Hvala :) sad mi je lakše. Ako opet budem kupovala testove to sigurno nece biti First sign. Vazno da na njemu pise da se moze napraviti bilo kada a sa jutarnjim je tako svjetla crta
Hvala :) sad mi je lakše. Ako opet budem kupovala testove to sigurno nece biti First sign. Vazno da na njemu pise da se moze napraviti bilo kada a sa jutarnjim je tako svjetla crta
Ja sam isla i beta hcg vadit pa mozes i to. A sutra ponovi jos jednom sa onim iz mullera ili clearblue digitalnim pa ce ti i tjedni pisat. Sretno i javi ishod
jutros sam napravila sa prvim jutarnjim i pokazao mi je plus pa sam isla vidit kako radi ginekolog tetsam tamo napravila test pa mi je negativan sta sad da radim moze pomoc
Drage cure javljam se samo da bi koju ohrabrila. Moj jučerašnji test First sing, dva dana prije očekivane M ,je bio blijeda sjena sjene, i samo sam je pod nekim kutem vidjela. Zadnja M 4.5.,ciklusi 26 dana. Jutros clearblue, isto prva jutarnja mokraca,plus ko kuca! Od simptoma -puno manji bolovi u grudima i nekakvi grcenje dolje već danima. I spava mi se nenormalno. I onaj filing da znaš jednostavno :)
Anja ne znam zašto bi ti tamo bio negativan ,možda si ovaj doma krivo napravila . Najsigurnije ti je izvaditi betu pa ćeš znati . Ja sam kupila i onaj clear blue sto pokazuje tjedne
Lavice ,čestitam ❤️
Iz vlastitog iskustva CLEARBLUE je najppuzdaniji.jer sam i ja radila na trakice i bio je.negativan, tj blijeda crta.koja se jedva vidla.i onda sam kupila jos clear blue valjda 10 kom hahah i eto me trudna sam!
I pregny tako nekako mi je pokazao 2 crte! Zato cure CESTITAM! Meni rekla ginekologica da test ne.laze
jutros sam napravila sa prvim jutarnjim i pokazao mi je plus pa sam isla vidit kako radi ginekolog tetsam tamo napravila test pa mi je negativan sta sad da radim moze pomoc
Sortiraj odgovore
Najstariji