Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    04. Rujan 2016. 07:51

Ugolina nakon drugog hranjenja ga je krenulo frkati tak da nije nastavio spavati 😔 Malo smo se nosili malo ležali ovisno o tome kak je bio raspoložen pa je zadrijemao oko pola 5, no na kratko. Sad pokušava zaspati ali cendra i frče ga tak da teško da bude, mišek mali 😔 Točno vidim da ga muci ta stolica kaj ju nema al ja se ne usudim sa toplomjerom to iritirati, a ni ne bi uzimala nista na svoju ruku u ljekarni tak da jedva čekam četvrtak pa da doktorica odluci sta ce i kako ce.

Ugolina
    04. Rujan 2016. 08:02

Marigmar,bas mi ga je zao.. A jel ti uspijes odspavat kaj preko dana? Jer te zamisljam kao jako umornu,s podocnjacima, ispacenu,ipak po cijelu noc tako dezurat,strasno

Vinniepooh
    04. Rujan 2016. 08:29

Hvala vam curke 😊

Marigmar - hvala za kosu, valjda ni kod mene nece nista drugo se krenut cistit. Inace u trudnoci mi sve stalo rast, od dlaka na nogama do trepavica😂
    Super da je bebac bar malo odspavao, a i ti,nadam se da da ce ici sada samo na bolje

Ja uopce neznam dal je u skoku ili ne, zadnja dva dana je nervozan popodne i predvecer, samo place i ne moze ga nista smirit, popodne vristi na cicu i onako grozno jede/nejede a predvecer je uredno papao i smirivao se tako, probat cu malo mjenjat polozaje pa vidjet

04. Rujan 2016. 08:43

Dobro jutro,mamice. Evo da se i mi pridruzimo vama ovdje. Inače čitam i pratim vas vec dugo,još od trudnoće,ali tipkati baš i nemam puno vremena,jer bebolina mi je peto dijete   Moja malena se trebala roditi krajem svibnja, ali se pozurila pa je stigla dosta prerano,12.4  Bile smo u bolnici tri tjedna ,a poslije toga dugo se mučile sa dojenjem,već sam skoro bila odustala,no na kraju smo ipak uspjele i sada nemamo problema sto se tice toga,malena lijepo papa i napreduje. No da ne bude sve bajno, imamo velik problem sa spavanjem po danu. Zaspi ona bez problema, ali spava vrlo kratko,pola sata joj je vrh! Nakon sat vremena je već pospana i opet otspava samo malo i tako cijeli dan u krug! Ponekad mi se čini da se cijeli dan bavim uspavljivanjem bebe i ne stignem ništa drugo. Ima li tko još takvog nespavača?

Sanjarka88
    04. Rujan 2016. 08:58

Jutro ekipica 🌝

Ja i junior evo na terasi ljuljam ga nebi li ubio još malo oko ali toliko mlatara nogama da čisto sumnjam 😂
    Jučer je toliko izluden bio od svog ne spavanja i nervoze da je zaspao u 19h ko top! 
    Mislim da ga je uhvatio ovi skok nekako puno ždere, bljucka, malo spava a puno pizdeka 😂😂

Marigmar da stvarno kako se ti osjećaš fizički? 🙁
    Nadam se da će vam dr. Pomoć

Vinnie welcome! ❤ odakle si? 😊
    S dojenjem nemam iskustva no čini mi se da dosta mama dojilja prolazi tu fazu. Mislim da će proći. 

Ilani i ti nam dobrodošla i puno se tipkala ❤
    Wow 5 klinaca kapa dolje👍👍
    Koliki su stariji? 
    A to za spavanje briga 99% nas hehe. Moj se malo unormalio šta se toga tiče ili sam bar ja mislila jer jučer je spavao po 15min 😑

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Marigmar
    04. Rujan 2016. 09:00

Ugolina nisi fulala previse 😂 ne spavam bas nesto evo cijelo jutro se mučim sa njim i kada ga pusti to traje jako kratko tak da taman utonem u san i buđenje, nisu mi problem podočnjaci vec me glava strašno boli a inače nemam sa time problema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.