Test

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelaaaa——
    01. Ožujak 2023. 14:41

menstruacija i trudnoća imaju iste simptome 😅skoro 

• Nina26
    01. Ožujak 2023. 15:35

jopa1234

menstruacija i trudnoća imaju iste simptome 😅skoro

Nazalost mislim da je kod mene bila biokemijska trudnoca 😔 jucer radila test nakon sto mi je kasnila i bio je blago pozitivan i danas sam dobila...jako me boli trbuh i dosta obilno krvarim za prvi dan 😕

Lelaaaa——
    04. Ožujak 2023. 09:29

zao mi je..ne gubi nadu sad odma u pokušaj novi kad prođe menstruacija 

• Nina26
    04. Ožujak 2023. 13:26

Jel moguce da implatacijsko krvarenje bude malo obilnije? Naime menga mi inace traje 5-6 dana i prvi dan bi islo lagano,drugi i treci dan obilnije a ostala dva bi islo smede...a ova "menga" mi je skroz cudna...prvi dan je krenula crvena krv i bio je dosta jedan ulozak za cijeli dan i to popodne me bolilo nekih pola sata onak ostra bol dolje,drugi i treci dan je takoder bio dovoljan jedan ulozak i isto je isla svjeza krv ali kad bi mokrila bi islo malo vise i kao krvavi iscjedak(ne kao klasicni ugrusci) i evo danas bi trebao biti cetvrti dan ali ulozak je suh i cist 🤷🏼‍♀️ da probam ponovit test...

Miss88
    06. Ožujak 2023. 13:51

Nina26

Jel moguce da implatacijsko krvarenje bude malo obilnije? Naime menga mi inace traje 5-6 dana i prvi dan bi islo lagano,drugi i treci dan obilnije a ostala dva bi islo smede…a ova "menga" mi je skroz cudna…prvi dan je krenula crvena krv i bio je dosta jedan ulozak za cijeli dan i to popodne me bolilo nekih pola sata onak ostra bol dolje,drugi i treci dan je takoder bio dovoljan jedan ulozak i isto je isla svjeza krv ali kad bi mokrila bi islo malo vise i kao krvavi iscjedak(ne kao klasicni ugrusci) i evo danas bi trebao biti cetvrti dan ali ulozak je suh i cist 🤷🏼‍♀️ da probam ponovit test…

pozdrav. impl krvarenje je jako oskudno neki čak ni ne primjete. mislim da ti je krenula normalna menstruacija. sretno dalje! 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• hvatacicasnova
    06. Ožujak 2023. 20:11

Pozdrav svima. :)
    Zadnja menga mi je uranila 5 dana, a ova sada kasni punih 7. Uradila sam 3 testa  od kojih je prvi (Stones) nakon 5 dana kasnjenja bio negativan. Zatim sam danas uradila Clearblue, onaj obični koji je bio negativan i nakon 2 sata stajanja, pozitivan. Vrag mi nije dao mira pa sam otišla i po treći! I to digitalni Clearblue opet koji je bio negativan. Imam bebicu od 9 mjeseci koju isključivo dojim. Vise mi ništa nije jasno. Pomagajte žene!! 😃

SAYuRI
    06. Ožujak 2023. 20:19

hvatacicasnova

Zadnja menga mi je uranila 5 dana, a ova sada kasni punih 7. Uradila sam 3 testa od kojih je prvi (Stones) nakon 5 dana kasnjenja bio negativan. Zatim sam danas uradila Clearblue, onaj obični koji je bio negativan i nakon 2 sata stajanja, pozitivan. Vrag mi nije dao mira pa sam otišla i po treći! I to digitalni Clearblue opet koji je bio negativan. Imam bebicu od 9 mjeseci koju isključivo dojim. Vise mi ništa nije jasno. Pomagajte žene!! 😃

Nisi trudna… 

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Miss88
    06. Ožujak 2023. 20:24

hvatacicasnova

Zadnja menga mi je uranila 5 dana, a ova sada kasni punih 7. Uradila sam 3 testa od kojih je prvi (Stones) nakon 5 dana kasnjenja bio negativan. Zatim sam danas uradila Clearblue, onaj obični koji je bio negativan i nakon 2 sata stajanja, pozitivan. Vrag mi nije dao mira pa sam otišla i po treći! I to digitalni Clearblue opet koji je bio negativan. Imam bebicu od 9 mjeseci koju isključivo dojim. Vise mi ništa nije jasno. Pomagajte žene!! 😃

Pričekaj još pet dana...u slučaju da ne dođe menzes napravi još jedan . Ali mislim da je to to. Doći će m. Sretno!

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Ela 👱🏼‍♀️
    07. Ožujak 2023. 18:09

pozdrav žene, može li mi neko reći je li ovo pozitivan test ili evap. ? 
    Clearblue 6 days early 
    https://ibb.co/qnLVxJ1 

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

Garawa¤
    08. Ožujak 2023. 07:18

hvatacicasnova

I nakon 2 sata stajanja negativan.. ne pozitivan...toliko smo pisali o evaporacijskim crtama da to već i vrapci na grani znaju. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.