaj link mozes uploadat sliku pa kopiraj ovdje...
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Cure, da li se kome od vas dogodilo da ste prerano radile test i da je bio negativan a poslije kad ste ga radile pozitivan? Ciklusi su nepravilni pa bi mi najkasnije trebala doci za 2 dana, a ja uradila test prije 3 dana.
Pozdrav! Molim vas pomoc. Kasni mi tjedan dana, muka mi je kroz noc i ujutro, napravila sam duo test i vidi se neka slaba slaba crtica, ako mi mozete reci da li je ovo pozitivno ili negativno?
Foxiichu ne vidi se dobro, slikaj na boljem svjetlu Ili blicem. Ona tamo skroz desno debela crta nije druga crtica, to tako bude kad se piski na test. Ajd slikaj ponovo da vidimo
Hej curke.
Jel prerano testirati se 4 dana prije menge?
Koji test preporučate?
i meni je 4 dana do menge i kupila sam od Duchensse pa mozda ujutro napravim..iako me probada trbuh kao pred menstruaciju😥
Sortiraj odgovore
Najstariji