Stražnji rog na glavici bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    22. Svibanj 2015. 17:53

Vidiš mogao bi i moj na bolovanje...ma on isto niš ne zna o djeci. Išli smo na tečaj, al sve mi se čini da je na ušima sjedio . A mamu više nemam, a one ipak najviše pomognu i uglavnom je najugodnije s njom i imaš povjeranja...ove moje dvije (svekrva i sestra) svaka vudrena na svoju stranu...
    I mene baš nešto pila u cerviksu, imam osjećaj da se i ja otvaram pomalo . Bliži se to nama cure!
    Renchiii meni se veš suši već dva dana i još je mokar, već se sav usmrdio i baš sam ljuta zbog toga.

Mary36
    22. Svibanj 2015. 17:53

E da buco tvoj, kad si se udala?

Buco tvoj
    22. Svibanj 2015. 18:02

11.10 prosle godine. :-D i odmah dva tjedna nakon toga saznala da sam trudna 

Meni iskreno jako fale baka i deda,oni su zivjeli dva kata ispod nas,i sad bi mi bili od ogromne pomoci jer bi deda mogao samnom na kontrole i donjeti mi jest i sve,a baka posto je tesko hodala bar bi skuhat mogla,ali eto u dvije godine bez oboje ostala. 

Mene nekad tak u donjem dijelu leda zna propiknut ko da neko mac zabode u mene. Uzas. 

Ja sam sanjala da nisam prepoznala trudove i da sam isla na kontrolu i dr mi je reko da sam imala trudove,i ja sam pitala kaj sad, a on mi je reko vise srece drugi put, cekajte nove trudove 

Mary36
    22. Svibanj 2015. 20:16

Joj što smo mi trudnice smiješne! Svaka se svoje žali ko zadnje babe

Buco tvoj
    22. Svibanj 2015. 20:22

Pa rekla sam neki dan,ko da imamo 99 godina. 
    A vrlo brzo cemo se nac na istom forumu pa cemo kukat kak ne spavamo . I kak nam bebe imaju grceve. 

Trebali bi u radaone staviti wi-fi pa da nam vrijeme brze prode dok smo na forumu,fb i tak . Nebi nas tolko patili trudovi,imali bi zabavu 

Buco tvoj
    22. Svibanj 2015. 20:23

Ova Kate Midelton (kak se vec pise) je sigurno imala wi-fi 

Mary36
    22. Svibanj 2015. 20:30

Ak se nađemo sve u isto vrijeme tamo ne bude nam ni trebao wi-fi  Dovikivale budemo se kroz prozor 

Buco tvoj
    22. Svibanj 2015. 20:50

Hahaha.... Kakav prozor, prek vrata bumo se derale. 

A iz radaone nas nemreju izbaciti .

Jel kod vas veliko nevrijeme?

Mary36
    22. Svibanj 2015. 20:51

Kod mene je baš sad prošlo, a muž mi upravo treba doć s posla Jadan...totalna apokalipsa, mačku je skroz panika ulovila...

Buco tvoj
    22. Svibanj 2015. 22:15

Kod nas jos uvijek kaos.

Mary bas si me prepala sad, dodem tu i vidim da imas dole ovu novu traku i ja misla da si rodila pa si ju promijenila  jos mi cudno kak mi nisi rekla .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI