Stigla je roda!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    venera
    13. Lipanj 2014. 12:55

Evo da se i ja konačno javim, malo su me komplikacije nakon poroda odvojile od kompa, ali polako se vračam u normalu :)

29.05. u 13:30 na svijet je došao moj mali princ Mateo 3090 težak i 50 dugačak.  Porod je bio katastrofa, oboje smo bili izmučeni. Ali moj mišić je sad već pravi frajer jer se ne odvaja od svoje cike. 

Vidjela sam da je bilo puno roda u zraku dok me nije bilo  
    Čestitam mamicama i želim vam što brži oporavak te da uživate sa svojim bebicama! Napokon smo i to dočekale 

Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!

missha
    13. Lipanj 2014. 13:05

Čestitam venera još jednom, uživajte :)

Tina0208
    13. Lipanj 2014. 13:40

venera cestitam ti od srca...uzivaj sa svojim andjelom...

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    13. Lipanj 2014. 19:25

Hvala svima na savjetima! Ide nabolje, danas je pristekan na cicu. U smjeni je jdna dobra sestra, stvarno se potrudila. I ona vidi da lijevu ne zeli, ali polako, sredit cemo i to.  Nakon 3h cice je jos 30ml ad pojeo. Dosta place ali rijesim to nekako. Malo je pozutio, ali nije jos za lijecenje, ak se ne pogorsa sutra cemo kuci! Danas dakle, cijli dan na cici kraj prozora! 

Venera, zao mi je sto si imala tezak porod. Ja sam imala teoretski lagan porod, ali nisam zaboravila kako neugodno boli, mozda zato jer mi je svjeze sve. Radjaona mi je prekoputa sobe, nakada ne zatvore vrata pa slusam krikove, grozno!!! I da, cestitam jos jednom Venera!

mmama2
    14. Lipanj 2014. 15:52

Jolvek čestitamm na bebici!! uživajte konačnooo skupaa!! javi kako je biloo

url=https://lilypie.com]

piper
    14. Lipanj 2014. 16:19

Jolevk cestitam i zelim ti cim brzi oporavak   

LuKi5
    14. Lipanj 2014. 20:20

Jolevk cestitam :)

Evo da se I mi pohvalimo, danas u 16: 36 dosao je na svijet mali bonboncic Luka. 3350 tezak,50 dug. Odmah se primio cice ko veliki. Porod je trajao 7 sati, indukcija. Epiduralna se nije primila radi pretvrdih leda tako da sad itekako znam prepoznat trudove. Sretno svima :)

14.06.2014. L ♥

antonio
    14. Lipanj 2014. 20:29

Luki Jelovek i Venera cestitam vam na vasim bebicama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.