Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Littleladybug
    18. Ožujak 2017. 10:44

dan zene, prvo spavanje na snazi pa koristim priliku da se javim..procitala svasta, zapamtila nista..opcenito sam jako zaboravna, morat cu uzet antisklerin 😂 noc jednom rjecju katastrofa, od 1do 3 smo sjedili svi troje na krevetu 😣 a tako je lijrpo i papao i zaspao sinoc, ja se ponadala dobroj noci al je nada k... pa nista do toga 😓😓
    sad cekamo tatu da dode pa cemo negdi vani, jutros papali grcki i bananu i pojeli s gustom 👏👏imamo novi najdrazi dorucak 😂 rucak i dalje ignoriramo no dobro..Savladali puzanje u totalu a od jutros i ustajanje uz kauc 💪 jos da se nauci padat i dobro je
    Masho obicno najsitnijim slovima pise ono sta ne valja, stvarno treba sve citat pa i 5 puta ako treba, pogotovo ako su banke i drzavne sluzbe u pitanju
    Mare se opet zaljubljuje, znaci nista novo 😂😂 dobro si me sjetila, trebala bih i ja obnovit zalihu kasica malo..jel to opet uvodis jaje s musakom 😂😂
    Bellaru nam se vratila na forum 💞
    eto moj skromni doprinos, idem skuhat kupus za rucak 😂

vjeverica8
    18. Ožujak 2017. 16:02

Lucy16

Bellaru, pa gdje si ti? Ja se pojavila sa zakasnjenjem par mjeseci.Dobro smo, malo zeza preko noci, zadnjih par dana kasnije ide spavati i cendra, ali sta mozemo. Daj Boze zdravlja.
    Vjeverice, svaka cast na optimizmu. Nadam se da ce sve biti ok.
    Kad se vadi krv bebama? Treba li biti razlog ili?? Nasa ped nas narucuje samo na cijepljenje (cca svaka 2 mj) i onda ga izvaze i izmjeri. Ja sam stalno anemicna i sad jos pijem prenatale zbog dojenja.

Nama su vadili iz prsta. Poslala ga je vaditi krv jer je gubio na kilaži i bljedunjav je pa je posumnjala na željezo. A inače kaže da se krv vadi između 6 i 8mj u sklopu sistematskog.

Lucy16
    18. Ožujak 2017. 16:37

Hvala Vjeverice. M ce sad na sljedecoj kontroli imati 7 mj pa mu mozda izvadi. Mene strah anemije, secera i stitnjace jer nam je to u obitelji. Sad citala kako se secer javi iznenada kod djece neovisno o dobi. Strasno. Najradije ne bih nista znala ni o cemu a ne mozes zivjeti kao pod staklenim zvonom.

TPol
    18. Ožujak 2017. 17:05

Joj sve mi obrisalo 

TPol
    18. Ožujak 2017. 17:09

Svadba onako prošla ok , bilo jenjako glasno pa ju Je uzeo svekar na hodnik a ona nekako bila nervozna pa se ni ja nisam
    Bas mogla opustit pa je htjela jest (natezanje u wcu za invalide jer nemaju prostorije gdje bi mogla u autu prehladno ) / a na kraju krajeva izgleda da i nije gladna bila nego vise se prestrašila svega .... zaspat nije htjela tako da smo već oko pola 10 išli jer nisam mogla gledat kako trlja oci i vrti se ...jedva smo uslikali jednu sliku i to je to . Ja i nisam bila da je vodimo ali nisam je imala kome ostavit a da će tako glasno bit isto nisam bas očekivala 

TPol
    18. Ožujak 2017. 17:11

LicY moja jos nije vadila krv
    Sunshine Tena ko i moja cupavica pravi se dobra 
    BrojcNa joj bas te zeza Oćeš joj uvodit AD ? 
    Vjeverica ❤️

Lucy16
    18. Ožujak 2017. 17:22

TPol tako je i nas M na svojim krstitkima (25.2.)  bio budan do 1 sat ali su se izmjenjivale faze smijanja, plakanja, trljanja ociju... Isto ga se nanosala u auto, pa nam neku sobu dali uz restoran sta imaju, ali nije htio zaspati. Na kraju zaspao u kolicima. Proslavio je i on svoje krstenje.

vjeverica8
    18. Ožujak 2017. 17:22

Masho baš koma to za banku! Što su rekli kad ste skužili tu novu stavku? Jesu li se pokušali opravdati ili praviti vas ludima? Ja sam isto u erste i zadovoljna sam :-) prije sam bila u pbz i nisam htjela tamo dizati kredit jer su bili baš čudni vezano uz kredit. Nisu mi htjeli pokazati otplatni plan pa sam ih otpisala po brzom postupku.
    Sunshine bravo za noćne spavance!! Neka tako glatko nastavi  i Tena je društveno biće! Kako neće biti kad su joj i roditelji takvi  sat se miče zadnji vikend u ožujku. Samo trebam dobro razmisliti na koju stranu. Mislim da spavamo sat kraće ovaj put... Hvala na torti 
    Antonia, Kiki napreduje! Još spavanje da savlada ali tko je vidio savršeno dijete 

Mi se danas malo kravimo, malo igramo, malo uživamo jer imamo više vremena s tatom  S će biti zeznut karakter. Na žlicu uopće ne želi otvoriti usta već mu moram zamazati donju usnu. Onda on to pocucla i odluči hoće li otvarati usta. Joj si ga meni s njim 

Littleladybug
    18. Ožujak 2017. 17:49

Ugolina i Vjeverica, molim d koristite moj nick na forumu 😂

Littleladybug
    18. Ožujak 2017. 17:53

hello, evo nas iz setnje, kavice i tako to..odspavao danas dva puta po dva sata, slutim dernek veceras..
    Simonu sretan minic 🎈🎈🎈🍬🍬🍬 bome vec je sad karakter,sto ce bit kad odraste 😁 veselo u svakom slucaju 
    Tpol dobro je cupavica i izdrzala, previse buke i ljudi opcenito zna njih izbacit iz ravnoteze pa tako reagiraju..vidila san slike na viberu, predivni ste..vas dvije ko dvi dame 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.