Ma dosadan mi je kišni dan pa sam par puta već danas promjenila traku . Ma nisam rodila, al mogu ti reći da sve više vidim da se približava porod i definitivno mi se spustio trbuh tak da to gnježđenje od sinoć je bilo spuštanje...a i prepone me baš bole dok hodam...A da, nemam pojma dal je ova već veća beba primjerena, al mi je baš bila slatka
. To si ja zamišljam kak će izgledati!

Meni se danas prvi put trbuh onak jako stvrdnuo,ali nije bilo boli. Bas sam se prepala.
Navecer prije spavanja isla na wc i na gacicama mokro,sva sam se prepala. Ali poslije se nije ponavljalo,pa se toplo nadam da nije plodna voda.
Bas se osjecam bljak, tj onak da bi bas mogla svaki cas,a psihicki jos nisam spremna.
Danas sam muzu rekla da bas osjecam kak mi je sve teze i dizat se iz kreveta i sve. Bas se onak tesko osjecam...
Nadam se da ak ce mi vodenjak puknut da ce puknut posteno,a ne da bu kapal pa si ti mislki kaj je kaj nije...
M ak vodenjak kapa onda kapka konstantno, tak da mislim da i to lako skužiš da ti nešto svako malo curka! Ima onaj test s wc papirom, staviš dole zakašlješ i ak vodenjak kapa bude morko na papiru. On ne kapne pa niš, nego ak napukne kaplje.
Ovo vrijeme me ubija cure...uopće ne spavam po noći nego tek u jutro zaspin i evo sad sam se tek probudila. Ti si Buco tvoj isto noćna ptics ko ja!
Ja baš osjećam bol i da mi se nešto događa u cerviksu, ali valjda je i to normalno kad se ja do sad nisam jače otvarala.

Ja uopce nemrem spavati. Jutros u 5 zaspala, u 6 me muz probudio da popijem tablete.
Uzas jedan....
Ma joj ja sam se tak prepala te kontrakcije jucer. Nisam ocekivala.
Mene nakon tog kaj je jucer pokapalo tak pocelo svrbiti,moguce da je gljivica opet se naselila. Za poluditi.
Mislim da nam je dosao sad ovaj najgori mjesec
Ja uopce nemrem spavati. Jutros u 5 zaspala, u 6 me muz probudio da popijem tablete.
Uzas jedan....
Ma joj ja sam se tak prepala te kontrakcije jucer. Nisam ocekivala.
Mene nakon tog kaj je jucer pokapalo tak pocelo svrbiti,moguce da je gljivica opet se naselila. Za poluditi.
Mislim da nam je dosao sad ovaj najgori mjesec
I meni se čini da je ovaj najteži...a ja sam si mislila krenut uređivat stan kad napunim 37 tjedan! Sve mi se čini da se neču moć ni micat ak to dočekam A ne moraš se bojat kontrakcija, mene već dva mjeseca deru...sad ih i trebaš već imati, to je skroz ok!

Da nije rodila kad je tak dugo nema?
Ma splasim se svaki put. Pogotovo kad lezim na ledima onda me i trbuh zna zaboljeti. Jel tebi tak?
Ja se iskreno nekak ne osjecam da bi mogla izdrzati do 37/38 tjedna. Nadam se punih 36+ nesto sitno. Neznam bas se tak osjecam.
Danas sam bas neka nervozna i zivcana,neznam zasto.
Izgleda da su mi se gljivice skroz vratile. Nadam se da bebi nece nastetiti. Ali bas me nerviraju.
Evo meee... Ja u punom pogonu! Joj jučer sam mislila da ću ici roditi, počelo me pikati u križima i dosta sam kontrakcija imala, ali na kraju se smirilo. Malo sam bila u guzvi s vremenom da vam sad ne pišem sve pa me nije bilo, ali sad cu se opet smirit pa se tipkamo...
Meni mama danas isto rekla da mi se trbuh malo spustio da mi bar neko zna reći kad ce krenut!!!

Vis kak se mi lijepo brinemo za tebe .
A moji doma su posebni biseri, oni su uvjereni da cu ja termin docekati ili eventualno roditi par dana prije.
Izluduju me ove kontrakcije. To mi je nekaj novo pa covjek ne ocekuje,a mozda bi se ranije i pojavile da ja nissam na cordipinu,ko zna.
Mene kao pok obicaju moje dijete izluduje, i nervira me kaj mi nemreju nac posteljinu za poplun koji imam za njezin krevetic,jer sve ove iz ikee i ostalih ducana su prevelike,a tu di sam kupila posteljina za to kosta 250 kn ali bez ogradice a to nedam toliko.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji