Evo da se i ja konačno javim, malo su me komplikacije nakon poroda odvojile od kompa, ali polako se vračam u normalu :)
29.05. u 13:30 na svijet je došao moj mali princ Mateo 3090 težak i 50 dugačak. Porod je bio katastrofa, oboje smo bili izmučeni. Ali moj mišić je sad već pravi frajer jer se ne odvaja od svoje cike.
Vidjela sam da je bilo puno roda u zraku dok me nije bilo
Čestitam mamicama i želim vam što brži oporavak te da uživate sa svojim bebicama! Napokon smo i to dočekale
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
venera cestitam ti od srca...uzivaj sa svojim andjelom...
Laura 21.08.2014 :-*
Hvala svima na savjetima! Ide nabolje, danas je pristekan na cicu. U smjeni je jdna dobra sestra, stvarno se potrudila. I ona vidi da lijevu ne zeli, ali polako, sredit cemo i to. Nakon 3h cice je jos 30ml ad pojeo. Dosta place ali rijesim to nekako. Malo je pozutio, ali nije jos za lijecenje, ak se ne pogorsa sutra cemo kuci! Danas dakle, cijli dan na cici kraj prozora!
Venera, zao mi je sto si imala tezak porod. Ja sam imala teoretski lagan porod, ali nisam zaboravila kako neugodno boli, mozda zato jer mi je svjeze sve. Radjaona mi je prekoputa sobe, nakada ne zatvore vrata pa slusam krikove, grozno!!! I da, cestitam jos jednom Venera!
Jolvek čestitamm na bebici!! uživajte konačnooo skupaa!! javi kako je biloo
url=https://lilypie.com]
Jolevk cestitam :)
Evo da se I mi pohvalimo, danas u 16: 36 dosao je na svijet mali bonboncic Luka. 3350 tezak,50 dug. Odmah se primio cice ko veliki. Porod je trajao 7 sati, indukcija. Epiduralna se nije primila radi pretvrdih leda tako da sad itekako znam prepoznat trudove. Sretno svima :)
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji