Što vam najviše ide na živce kod muževa?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gogaca
    22. Lipanj 2014. 07:18

Moj ne može naći ni jednu stvar makar buljio u nju,ja moram dođi i pokazatimu da mu je pred nosom... A kad jede oko njega sve posud mrvice.....

Stella20
    22. Lipanj 2014. 08:29

Živcira me to što se moj muž ponaša kao teta čuvalica prema našem sinu. Pričuva ga, nahrani i igra se s njim samo ako mu ja kažem..skoro mi na isto dođe ostavim li sina s bakom ili s njim, oboma moram davati detaljne upute :-/
    Dok sam bila trudna, nije htio tu i tamo pomaziti trbuh, jer kao, dijete i tako ne kuži ništa...kad sam rodila, govorio je da će se bavit s malim kad malo ojača jer ga je strah tako male bebice, sad kad malac ima 8 mjeseci i stvarno je razigran i jako mazan, muž govori da čeka da mali bar prohoda da ga može voditi svugdje sa sobom...
    Najjača njegova izjava mi je da sam se ja od početka uhodala s malcem i baš mi dobro ide pa se on ne želi mješati..
    Uglavnom, vodimo rat oko njegovog odnosa sa sinom...
    P.S. Stvarno dobra tema!

Žena ima dvije svoje misije na Zemlji, da bude majka i da bude supruga. Ona je od prirode stvorena da bude majka, a samo je ljudskim zakonima natjerana da bude supruga.

• mama@
    23. Lipanj 2014. 11:33

Jedina stvar koju mrzim kod MM je to što preuveličava svoje stvari i obavljene poslove ( bilo što )
    Bilo da smo se skupa ustali u 5 ujutro, skupa pravili ručak, spremali kuću...svejedno... njegovo se broji moje ne...
    Prije nije ni prstom taknuo oko kuće, ručka... sada, ne mogu reći, napravi to.. ali uz moje pomno objašnjavanje što, kako, kada, zašto... da ne idem dalje

• mama@
    23. Lipanj 2014. 14:22

missha skoro pa tako , razlike samo u nijansama....
    P.S. bojim se da bi oni isto to rekli i za nas. pssssssttttt

MarijaŠ
    26. Lipanj 2014. 13:00

Moj ima baš iste te mane - ako ih mogu tako nazvati.... Osim što je poprilično samostalan pa si recimo opegla nešto na brzinu bez problema. Jedino što je malo zaboravan - npr. svaki dan zaboravi da prljave čarape ne ostavljamo na podu već u košu za prljavi veš.  Nekad me sve to iznervira, nekad mi je skroz simpatično kako se jadan ne snalazi među svojim stvarima (gdje mu je dres ili kopačke?). A da ne pričam o njegovom ormaru. Skroz mi je nevjerojatno kako može samo tko sve pogurati jedno među drugo. Ali eto, volim ga bez obzira na sve te sitnice. Imam ih i ja. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Suzii
    21. Rujan 2014. 13:49

ja da idem pisati sta me nervira ja mislim da bi cijelu bibliju napisala,nap.muz voli igrati igrice na kompu pa ga piatn daj drzi malog da idem na wc,pospremit sobu,staviti ves da se susi...itd ma uvijek taj more nesto prigovarat,kazem mu daj mi donesi bavarin,pita me a di su,pitam ga daj bodi,a vani hladno pa me pita sta s kratki rukavima...pa da poludis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.