Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    26. Studeni 2022. 09:19

Evo i mene. Na 6+4 srce je uredno kucalo, beta odlična, sve uredno da bih za 10 dana dosla na drugi uzv i rekli mi da je srce stalo nakon zadnjeg uzv. Doživjela sam potpuni šok jer nisam ništa loše osjetila u tih 10 dana, osjećala sam se trudno i očekivala sam dobre vijesti. Nisam stigla ni pomiriti se sa situacijom već sam morala dogovoriti medikamentozni pobačaj dan poslije. Pitam se naravno dal sam napravila nešto krivo ili je jednostavno plod bio neispravan...prva trudnoca iz ivf-a jer prirodno su šanse nikakve da ostanem trudna. Strah me ostat opet trudna da se isto ne ponovi, al znam da ću ići ponovno...samo neću imat mira ni pozitivnosti u sebi ni sekunde. Na humanoj su mi rekli napraviti nalaze za trombofiliju, znate li možda koliko se čeka na taj nalaz da bude gotov?
    Također, na medikamentoznom pobacaju koji je bio 24.11. u kbc ri sam upoznala jednu curu koja je isto imala spontani. Imamo isto godina, žao mi je da na kraju nismo razmijenile brojeve jer me baš zanima kako je. Ako ikad pročitaš ovaj post, javi mi se na mail iz potpisa. 😊

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Marko1811
    26. Studeni 2022. 15:43

Flowerson, zao mi je sto si tu..
    Čeka se cca mjesec do mjesec i pol, ako vadiš na Sušaku. Ne znam dal ima još gdje.

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

MBM🐬🍀💕
    26. Studeni 2022. 18:32

Flowerson

Evo i mene. Na 6+4 srce je uredno kucalo, beta odlična, sve uredno da bih za 10 dana dosla na drugi uzv i rekli mi da je srce stalo nakon zadnjeg uzv. Doživjela sam potpuni šok jer nisam ništa loše osjetila u tih 10 dana, osjećala sam se trudno i očekivala sam dobre vijesti. Nisam stigla ni pomiriti se sa situacijom već sam morala dogovoriti medikamentozni pobačaj dan poslije. Pitam se naravno dal sam napravila nešto krivo ili je jednostavno plod bio neispravan…prva trudnoca iz ivf-a jer prirodno su šanse nikakve da ostanem trudna. Strah me ostat opet trudna da se isto ne ponovi, al znam da ću ići ponovno…samo neću imat mira ni pozitivnosti u sebi ni sekunde. Na humanoj su mi rekli napraviti nalaze za trombofiliju, znate li možda koliko se čeka na taj nalaz da bude gotov?
    Također, na medikamentoznom pobacaju koji je bio 24.11. u kbc ri sam upoznala jednu curu koja je isto imala spontani. Imamo isto godina, žao mi je da na kraju nismo razmijenile brojeve jer me baš zanima kako je. Ako ikad pročitaš ovaj post, javi mi se na mail iz potpisa. 😊

Bas mi je zao sto si na ovoj temi ali u situaciju u kojoj si niko te vise ne moze raumet nego sto smo na ovoj temi. Desava se to mila nisi ti kriva jednostavno nesto nije bilo ilu redu i stalo je. Znam da ti je tesko da teze ne moze biti ali zalecices rane na telu dok dusevno je malo teze. Sto se tice trombofilije pisace ti cure koje zive u Hrvatskoj jer ja nisam upoznata sa tamo. Ja sam radila Trombofiliju i imam dve mutacije. Tako mila odradi sve sto mozes od pretraga i samo napred za tvojim snom za majcinstvo. Pisi kad ti je lose jer meni su cure sa ove teme pomogle da podjem dalje❤️

• Lion32
    26. Studeni 2022. 19:55

Flowerson

Evo i mene. Na 6+4 srce je uredno kucalo, beta odlična, sve uredno da bih za 10 dana dosla na drugi uzv i rekli mi da je srce stalo nakon zadnjeg uzv. Doživjela sam potpuni šok jer nisam ništa loše osjetila u tih 10 dana, osjećala sam se trudno i očekivala sam dobre vijesti. Nisam stigla ni pomiriti se sa situacijom već sam morala dogovoriti medikamentozni pobačaj dan poslije. Pitam se naravno dal sam napravila nešto krivo ili je jednostavno plod bio neispravan…prva trudnoca iz ivf-a jer prirodno su šanse nikakve da ostanem trudna. Strah me ostat opet trudna da se isto ne ponovi, al znam da ću ići ponovno…samo neću imat mira ni pozitivnosti u sebi ni sekunde. Na humanoj su mi rekli napraviti nalaze za trombofiliju, znate li možda koliko se čeka na taj nalaz da bude gotov?

Zao mi je zbog tvog iskustva, citam i drugu temu gdje si pisala i bas sam se nadala da ce bit sve ok...😔
    Ja sam ti vadila trombofilju na Sušaku i rekli su mi da se ceka cca 30 dana..Kod koje si doktorice na humanoj ako nije tajna? :)

Flowerson 🌸
    26. Studeni 2022. 20:50

Hvala cure na info. Bila sam tužna jako, al jednostavno sam se okrenula novim zanimacijama i svojem zalijecenju fizickom i psihickom. Znam da imam sad vremena dok provjerim prvo jel sve ok za mjesec dana pa onda dok dočekam nalaze trombofilije i dogovorim sljedeći FET. Radit ću sve ono što me uvijek usrecivalo i uzivat za promjenu s mužem jer smo stalno u nekom stresu od kad smo u ivf-u. Zauvijek će to ostati sa mnom, al ako je moralo bit, bolje da je tako nego da sam kasnije dozivjela šok da saznam da nešto nije ok s djetetom.. nažalost sam proživjela kroz život svoje majke i odgajanja (uzdrzavanja) svojeg bolesnog djeteta i nema tu sreće za apsolutno nikoga...
    Lion, kod dr. Susanj sam. Ti si isto na humanoj?

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Marko1811
    26. Studeni 2022. 21:39

Lion, ja bas čekam nalaze trombofilije. Ali sad razmišljam nisam pitala uopće kamo dođu ti nalazi?? Kod lom ili kod ginekologa?

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

Flowerson 🌸
    26. Studeni 2022. 21:49

Inamorana, htjela sam previše bit sigurna, vadila sam bete da vidim jel se sve pravilno dupla, išla privatno ranije na pregled, sve je bilo idealno. Zato me ove opalilo jako... mislim da je strah normalan, kad sljedeci put vidim plus necu zurit ni s betama, ni s uzv..iskreno, radije cu doc na uzv pa da nema nista ili nema otkucaja, nego da vidim te otkucaje tjedan prije... teško je i ovako nešto obilježi svaku sljedeću trudnoću. Al moramo naprijed, bit spremne na sve, uspjet će kad tad. 

• Lion32
    26. Studeni 2022. 21:50

Flowerson

Hvala cure na info. Bila sam tužna jako, al jednostavno sam se okrenula novim zanimacijama i svojem zalijecenju fizickom i psihickom. Znam da imam sad vremena dok provjerim prvo jel sve ok za mjesec dana pa onda dok dočekam nalaze trombofilije i dogovorim sljedeći FET. Radit ću sve ono što me uvijek usrecivalo i uzivat za promjenu s mužem jer smo stalno u nekom stresu od kad smo u ivf-u. Zauvijek će to ostati sa mnom, al ako je moralo bit, bolje da je tako nego da sam kasnije dozivjela šok da saznam da nešto nije ok s djetetom.. nažalost sam proživjela kroz život svoje majke i odgajanja (uzdrzavanja) svojeg bolesnog djeteta i nema tu sreće za apsolutno nikoga…
    Lion, kod dr. Susanj sam. Ti si isto na humanoj?

Jesam, i isto sam kod nje hvala Bogu.. 🤣
    Iako kod mene se to sve jako odugovlaci, jos nismo ni propuhivanje napravili a vec je godina i 10 mj proslo...😔Marko1811 kod ginekologa dodju.. kad si ih ti radila?

Flowerson 🌸
    26. Studeni 2022. 21:56

Lion, znam sve, i meni se sve odugovlači, uvijek fali nešto il se nešto čeka...sad ću čekat sigurno do 2.mjeseca.
    Ok mi je ona, al šta kad nikad ne znaš tko će te dočekat na folikulometriji, aspiraciji ili transferu..Kroz svoj transfer ju nisam vidjela ni jednom.

• Lion32
    26. Studeni 2022. 22:07

Flowerson

Lion, znam sve, i meni se sve odugovlači, uvijek fali nešto il se nešto čeka…sad ću čekat sigurno do 2.mjeseca.
    Ok mi je ona, al šta kad nikad ne znaš tko će te dočekat na folikulometriji, aspiraciji ili transferu..Kroz svoj transfer ju nisam vidjela ni jednom.

Mene su sve druge slale doma kad bi dosla na HSG jer bi mi bila prisutna slobodna tekucina. Na zadnjim konzultacijama je rekla da njoj to nebi smetalo i da ce mi ona osobno napravit zahvat.. nakon tog razgovora sam ostala prirodno trudna i bio je blight ovum. I sad sam dobila M ali zbog svog posla ne mogu prije 1.mj na HSG tako da se nadam da ce mi ona tada radit... i da cemo napokon krenuti barem korak naprijed..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.