Vidiš mogao bi i moj na bolovanje...ma on isto niš ne zna o djeci. Išli smo na tečaj, al sve mi se čini da je na ušima sjedio . A mamu više nemam, a one ipak najviše pomognu i uglavnom je najugodnije s njom i imaš povjeranja...ove moje dvije (svekrva i sestra) svaka vudrena na svoju stranu...
I mene baš nešto pila u cerviksu, imam osjećaj da se i ja otvaram pomalo . Bliži se to nama cure!
Renchiii meni se veš suši već dva dana i još je mokar, već se sav usmrdio i baš sam ljuta zbog toga.

11.10 prosle godine. :-D i odmah dva tjedna nakon toga saznala da sam trudna
Meni iskreno jako fale baka i deda,oni su zivjeli dva kata ispod nas,i sad bi mi bili od ogromne pomoci jer bi deda mogao samnom na kontrole i donjeti mi jest i sve,a baka posto je tesko hodala bar bi skuhat mogla,ali eto u dvije godine bez oboje ostala.
Mene nekad tak u donjem dijelu leda zna propiknut ko da neko mac zabode u mene. Uzas.
Ja sam sanjala da nisam prepoznala trudove i da sam isla na kontrolu i dr mi je reko da sam imala trudove,i ja sam pitala kaj sad, a on mi je reko vise srece drugi put, cekajte nove trudove
Pa rekla sam neki dan,ko da imamo 99 godina.
A vrlo brzo cemo se nac na istom forumu pa cemo kukat kak ne spavamo . I kak nam bebe imaju grceve.
Trebali bi u radaone staviti wi-fi pa da nam vrijeme brze prode dok smo na forumu,fb i tak . Nebi nas tolko patili trudovi,imali bi zabavu
Ak se nađemo sve u isto vrijeme tamo ne bude nam ni trebao wi-fi Dovikivale budemo se kroz prozor

Hahaha.... Kakav prozor, prek vrata bumo se derale.
A iz radaone nas nemreju izbaciti .
Jel kod vas veliko nevrijeme?
Kod mene je baš sad prošlo, a muž mi upravo treba doć s posla Jadan...totalna apokalipsa, mačku je skroz panika ulovila...

Kod nas jos uvijek kaos.
Mary bas si me prepala sad, dodem tu i vidim da imas dole ovu novu traku i ja misla da si rodila pa si ju promijenila jos mi cudno kak mi nisi rekla .
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji