Muž... totalni sultani jesi piti i još ak je daljinski daleko promjeniti program.
Pitanje koje najviše mrzim ma od čega si ti umorna?
Drage moje mame, evo mene na 10 dana od termina i tek sam se sad odlucila pridruziti da vas pitam kakva je situacija kod vas...
Naime od prvog dana trudnoce sam vise-manje sama u svemu tome, od mucnina do daljnjeg razvoja bebice, preglede i sve potrebno nabaljala/kupovala/obavljala sama.. Muz je uvijek radio i sve sam to razumjela.. Ali evo zadnja tri tjedna ne radi vise jer je na godisnjem, medutim nista se apsolutno nije promjenilo. Sad se zatvorio u garazu i po cijele dane popravlja aute motore itd.umjesto da je uz mene i pomaze mi ovo zadnje malo vremena sto je ostalo.. da stvar bude gora ja sam inace iz Zagreba ali zivim u Dubrovniku vec tri godine i iako imam ovdje prijateljica to nije to i fale mi svi moji u Zagrebu ali sam zbog muza odlucila ovdje roditi. (Nemam pojma zasto!!) Ljuta sam na sebe, zivimo kod njegovih i stalno mi je netko iznad glave a ja se zatvorim u sobu da se smirim.. dali ijedna od vas ima losiju situaciju sa partnerom ili vi ipak dobivate svu potrebnu podrsku??
evo da i ja nesto prokomentiram..kod mog muza mi najvise smeta to kada ostavlja prljave carape na pod ili rucnik....ali sta cemo..ja mislim da mi zene ne mozemo bez nasih muskaraca jedanko kao sto i oni ne mogu bez nas zena zar ne?.kako god nas smetale neke osobine ja mislim da je u dvoje ipak najljepse!pogotovo ujutro kad se probudis i kraj tebe je tvoj muz..
evo da i ja nesto prokomentiram..kod mog muza mi najvise smeta to kada ostavlja prljave carape na pod ili rucnik....ali sta cemo..ja mislim da mi zene ne mozemo bez nasih muskaraca jedanko kao sto i oni ne mogu bez nas zena zar ne?.kako god nas smetale neke osobine ja mislim da je u dvoje ipak najljepse!pogotovo ujutro kad se probudis i kraj tebe je tvoj muz..
Sortiraj odgovore
Najstariji