Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PBTAB
    28. Svibanj 2023. 22:44

Freyaa Bas cudno, endo super, folikul tu i ti dobis. Ne znam, ali nije mi jasno zasto nema reakcije od dr.  Pricekaj pa ako ne uspije, ne znam kakvo misljenje imate o ivf neka te dr stavi na listu. Pozitivno je sto mozes ostati trudna, samo ocito treba nesto da pogura. Ja sad cekam nakon pobacaja da mi dode M, sada mi je 24.dan ciklusa, ocekujem ju negdje 40.ti dan pa cemo vidjeti onda na uzv kakvo je stanje i ako bude sve ok idemo dalje u nove pobjede i iskreno se nadam da vise pobacaj necu dozivjeti😔

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

PiaBuu
    28. Svibanj 2023. 23:26

Drage žene, hvala Vam na rijeci podrške, mislim da ovo šta mi doživljavamo je daleko veća bol nego netko moze zamisliti… ostanite pozitivne koliko god možete bit, a to je najteže… tako da Vam želim da sljedeće godine držale svoju bebu u rukama, najiskrenije.. 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• freyaa
    29. Svibanj 2023. 10:25

PiaBuu

Pbtab, zao mi je zbog tebe, ovaj jajovodi X šta znaci ? I općenito zao mi je zbog sve nas koje želimo dijete a teško je… netko ga dobije samo tako a ne želi ga…
    Nisam imala prvi pregled… tako razmišljam dal da i sutra uopće prođem…. Možda pričekam još tjedan dana…

Sretno danas na UZV 🥰

• freyaa
    29. Svibanj 2023. 10:29

PBTAB

FreyaaBas cudno, endo super, folikul tu i ti dobis. Ne znam, ali nije mi jasno zasto nema reakcije od dr. Pricekaj pa ako ne uspije, ne znam kakvo misljenje imate o ivf neka te dr stavi na listu. Pozitivno je sto mozes ostati trudna, samo ocito treba nesto da pogura. Ja sad cekam nakon pobacaja da mi dode M, sada mi je 24.dan ciklusa, ocekujem ju negdje 40.ti dan pa cemo vidjeti onda na uzv kakvo je stanje i ako bude sve ok idemo dalje u nove pobjede i iskreno se nadam da vise pobacaj necu dozivjeti😔

To je ta estrogenska dominacija, pocela sam koristiti evine kapi a i narucila sam preko iherb neke američke tablete vitexa. Eh tu je problem kod nas, poslije hsg bili smo za laparoskopiju i ako bude trebalo ivf, medjutim poslije pobacaja i cijelog tog stresa moj muž ne želi ivf nikako, ne zeli taj stres da li će biti ili neće, ako se desi desi se. 

• Ivy1304
    29. Svibanj 2023. 15:37

PBTAB

Ivy1304

Hvala vam na utjehama I podrsci, svima zelim koje su to prosle sljedecu trudnocu zdravu. 🙏🏻❤
    Tsh sam drzala pod kontrolom samo zadnji nalaz prije nego sam to saznala tsh je bio 3.94, ali mislim da to nije bilo previsoko I vjv je bila ta kromosomska greska nazalost.
    Ocistila sam se sama da, prestala krvariti prije 11dana, I sad osjecam koda sam u plodnim danima ali jos mi nije dosla menstruacija nakon toga.
    DragaIvy1304meni je sada 23.dan ciklusa tj 23 dana otkad sam krenula krvariti i u najboljem scenariju očekujem menstruaciju tamo negdje 15.6. Nakon spontanog prva M dode tek 4-6 tjedana od pocetka krvarenja jer ti dr krvarenje od spontanog gleda kao menstruaciju, čiscenje, tako je meni dr objasnio. Ne brini oko toga doci ce M. Npr.ja sam prije 5 dana radila test hcg trakice i linija je bila dosta vidljiva sto znaci da hormon jos nije izasao iz organizma, radila sam i jucer i linije nije bilo sto je dobar znak, ja cu svakako otici izvaditi betu kako bi bila sigurna da je na 0. Jer dok god je vrijednost pozitivna u krvi do menstruacije ne moze doci.
    Flowersoniz tvojih usta u Božje uši 🙏🏻 svakako cu javiti svaki korak i veselim se sto odmah idemo jer nema smisla čekati, vrijeme i godine prolaze. Sjećam se kad sam imala plan roditi prvo do 30 te i onda drugo do 32 i do 35 imati barem troje djece 🙈😂 sad molim Boga da rodim jedno živo i zdravo 🙏🏻 on ocito ima neki malo drugaciji plan za mene 😂
    PiaBuu ne brini sto se simptoma tice, uzivaj u trudnoci, ima vremena za sve, u 95% žena ako ce ih biti biti ce kad se ude u 8 tjedan. Ali nemoj si željeti povracanje, moja sestra je povracala 5 mjeseci i njoj je to bio najgori period i osjecaj u zivotu, ona izreka da ako se povraca to je dobar znak, to je glupost kakve nema 😂
    Ima mnogo zena koje iznesu urednu trudnocu bez ijednog simptoma. ❤️

Meni je 24dan ciklusa od kada sam krenula krvariti, danas sam napravila test trakicu na ovulaciju I dosla mi je pozitivna, sta mogu imat ovulaciju ako nisam jos dobila mjesecnicu nakon spontanog? Osjetim janike da me onako desni probocne. 😱

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• amy_18
    29. Svibanj 2023. 18:01

Pozdrav svima. Zanima me da li je neko imao iskustvo kao ja 😞😞
    Prva trudnoća blizanačka u 21 nedelji otkriven Arnold Chiar syndrom tip 2 strukture mozga nisu razvijene urađen prekid trudnoće - porođajem.Rađeni testovi na hromozomske anomalije , nifty testovi sve uredno.
    Ja i muž poslije toga uradimo katiotipe kod mene uredan kod muža pericentrična inverzija hromozoma 9 bez fenotipskih uticaja kao da je normalna za populaciju.
    Nakon godinu i po pauze koliko mi je trebalo da dodem psihički sebi ponovo trudna. Bila sam presrećna do 10 nedelje kada je otkriven hidrops fetalis i nuhalni nabor 3.63 i pomobo prekid trudnoće. Normalni nalazi štitne žlijezde ,Torch uredan i u jednoj i u drugoj trunoći. Sada savjetuju da se urade faktori za trombofiliju i genetsko ispitivanje.
    Interesuje me da li je neko imao sličan slučaj da je poslije imao normalnu trudnoću. Vjerujte fizički se oporavim al psihički malo teže, ali valja i dalje pokušavati i nadati se da ću i ja jednom izaći sa svojom bebom iz porodilišta😞😞
    Želim Vam ugodan ostatak dana

PBTAB
    29. Svibanj 2023. 19:58

Ivy Naravno da mozes, nakon 12 dana od spontanog dr je rekao kako ce ovulacija izbaciti visak zaostale krvi koja je bila vidljiva i rekao je da ce puknuti folikuli. Mene vec par dana trgaju jajnici tocnije samo lijevi a on me uvijek bolio kad bi bila ovulacija tako da sam sigurna da ju imam ali dok ne dode menstruacija ne mogu u postupak. Spontani se gleda kao prvi ciklus a kad dode menga to je drugi ciklus. 
    Amy žao mi je. Po ovome sto pises mislim da ce vas mozda slati na ivf kako bi mogli ici na pgd analizu kromosoma, ili geneticku analizu. Takva analiza nije dostupna u hr vec samo u inozemstvu.
    Zelim ti puno strpljenja i volje da se oporavis psihicki jer bol koju imas ne mogu ni zamisliti. Uz tebe smo 🙏🏻

➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Ivy1304
    29. Svibanj 2023. 21:10

PBTAB

IvyNaravno da mozes, nakon 12 dana od spontanog dr je rekao kako ce ovulacija izbaciti visak zaostale krvi koja je bila vidljiva i rekao je da ce puknuti folikuli. Mene vec par dana trgaju jajnici tocnije samo lijevi a on me uvijek bolio kad bi bila ovulacija tako da sam sigurna da ju imam ali dok ne dode menstruacija ne mogu u postupak. Spontani se gleda kao prvi ciklus a kad dode menga to je drugi ciklus.
    Amy žao mi je. Po ovome sto pises mislim da ce vas mozda slati na ivf kako bi mogli ici na pgd analizu kromosoma, ili geneticku analizu. Takva analiza nije dostupna u hr vec samo u inozemstvu.
    Zelim ti puno strpljenja i volje da se oporavis psihicki jer bol koju imas ne mogu ni zamisliti. Uz tebe smo 🙏🏻

Ahaa, nisam to znala...doktor mi nije nista rekao za ovulaciju, zato sam citala da su neke zene zatrudnile nakon spontanog a nisu dobile jos menstruaciju. Mene boli desni jajnik, vjv on ovaj mjesec u funkciji.

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

PBTAB
    29. Svibanj 2023. 21:24

Ivy1304

PBTAB

IvyNaravno da mozes, nakon 12 dana od spontanog dr je rekao kako ce ovulacija izbaciti visak zaostale krvi koja je bila vidljiva i rekao je da ce puknuti folikuli. Mene vec par dana trgaju jajnici tocnije samo lijevi a on me uvijek bolio kad bi bila ovulacija tako da sam sigurna da ju imam ali dok ne dode menstruacija ne mogu u postupak. Spontani se gleda kao prvi ciklus a kad dode menga to je drugi ciklus.
    Ahaa, nisam to znala…doktor mi nije nista rekao za ovulaciju, zato sam citala da su neke zene zatrudnile nakon spontanog a nisu dobile jos menstruaciju. Mene boli desni jajnik, vjv on ovaj mjesec u funkciji.

Mozete probati mozda uspije, naravno ako si psihicki spremna nakon spontanog..

• Ivy1304
    29. Svibanj 2023. 23:45

PBTAB

Ivy1304

PBTAB

Ahaa, nisam to znala…doktor mi nije nista rekao za ovulaciju, zato sam citala da su neke zene zatrudnile nakon spontanog a nisu dobile jos menstruaciju. Mene boli desni jajnik, vjv on ovaj mjesec u funkciji.
    Mozete probati mozda uspije, naravno ako si psihicki spremna nakon spontanog..

A I jesam I nisam, nekako mi je lakse misliti na drugu trudnocu ako me razumijete. Ovako se vracam na staro pa mi jos gore, biti ce kako treba biti. Sada me jos vise strah toga svega, ne znam da li bi imala snage da mi se opet desi.

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.