Pozdrav,imam pitanje i ako netko ima slicnog iskustva.
Ja i decko vec duze vrijeme redovito radimo na bebi naime i unutar plodnih dana i van njih.Prosli mjesec je doslo normalno do menstruacije tocno u dan i nakon nje smo nastavili raditi na njoj. Ovaj mjesec menstruacija kasni vec 3 dana radila sam drugi dan i treci dan test no medutim linije su se pokazale izvan 10 minuta koji su predvideni.Prvi dan sam mislila da sam luda no medutim i drugi dan takoder isto. Dali je moguce da su to isparavajuce linije ili je rano, nikad mi se to prije nije dogadalo sa testovima.
Ako je clearblue itekako je moguće, meni je taj test uvijek pokazivao takvu liniju i kad nisam bila trudna. Zato se test učitava u zadanom vremenu.
Iako ti je menstruacija točna u dan, možda je ipak ovulacija bila nešto kasnije pa je rano za test. Probaj ponoviti za koji dan ili ako si u prilici odi izvaditi betu i bit ćete sigurni.
Sretno ❤
[tickerfactory.com]
15.3.prvi pregled ❤
Sljedeći pregled:5.4.⏳️
Ako je clearblue itekako je moguće, meni je taj test uvijek pokazivao takvu liniju i kad nisam bila trudna. Zato se test učitava u zadanom vremenu.
Iako ti je menstruacija točna u dan, možda je ipak ovulacija bila nešto kasnije pa je rano za test. Probaj ponoviti za koji dan ili ako si u prilici odi izvaditi betu i bit ćete sigurni.
Sretno ❤
Ma da ja isto mislim da su lazne zapravo..Al kad nesto zelis i planiras onda cijelo vrijeme razmisljas a sta ako nisu.Jos menstruacija kasni.Hvala vidit cemo kroz koii dan
Pozdrav,nova sam na forumu i dosta vas citam a sad imam pitanje..
Naime zadnju menstruaciju sam imala 2.2,inace mi varira ciklus izmedu 25-27 dana(zadnja dva mj.je bila svakih 25 dana),ovulacija je po aplikaciji bila 14.2. Mi smo imali odnos 11.2 i koristimo metodu prekinutog snosaja,prvi put je zavrsio vani samo obrisao i nastavili smo dalje odmah nakon par sekundi.danas mi je 5 dana do menstruacije i odlucila sam ujutro napraviti test cisto zbog toga sto idem na wc svakih pola sata do sat vremena i zbog toga sto mi mirisi neki smetaju i test je na pocetku pokazao negativno ali kad se stavi pod odredeni kut ili svijetlo vidi se sijena druge crte(radila gravignost test)…ja planiram sutra ponoviti ali me zanima da li bi moglo biti trudnoce ili da se ne nadam puno..to bi nam bilo 3. dijete…hvala na odgovorima 😊
najbolje pricekaj dok ne bude kasnila..jer tako ces uzalud bacit novce a i razočarati ces se
meni je test pokaza poz ima tri dana…triban dobit 25.02
Ma sva sam nestrpljiva,zelimo bebu ali ne jos pa bi nam ovo bilo iznenadenje ako jesam..vec par dana me boli dolje ko da cu svaki cas dobit a trebam dobit za 3 dana…kako se ti osjecas imas li kakvih simptoma
Sortiraj odgovore
Najstariji