Test je uradjen 30. dan ciklusa. Da li jos neko vidi blago roze liniju?
Ja ju vidim, ponovi test za dva dana, trebala bi tada biti tamnija crta😁😁 a da li ti menga kasni ili tek trebas dobiti?
Ciklusi su mi inace neredovni, otprilike 30-35 dana. Trenutno imam temperaturu 37,1 sto je jedan od znakova. Vjerovatno je prerano uradjen test pa je zbog toga tako blijeda linija.
Ma crtica je crtica😁😁 cestitam ti😍 ali svakako ponovi za dva dana i javi se gin da ides vaditi betu da vidis dupla li se kako treba😁
Hvalaaa 😍, nadam se samo da se ne razocaram kad ponovim test. Koliko god da je nevidljiva ja ju opet vidim vjerovatno je to zbog jake zelje. 😁
Ma vidi se druga crta, tu je😁 i ja ju vidim😉😃 samo opusteno do tad hehe😁 i napravi s prvim jutarnjim urinom, tad imas najvise hormona😁
Pozdrav cure ,
Pitanjce 😊
Dali je moguce da je test ovulacije pozitivan vise od tjedan dana ?
Radi se o clearblue testu
Osobo ne znam, ali sam cula za slucaj gdje je curi bio test ovulacije pozitivan duze zbog disbalansa hormona, a drugi slucaj je bio gdje je cura ostala trudna pa je zato test pokazivao pozitivnu ovulaciju😊
Pozdrav cure ,
Pitanjce 😊
Osobo ne znam, ali sam cula za slucaj gdje je curi bio test ovulacije pozitivan duze zbog disbalansa hormona, a drugi slucaj je bio gdje je cura ostala trudna pa je zato test pokazivao pozitivnu ovulaciju😊
Ok hvala na odg :)
Vidjet cemo za par dana zasto se test smijesio danima haha
Pozdrav cure ,
Pitanjce 😊
Ok hvala na odg :)
Vidjet cemo za par dana zasto se test smijesio danima haha
Drzim fige🤞🏻🤞🏻😁
Pozdrav svima. Molim za pomoć. Zadnju menstruaciju sam imala 27.07. Trebala sam dobito 25.08, ali kasnila je 4 dana, uradim test trakicu, blago vidljiva druga crtica. Kupim skuplji test(kasetica) isto. Ode dan nakon toga ginekologu, i kaže mi da ne vidi nista da radim u ponedeljak betu. Imala sam 2 spontana, i jednu rizičnu trudnoću ali sam rodila. Nisam planirala djete, jer je malom tek 8 mj. I imamo planove prije drugog djeteta. Imali smo odnose svakih 2 sedmic3 jer je dragi vani, i koristili smo metodu prekinuti snosaj. Danas radim ponovo test, vidljiva druga crtica. Kada sam bila na uz, trebala sam biti 5 sedmica trudna. Zanima me jeste li inale lažno pozitivne testove, iako ste koristili tu metodu čuvanja od trudnoće. Izvinjavam se na dugom postu, ali svaka priča bi mi šuno značila. P. S postavit ću testove ovde pa vidite.
https://ibb.co/d7z5N9y
Pozitivan ti je test.cestitam
Hvala, iako nisam htjela. Izgleda da se "nekako" desilo. Abortirala nikad nebih. Imam malo jače menstrualne bolove nego inače. Sutra radin betu iz krvi, pa ćemo vidjeti 😊
Drage dame, pozdrav! Nova sam ovdje i trebala bih savjet. Dakle, prije par godina sam imala 2 spontana (nisam ni znala da sam trudna dok mi mjesecnica nije dobrano kasnila, a i pazili smo!). Ciklus i su mi redoviti:27-28 dana, a zadnja mjeselnica je bila 8.8.. Suprug i ja smo imali odnose za vrijeme plodnih dana.
Trebala bih dobiti mjesecnicu u utorak (3.9.). Unazad tjedan dana sam pcela osjecati simptome te sam u četvrtak (5 dana prije mjesečnice) i u subotu (3 dana prije) napravila testove. 2 su pokazala nekavu blagu crtic, a clear blue je bio negativan.
Ono što me malo brine je smeđi iscjedak koji je počeo u petak (iako, poklapa se i sa implementacijskim krvarenjem..), jer mi je u proteklim trudnoćama takvo krvarenje bilo naznaka spontano, iako tada se događalo u nešto kasnijim tjednima...
Uglavnom, sutra ću zvati ginekologa i pitati za termin, iako je prije mjesečnice... Ali voljela bi čuti vaša mišljenja i vaša iskustva sa smeđim iscjetkom... I kako se vama čine ovi testovi?
P.s. Kako se unose slike? Pokusavam preko ove ikonice, ali mi neće učitati... 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji