Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    30. Studeni 2022. 09:35

Cure, vezano za sjene na testovima, pisalo se i na drugim temama, mullerov test od nekih 15 kn vas neće razočarati tj. dat Vam lažnu nadu. Koristila sam ga dva put, jednom bijel ko snijeg, nije bilo trudnoće, drugi put se odmah pojavila sjena i to je bilo to...imam i neke kineske testove, al njih ne vrijedi koristit prerano jer mogu dat lažnu nadu.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

MBM🐬🍀💕
    30. Studeni 2022. 15:18

Aeon02

Vidim da ima cura sa MTHFR mutacijom, ja napokon danas izvadila nalaze za sve osim za tu mutaciju, nju moram privatno, ali vidim da ima nekih brojeva iza mali milion 🤦🏼‍♀️ Je li samo kazem hocu taj MTHFR da uradim i oni ce znati ne moram nabrajti te brojeve 😳

Mthfr panel se pise i odrate ti ove mutacije trombofilije

PiaBuu
    30. Studeni 2022. 18:44

Cure, vadila sam nalaze jucer, kako pijem eurotirox 25/50 svaki dan i nasli su mi hashimoto.. kada sam saznala za hashimoto imala TSH mi je bio 3.57 a vadenjem jucerasnjeg nalaza je 4.77, malo me zabrinuo... s obzirom da i nije to toliko strasno ali sam sva preplasena od dva spontana pa mi sve zvuci strasno... sta vi mislite o tome? Poslala sam dr pa ce mi javiti dal treba veca doza eurotirox-a.

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

MBM🐬🍀💕
    30. Studeni 2022. 19:10

Cure ja danas na 16dc uhvatila peak 
    https://ibb.co/vYqP4JX

MBM🐬🍀💕
    30. Studeni 2022. 20:21

Aeon02

MBM🐬🍀💕

MBM hvalaa ti ,Bravooo bice ovaj mjesecc plus ! ❤️

Nadam se da hoce Hvala ti puno draga moja 😘🙏🏻🤞

Ella..
    30. Studeni 2022. 21:18

MBM🐬🍀💕

Opaaa 
    Neka je sa srećom, da bude dobitni ciklus 🙏🤞

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• žal
    01. Prosinac 2022. 09:37

Pozdrav cure! Pratim vas, ali sam zadnjih 15 dana bila van sebe. Uglavnom jučer sam išla u bolnicu na odjel za prenatalnu dijagnostiku misleći da će mi raditi biopsiju resica iz posteljice, međutim hvala Bogu nisu vidjeli potrebu. Doktorica koja mi je radila ultrazvuk kaže da nuhalni nabor nije 3mm kao što je doktor izmjerio. Kaže da se katkad desi da se smanji u narednim sedmicama. Nemogu vam opisati svoj osjećaj 🥰 Tako da je ona rekla da po onome što je vidjela na UZ nije neophodno raditi invazivne testove, kaže da je dovoljno uraditi krvni test koji nije 100%precizan, ali je kaže blizu. I jedino ako mi želimo biti 100% sigurni da onda uradimo biopsiju ili amniocintezu. Tako da sam dala krv za harmoni (ako se tako piše), nalaz ce biti za 7-10 dana. I eto drage moje kako se prevrat desi i kad ne očekuješ. Sad se moramo dobro skontati da li raditi ipak  neki invazivni test ili ne. Svima vam šaljemo dobre vibre i tople zagrljaje❤️😘

• žal
    01. Prosinac 2022. 09:40

I naravno, molim vas za vaše mišljenje i eventualne za i protiv primjere. ❣️

MBM🐬🍀💕
    01. Prosinac 2022. 11:28

žal

Bas mi je drago da je svo u redu kod tebe. Samo jos ti hormoni mada mislim da ce biti u redu i da pocnes opet raditi na bebi 🙏🏻🍀

Nela2105
    01. Prosinac 2022. 12:53

žal

Draga Žal, jako mi je drago da je sve okej s bebicom. Nemam primjer ni za ni protiv, ali cu ti rec da napravis onako kako ti smatras da je najbolje ❤️

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.