Hvala vam na utjehama I podrsci, svima zelim koje su to prosle sljedecu trudnocu zdravu. 🙏🏻❤
Tsh sam drzala pod kontrolom samo zadnji nalaz prije nego sam to saznala tsh je bio 3.94, ali mislim da to nije bilo previsoko I vjv je bila ta kromosomska greska nazalost.
Ocistila sam se sama da, prestala krvariti prije 11dana, I sad osjecam koda sam u plodnim danima ali jos mi nije dosla menstruacija nakon toga.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Loza, bila sam mirna al sad mi je nastupio ovaj strah… mučnine su lagani prošle i ne trebam toliko jest od simptoma nema ni S, samo grudi i tj umor… u ponedjeljak mi je ultrazvuk pa sam van sebe… ne znam kako se smiriti ni šta misliti.. do sad je sve bilo uredu al kako se bliži tj ultrazvuk izbezumio me… najrađe i ne bi isla al kako radim tj posao koji radim moram -.- i da, vadila sam nalaze štitnjače, tsh mi je 1.73 i sve je super, ali…
Bila bih sigurna da su neki jači simptomi… bas mi je teško krenulo bit sad….
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Hvala vam na utjehama I podrsci, svima zelim koje su to prosle sljedecu trudnocu zdravu. 🙏🏻❤
Tsh sam drzala pod kontrolom samo zadnji nalaz prije nego sam to saznala tsh je bio 3.94, ali mislim da to nije bilo previsoko I vjv je bila ta kromosomska greska nazalost.
Ocistila sam se sama da, prestala krvariti prije 11dana, I sad osjecam koda sam u plodnim danima ali jos mi nije dosla menstruacija nakon toga.
Draga Ivy1304 meni je sada 23.dan ciklusa tj 23 dana otkad sam krenula krvariti i u najboljem scenariju očekujem menstruaciju tamo negdje 15.6. Nakon spontanog prva M dode tek 4-6 tjedana od pocetka krvarenja jer ti dr krvarenje od spontanog gleda kao menstruaciju, čiscenje, tako je meni dr objasnio. Ne brini oko toga doci ce M. Npr.ja sam prije 5 dana radila test hcg trakice i linija je bila dosta vidljiva sto znaci da hormon jos nije izasao iz organizma, radila sam i jucer i linije nije bilo sto je dobar znak, ja cu svakako otici izvaditi betu kako bi bila sigurna da je na 0. Jer dok god je vrijednost pozitivna u krvi do menstruacije ne moze doci.
Flowerson iz tvojih usta u Božje uši 🙏🏻 svakako cu javiti svaki korak i veselim se sto odmah idemo jer nema smisla čekati, vrijeme i godine prolaze. Sjećam se kad sam imala plan roditi prvo do 30 te i onda drugo do 32 i do 35 imati barem troje djece 🙈😂 sad molim Boga da rodim jedno živo i zdravo 🙏🏻 on ocito ima neki malo drugaciji plan za mene 😂
PiaBuu ne brini sto se simptoma tice, uzivaj u trudnoci, ima vremena za sve, u 95% žena ako ce ih biti biti ce kad se ude u 8 tjedan. Ali nemoj si željeti povracanje, moja sestra je povracala 5 mjeseci i njoj je to bio najgori period i osjecaj u zivotu, ona izreka da ako se povraca to je dobar znak, to je glupost kakve nema 😂
Ima mnogo zena koje iznesu urednu trudnocu bez ijednog simptoma. ❤️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pbtab, teška je ovo borba….
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Pbtab, teška je ovo borba….
Znam draga moja, nigdje u potpisu ne vidim ali pretpostavljam da je prirodna trudnoća, vjeruj mi mila ja bi dala sve diplome, sve pare sto imam, ma sve, da mogu mjeriti plodne dane, i ostvariti trudnocu prirodnim putem, gledaj to kao pozitivno i uvijek nadi neko svjetlo u svemu.
Sutra je ponedjeljak i imas pregled, bit ce sve dobro i vidjet ces svoju bebicu 🍀🙏🏻❤️
To je prvi pregled ili si vec imala?
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pbtab, zao mi je zbog tebe, ovaj jajovodi X šta znaci ? I općenito zao mi je zbog sve nas koje želimo dijete a teško je… netko ga dobije samo tako a ne želi ga…
Nisam imala prvi pregled… tako razmišljam dal da i sutra uopće prođem…. Možda pričekam još tjedan dana…
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Pbtab, teška je ovo borba….Znam draga moja, nigdje u potpisu ne vidim ali pretpostavljam da je prirodna trudnoća, vjeruj mi mila ja bi dala sve diplome, sve pare sto imam, ma sve, da mogu mjeriti plodne dane, i ostvariti trudnocu prirodnim putem, gledaj to kao pozitivno i uvijek nadi neko svjetlo u svemu.
Sutra je ponedjeljak i imas pregled, bit ce sve dobro i vidjet ces svoju bebicu 🍀🙏🏻❤️
To je prvi pregled ili si vec imala?
Sve znam kako ti je, kod mene su neprohodni jajovodi i to mi je bas bio sok, ali eto desila se nekim čudom prirodna trudnoca. Sad poslije pobacaja, od svih tih tableta za pobacaj i stresa prvi put u životu da nemam ovulaciju, nisam je imala nikako od pobacaja, usljed čega mi je došlo do dominacije estradiola, vise ni sama ne znam sta da radim. Doktor je rekao da pokušam ponovo da vidimo hoce li se desiti prirodnim putem pa na jesen vidjeti sta dalje ali kad nemam mjesecima ovulaciju nemam sta ni da pokušavam. Jedno vrijeme necu biti na forumu, pokusat cu da se od svega odmorim, vama svima želim sve najbolje da uskoro vidite svoje plusice, a trudnicama uredne trudnoce. 🥰
Pbtab, zao mi je zbog tebe, ovaj jajovodi X šta znaci ? I općenito zao mi je zbog sve nas koje želimo dijete a teško je… netko ga dobije samo tako a ne želi ga…
Nisam imala prvi pregled… tako razmišljam dal da i sutra uopće prođem…. Možda pričekam još tjedan dana…
Pretragom sono hsg ustanovljeno je da su jajovodi skroz zacepljeni, ne smetaju za nista samo nemaju funkciju i mogu ih jedino ukloniti tako da samo morala na ivf, da mi je netko rekao prije godinu dana da cu se sama pikati i prolaziti sve ovo rekla bih mu da je lud, ali mi zene imamo neku jebenu moc i snagu i doslovno mozemo sve proci kako bi dosle do cilja.
Ma idi na pregled, radi svog unutarnjeg mira, sutra kad cujes srce bit ce ti lakse.
Drzim 🤞za sutra ❤️
Pbtab, teška je ovo borba….Znam draga moja, nigdje u potpisu ne vidim ali pretpostavljam da je prirodna trudnoća, vjeruj mi mila ja bi dala sve diplome, sve pare sto imam, ma sve, da mogu mjeriti plodne dane, i ostvariti trudnocu prirodnim putem, gledaj to kao pozitivno i uvijek nadi neko svjetlo u svemu.
To je prvi pregled ili si vec imala?Sve znam kako ti je, kod mene su neprohodni jajovodi i to mi je bas bio sok, ali eto desila se nekim čudom prirodna trudnoca. Sad poslije pobacaja, od svih tih tableta za pobacaj i stresa prvi put u životu da nemam ovulaciju, nisam je imala nikako od pobacaja, usljed čega mi je došlo do dominacije estradiola, vise ni sama ne znam sta da radim. Doktor je rekao da pokušam ponovo da vidimo hoce li se desiti prirodnim putem pa na jesen vidjeti sta dalje ali kad nemam mjesecima ovulaciju nemam sta ni da pokušavam. Jedno vrijeme necu biti na forumu, pokusat cu da se od svega odmorim, vama svima želim sve najbolje da uskoro vidite svoje plusice, a trudnicama uredne trudnoce. 🥰
Meni nije bio šok kaj se jajovoda tice jer 2 godine nisam mogla ostati trudna i bila sam pripremljena da nesto nije u redu samnom posto je moj pastuh zdrav ko dren 😂
Žao mi je sto cujem da nemas ovulaciju, znam da se zna dogoditi da prvi ciklus ne bude ovulacije. Tvoj dr bi svakako trebao reagirati i mislim da postoje terapije za poticanje ovulacije, mozda se varam ali nekako mislim da ima. Zelim ti svu srecu i da uskoro sve drzimo svoju djecu u rukama 🙏🏻❤️❤️
To je prvi pregled ili si vec imala?Sve znam kako ti je, kod mene su neprohodni jajovodi i to mi je bas bio sok, ali eto desila se nekim čudom prirodna trudnoca. Sad poslije pobacaja, od svih tih tableta za pobacaj i stresa prvi put u životu da nemam ovulaciju, nisam je imala nikako od pobacaja, usljed čega mi je došlo do dominacije estradiola, vise ni sama ne znam sta da radim. Doktor je rekao da pokušam ponovo da vidimo hoce li se desiti prirodnim putem pa na jesen vidjeti sta dalje ali kad nemam mjesecima ovulaciju nemam sta ni da pokušavam. Jedno vrijeme necu biti na forumu, pokusat cu da se od svega odmorim, vama svima želim sve najbolje da uskoro vidite svoje plusice, a trudnicama uredne trudnoce. 🥰Meni nije bio šok kaj se jajovoda tice jer 2 godine nisam mogla ostati trudna i bila sam pripremljena da nesto nije u redu samnom posto je moj pastuh zdrav ko dren 😂
Žao mi je sto cujem da nemas ovulaciju, znam da se zna dogoditi da prvi ciklus ne bude ovulacije. Tvoj dr bi svakako trebao reagirati i mislim da postoje terapije za poticanje ovulacije, mozda se varam ali nekako mislim da ima. Zelim ti svu srecu i da uskoro sve drzimo svoju djecu u rukama 🙏🏻❤️❤️
Najgora stvar je svaki put kad odem na uzv endometrij je trolinijski, folikul je tu, i doktor govori to je sve ok, ali poslije par dana ja dobijem. Cak sam ovaj ciklus 5 dana poslije uzv otisla ponovo na uzv kod drugog gibekologa opet je sve isto bilo.. tako da ću sad traziti folikulometriju, da konačno skonta sta mu pricam. Iako pocele su mu konsultacije za ivf pa nas ostale ne gleda bas toliko ..
Sortiraj odgovore
Najstariji