Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    04. Rujan 2019. 16:46

tera_

ILoveCats

Onda je necazeci.
    Ne znam od kud ste ali meni je bil odlican Gravignost mini. Radila sam ga tak da sam se pomokrila u plasticnu casicu i onda uronila do oznacene linije na testu trakicu i drzala koliko treba, nakon toga je polozila na papir i za max 1 min vidla rezultat.

Imam jos jedan isti ovakav, pa cu pokusat s prvim urinom vidjet sta ce biti … hvala na odg. :)

Drzim ti fige. Pratila sam tvoju situaciju na 'trakicama' iako nisam aktivna u toj temi. Mislim da ti ne trebam govoriti sto je najbolje, znas i sama da je beta najozbiljniji pokazatelj.
    A sto se testa tice, cudan je. Napravi ujutro, a ako ti je dugo cekati, probaj zadrzati urin barem 4 sata pa onda ponovi.

tera_
    04. Rujan 2019. 17:03

ribi1234

tera_

ILoveCats

Onda je necazeci.
    Ne znam od kud ste ali meni je bil odlican Gravignost mini. Radila sam ga tak da sam se pomokrila u plasticnu casicu i onda uronila do oznacene linije na testu trakicu i drzala koliko treba, nakon toga je polozila na papir i za max 1 min vidla rezultat.

Imam jos jedan isti ovakav, pa cu pokusat s prvim urinom vidjet sta ce biti … hvala na odg. :)

Drzim ti fige. Pratila sam tvoju situaciju na 'trakicama' iako nisam aktivna u toj temi. Mislim da ti ne trebam govoriti sto je najbolje, znas i sama da je beta najozbiljniji pokazatelj.
    A sto se testa tice, cudan je. Napravi ujutro, a ako ti je dugo cekati, probaj zadrzati urin barem 4 sata pa onda ponovi.

Da, test definitivno smatram ne vazecim.. vidjet cu ujutro sta ce biti s novim testom. Hvala :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

ribi1234
    04. Rujan 2019. 17:04

tera_

ribi1234

tera_

ILoveCats

Onda je necazeci.

Da, test definitivno smatram ne vazecim.. vidjet cu ujutro sta ce biti s novim testom. Hvala :)

Javi!

tera_
    05. Rujan 2019. 11:23

Evo da javim stigla je vjestica..

Kbc St

ribi1234
    05. Rujan 2019. 11:27

Žao mi je Tera. To samo znači da uskoro imate novu priliku i novi pokušaj. Držim najveće fige <3

tera_
    05. Rujan 2019. 11:32

ribi1234

Žao mi je Tera. To samo znači da uskoro imate novu priliku i novi pokušaj. Držim najveće fige &lt;3

Hvala ti, nadam se da je tako. :)
    Imala sam velik stres pa je valjda to produzilo ciklus, otici cu kod gin ipak kad prestanem curiti.

Kbc St

Aidicaa
    06. Rujan 2019. 13:59

Hii. Evo da se javim, sa prekinutim snosajem do pozitivni testova, pozitivne bete hcg, i danas potvrđena trudnoća i preko uz. Žene koje žele bebu, od srcavam želim puno srće, i da uskoro ugledate mrvicu vašu na uz 💖

C1M4
    06. Rujan 2019. 16:00

Aidicaa

Hii. Evo da se javim, sa prekinutim snosajem do pozitivni testova, pozitivne bete hcg, i danas potvrđena trudnoća i preko uz. Žene koje žele bebu, od srcavam želim puno srće, i da uskoro ugledate mrvicu vašu na uz 💖

Cestitam ti😍😇

Aidicaa
    06. Rujan 2019. 16:27

C1M4

Aidicaa

Cestitam ti😍😇

Hvala ti💖

• Dia23
    06. Rujan 2019. 16:51

Pozdrav! Nova sam ovdje,M i ja radimo na bebi svega 2mj. Imam PCOS, tako da su mi i inače ne redovite menstruacije. Primijetila sam da me grudi bole više nego inače i duže, sad vec 2tj,a nikad nisu tolko, te su i malo narasle. Tj znaju bolje jedan dan više nego drugi, a primijetila sam i izraženije žilice👀Znam imati povremene grčeve i osjećam nekakvo stezanje i težinu, a da ne govorim o umoru i bubuljici na licu s čim inače nemam problema prije mens nikad 😏eto samo da podjelim svoju priču, sutra  ću ionako napravit test i nadam se da će pokazati pozitivno 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.