Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    10. Listopad 2019. 19:38

tommyfame

Bok cure,
    Evo da se ja javim :) M jos uvijek nema,testove nisam vise radila.
    Danas kasni 8mi dan.
    Jutros je krenuo mjehur non stop pisanje,usporedila bi sa upalom mjehura osim sto ne pecka.
    Sad vec lagano zelim da M dode samo da prestane ova agonija :/ svaka sekunda me dijeli od toga da krenem plakat i da ne stanem.

Mislim da cu danas ic betu vadit..i ondaaa cekat da mi osobna bude gotova (promjena prezimena) da se mogu ic upisat kod ginekologa i vidjeti zasto mi toliko kasni.

Sretno😊😊

Tommyfame
    10. Listopad 2019. 22:09

C1M4

tommyfame

Bok cure,
    Evo da se ja javim :) M jos uvijek nema,testove nisam vise radila.
    Danas kasni 8mi dan.
    Jutros je krenuo mjehur non stop pisanje,usporedila bi sa upalom mjehura osim sto ne pecka.
    Sad vec lagano zelim da M dode samo da prestane ova agonija :/ svaka sekunda me dijeli od toga da krenem plakat i da ne stanem.

Mislim da cu danas ic betu vadit..i ondaaa cekat da mi osobna bude gotova (promjena prezimena) da se mogu ic upisat kod ginekologa i vidjeti zasto mi toliko kasni.

Sretno😊😊

Ipak ništa od mene za ovaj mjesec.. isla vadit betu,rezultat je 1 😏
    No dobro,nekako mi je cak i lakse iako smo se bas lijepo ponadali.
    Sad cekam mengu i da ponovno krenemo 🥰 velim ja mužu 'eto sad imaš dobar izgovor za sex' 🤣 lijepo smo se nasmijali.. ne znam no nekako imam osjećaj da cu ubrzo i ja ovdje pisat ogromne beta brojke :) 

Zelim vam svima puno ++++ ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

10. Listopad 2019. 22:52

Hej curke,
    Novija sam na forumu, pa me zanima ovako.
    Naime, imam cikluse 24-27 dana...najčešće dođe 26.i dan...zadnja je bila 27.9 i dečko i ja smo počeli raditi na bebi odmah čim je završila (2.10) i sad me zanima da li je moguće da sam ostala trudna, ako smo imali odnose svaki dan od tada, tj.dva dana nismo..meni bi ovulacija trebala biti 9.10..i imali smo odnos 2 dana prije, dan prije i danas...po mom racunu M bi trebala biti 23.10.

Amy2019
    11. Listopad 2019. 00:49

https://ibb.co/yFhr8kW [ibb.co] pozdrav cure. Ja sam sa foruma tko zeli i radi na bebi, pa da se javim i ovdje posto vidim da je Valentina radila test 6 dana prije menzisa, i pozitivan je. Evo da kazem da je kod mene ludje. Na kalendaru pise za 8 dana da se ocekujem menstruacija(nikad mi nije u bocu 3 dana gore dole, vecinom gore. Ali test je ocito pozitivan. Otprilike je danas 7 dan poslije ovulacije. Eto slika procijenite same. Sutra kad odradim novi, ako zelite, stavim sliku :) cestitke na plusekima 😁

C1M4
    11. Listopad 2019. 02:51

Amy2019

https://ibb.co/yFhr8kW[ibb.co] pozdrav cure. Ja sam sa foruma tko zeli i radi na bebi, pa da se javim i ovdje posto vidim da je Valentina radila test 6 dana prije menzisa, i pozitivan je. Evo da kazem da je kod mene ludje. Na kalendaru pise za 8 dana da se ocekujem menstruacija(nikad mi nije u bocu 3 dana gore dole, vecinom gore. Ali test je ocito pozitivan. Otprilike je danas 7 dan poslije ovulacije. Eto slika procijenite same. Sutra kad odradim novi, ako zelite, stavim sliku :) cestitke na plusekima 😁

Opaaa, tako rano😮😁 cestitam tiii, moze, stavi da vidimo je li tamni😁

Amy2019
    11. Listopad 2019. 09:06

https://ibb.co/album/d7f9fa evo cure od jutros, nadam se da sam stavila ispravan link, ako nisam recite. Slabo se razumijem u to. Taj donji je od jutros i definitivno tamniji. Ko bi rekao tako rano da ce pokazati se pozitivnim, jos ne vjerujem 😮 ali crtica je tu :D 

Amy2019
    11. Listopad 2019. 09:22

https://ibb.co/QPpQtxZ

11. Listopad 2019. 10:51

koja je to marka trakica da ja kupim sutra😂

11. Listopad 2019. 10:53

I koji su vam simptomi 7 dana nakon ovulacije ?

ναℓєитιиα
    11. Listopad 2019. 11:05

Amy2019

https://ibb.co/album/d7f9fa evo cure od jutros, nadam se da sam stavila ispravan link, ako nisam recite. Slabo se razumijem u to. Taj donji je od jutros i definitivno tamniji. Ko bi rekao tako rano da ce pokazati se pozitivnim, jos ne vjerujem 😮 ali crtica je tu :D

Čestitam ti, crtica se bome pravo vidi 😁😊
    Ja sam danas radila clearblue i negativan, danas trebam dobiti, ne znam sta da mislim, tuzna sam uzasno, ali eto nadam se da cu uskoro ugledat plusic 🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.