Što vam najviše ide na živce kod muževa?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    venera
    19. Studeni 2014. 18:25

Mene ljuti što se pravi da ništa ne zna kako bi ja to napravila umjesto njega. Ili kaže "ti to bolje napraviš". Kao i ostali, stvari ostavlja po svuda, kad je bolestan treba ga se tetošiti ko malo dijete i sl. Nije mi teško jer je ipak divan u puno stvari, ali nekad mi se čini da imam dvoje djece,a ne jedno :)

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

Nyka
    24. Studeni 2014. 20:03

Isuse, nekad kao da se zblokira pa ga treba resetirat. Došla sam tu anonimno se ispuhat jer bi mu vrat zavrnula.
    Idemo kupati Mladunca. Dodatno upalim grijalicu u kupaoni, iako je upaljeno i grijanje u stanu. Odem sama s malim u kupaonu i razmišljam kak sam trebala pojačati još malo grijanje da bude toplije i u sobi jer je soba hladnija, a prematamo ga i oblačimo tamo (prije smo u kupaoni, sad više ne, nebitno....). I velim sama sebi kak nema veze, kad muž dođe u kupaonu (jer ga kupamo skup), bum mu rekla. Inače, živimo u kući i kupaona je, skup sa sobama na katu. Sa prizemlja na kat vode stepenice, ali nema sad nekih vrata ili nečeg što odvaja gonji kat od prizemlja (što je bitno za priču).  I dođe muž u kupaonu i obavijesti me kak je otvorio dolje prozore dolje da se zlufta. Otvorio. Je. Prozore. Vani 0. Ja kupam dijete. Moram ga prenjeti iz kupaone kroz hodnik do sobe. On lufta. Pogledala sam ga "the" pogledom i rekla "the" tonom da iste sekunde ode zatvorit prozore. - a on....pauza... on MENE pogleda kao da sam luda i veli "ali prozore sam otvorio dolje".... o jebote!!!!!!! Dolje je napravio propuh, a gornji kat od donjeg dijeli 10-ak stepenica.
    Mislim ne znam....jesam li ja luda?? Ili on? Nisam ulazila dalje u raspravu, okupali smo malog, on ga sad hrani...sve 5... al ono...ići luftati kuću (pa nema veze kaj je donji kat jebote, nije da je poseban stan!!! zrak se izmiješa valjda, temperatura u kući se spusti.) dok se mali kupa i dok ga vrućeg moram prenesti u drugu sobu prolzeći kroz hodnik...

tena123
    24. Studeni 2014. 20:31

Nyka razumijem te potpuno i slažem se s rombom ali takvi su ti muški malo tupasti.. bit će bolje drugi puta

MarijaŠ
    25. Studeni 2014. 13:36

Hahahahah, a jesam se nasmijala...  Tebi vjerojatno nije smiješno, ali si to tako opisala...
    Inače, mome je stalno vruće... Jel nije ovdje pretoplo u sobi? A pripremamo kupanje... I tako dok ja nisam jednom pukla i rekla ne zanima me koliko ti je vruće, skidaj se u gaće. Sad on hoda po kući kao u pola ljeta, a mi svi ostali normalni uživamo u toplini doma.

Krešimir 19.08.2014. <3

Jopica2
    25. Studeni 2014. 14:38

Da se i ja nadovezem na temu, dobro mi dodje bas upravo ova jer sam gotova, spava mi se , iscrpljena sam...  a moj muz kao da sve to samnom proživljava, hipersenzibilac je i sve ga uzasno pogadja... Cujemo se preko poruka i do 10 puta dnevno dok je na poslu, pita koliko je jeo, kad spava, kako je zaspao, jesam li mu kapi dala, jesam li sterilizirala bocice, ako slucajjno kazem da je mali nervozan njemu je cijeli dan na poslu koma.... Dakle, ja sva iscrpljena jer se bebac budi stalno Po noci pitam ga zasto me ne zamjeni vikendom, neka ga uspava on, nesto.... On kaze:"i meni se spava, ti nemas pojma koliko se ja nerviram zbog vas na poslu"... 
    Najgore je sto je to istina.
    Pre velik panicar.... 
    Prije dva tri tjedna smo bili kod brata u gostima, moj mali necak uzeo dudu od mog sina i stavio sebi u usta ... Tak me bilo sram kad je sogorica otisla sterilizirati dudu... ( to je napravila jer zna mog muza). A da ne pricam da bejb ima 4.5 mjeseca i vodim bitku s muzem da odemo negdje vikendom u setnju, centar, u goste s njim... "Joj pa vidis da je osjetljiv, nemoj da jos nesto pokupi tamo".... Ah .... Nekad nije dobro ni da su previse ukljuceni....

Nyka
    25. Studeni 2014. 20:35

Ajd, nek ste se vi nasmijale. Ja sam sinoć još pizdila neko vrijeme, ali mali ga je namučio dok ja zaspao, pa sam se ohladila dok se muž spustio u dnevni. Kasnije smo to raspravili u normalnom ozračju i zaključili da sam ja bila u pravu
    Stvarno sam bila ponosna što ne moram pisati na ovoj temi. I eto ti ga vraže, da mi štofa. Stvarno nemam kaj reći za njega, osim da je nekad kao ovaj moj laptop - zblesira se, pa ga treba restartat.

A Jopica, kaj se tiče tvog muža, moram priznati da me sekira samo dok čitam. Jedno je biti uključen, al drugo je pretjerati. Nego reci, jel imao u mučnine dok si bila trudna?

Nyka
    27. Studeni 2014. 10:03

Pa nemamo striktno podijeljeno... oboje radimo sve. Ono što ne dijelimo su noćna hranjenja i prematanja jer sam ja na porodiljnom i mogu ulovit tijekom dana ubit oko s Mladuncem, a on nemre (iako je državni službenik ). To se ne odnosi na neke izvanredne situacije (kojih do sad srećom nije bilo puno) kad je plakao veći dio noći, onda smo noskali skupa. No kad i ja počnem raditi onda ćemo vidjeti oko tih noćnih aktivnosti. Možda ćemo imati sreće pa će mali spavati... ak ne, dežurstva na smjene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.