Što vam najviše ide na živce kod muževa?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marij@
    27. Travanj 2015. 21:24

Jooj.. od kad sam rodila u svemu mi želi pomoći.... ali to pospremanje se na kraju svede na traženje stvari :)

Maja58
    27. Travanj 2015. 22:31

Pozdrav, citam malo vase objave, hvala Bogu ja se ne mogu zaliti moj hoce i skloniti za sobom sa stola i sam pripremiti ves koji zeli obuci, kad kazem ostavi to cu ja onda kaze pa kako sam trazio sta cu obuci i kako sam sam sklanjao za sobom dok ti nisi bila tu, moj pazi na sve. E jedino sto ne stignem gledati ja nista na tv jer uvijek ima neka utakmica na 😈 i onda ja kazem joj kako mi je dosadno ( sto znaci ugasi tu utakmicu ) a on kaze pa nadji nesto radi, zabavi se. Pa ja odem ispred tv-a i skinem se  i onda ga provociram. Samo da prodje utakmica, ali po belaju puno sportskih programa i uvijek neka utakmica. Ccc :P

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• marta19
    23. Lipanj 2015. 23:05

Pozdrav svima vidim da se tu može malo pojadati   malo reći svoje probleme. Ma vidim da su neki muževi zlatni, pomažu sve, neki više manje imaju volje za rad, neki zaborave kupit cvijeće ali sve se nadamo da će bit bolje. nadam se i ja suncu ali nikako da dođe . Moj suprug od rođenja nije prstom maknuo da mi pomogne. Od našeg dolaska doma na meni je bilo da kuham, perem i peglam, moj je mužić spavao do podne i još bio nadrkan jer je malecki plakao po noći pa on nije mogao spavat. Ručak je skuhao da mogu nabrojat na prste a godinu dana smo u braku, čak mu je teško promijenit wc papir. A na kraju prva riječ koju je moj sin rekao bilo je tata a meni je došlo da nekog pošteno izmlatim , ma mislim si ja  radim sve , osjećam se kao rob , umorna do boli, i nit hvala od nikog, hm svi datumi za koje bi svaka žena trebala dobit pa makar uberen cvijet kod susjeda kod  nas nema toga eto godišnjica i dobila šipak, rođendan opet šipak pa do kad tako......ma ako ništa ni ne dobijemo imamo ta mala stvorenja koja nas itekako trebaju, ali lakše je kad se čovjek malo izjada. Pozdrav svima

lala031
    03. Kolovoz 2015. 20:01

Uglavno kao i sve žene to što pita gdje mu je sve,al od kad imam bebu jako me zivcira što on uvijek nekako uspije naci vremena za sebe da se opusti i zabavi s prijateljima,a ja skroz zaboravim na sebe dok ne dodem do nekog limita umra i počnem vikat da ne mogu više i onda se odem tuširat jedno sat vremena. I na neku fora kad god je njegov red da se malo muci s malim opet mi se na neku foru dijete nade u rukama haha

lala031
    03. Kolovoz 2015. 20:01

Uglavno kao i sve žene to što pita gdje mu je sve,al od kad imam bebu jako me zivcira što on uvijek nekako uspije naci vremena za sebe da se opusti i zabavi s prijateljima,a ja skroz zaboravim na sebe dok ne dodem do nekog limita umra i počnem vikat da ne mogu više i onda se odem tuširat jedno sat vremena. I na neku fora kad god je njegov red da se malo muci s malim opet mi se na neku foru dijete nade u rukama haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.