Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    26. Svibanj 2019. 09:45

Hvala :) sad mi je lakše. Ako opet budem kupovala testove to sigurno nece biti First sign. Vazno da na njemu pise da se moze napraviti bilo kada a sa jutarnjim je tako svjetla crta

• Mangomum
    26. Svibanj 2019. 11:28

AnnA

Hvala :) sad mi je lakše. Ako opet budem kupovala testove to sigurno nece biti First sign. Vazno da na njemu pise da se moze napraviti bilo kada a sa jutarnjim je tako svjetla crta

Ja sam isla i beta hcg vadit pa mozes i to. A sutra ponovi jos jednom sa onim iz mullera ili clearblue digitalnim pa ce ti i tjedni pisat. Sretno i javi ishod

• AnnA
    26. Svibanj 2019. 12:01

Svakako javim :)

tinika
    26. Svibanj 2019. 20:21

Clear blue kupi digitalni i bit ces sigurna jer pokazuje i tjedne.. 

• anja12587
    27. Svibanj 2019. 22:05

jutros sam napravila sa prvim jutarnjim i pokazao mi je plus pa sam isla vidit kako radi ginekolog tetsam tamo napravila test pa mi je negativan sta sad da radim moze pomoc 

Lavica27
    28. Svibanj 2019. 07:43

Drage cure javljam se samo da bi koju ohrabrila. Moj jučerašnji test First sing, dva dana prije očekivane M ,je bio blijeda sjena sjene, i samo sam je pod nekim kutem vidjela. Zadnja M 4.5.,ciklusi 26 dana. Jutros clearblue, isto prva jutarnja mokraca,plus ko kuca! Od simptoma -puno manji bolovi u grudima i nekakvi grcenje dolje već danima. I spava mi se nenormalno. I onaj filing da znaš jednostavno :)

Dalindas
    28. Svibanj 2019. 08:22

Anja ne znam zašto bi ti tamo bio negativan ,možda si ovaj doma krivo napravila . Najsigurnije ti je izvaditi betu pa ćeš znati . Ja sam kupila i onaj clear blue sto pokazuje tjedne 
    Lavice ,čestitam ❤️

tinika
    28. Svibanj 2019. 08:47

Iz vlastitog iskustva CLEARBLUE je najppuzdaniji.jer sam i ja radila na trakice i bio je.negativan, tj blijeda crta.koja se jedva vidla.i onda sam kupila jos clear blue valjda 10 kom hahah i eto me trudna sam!
    I pregny tako nekako mi je pokazao 2 crte! Zato cure CESTITAM! Meni rekla ginekologica da test ne.laze

tinika
    28. Svibanj 2019. 08:48

anja12587

jutros sam napravila sa prvim jutarnjim i pokazao mi je plus pa sam isla vidit kako radi ginekolog tetsam tamo napravila test pa mi je negativan sta sad da radim moze pomoc

• anja12587
    28. Svibanj 2019. 09:57

hvala vam ici cu kupit test i napraviti ga ponovno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.