Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela2105
    14. Studeni 2022. 12:48

Beban nadam se da je kod tebe sve u redu i s tobom i s bebicom, zelim vam da izdrzite do termina ❤️

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

PiaBuu
    14. Studeni 2022. 17:26

Beban, kako si? pokusaj izgurati sta duze, u mislima si nam! 
    Ella,sta veli test?
    Trudnice nase? :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Ella..
    14. Studeni 2022. 19:44

Lana99

Ella..

I meni je danas 11dpo
    Također čekam srijedu pa ću vidjeti da li će M doći ili ne, test je spreman 😊
    Ohooo držim i ja tebi fige 💓💓💓
    Imaš ti kakvih simptoma?

Pa dojke me bole vec tjedan dana i nekad bude čudna bol u predjelu maternice , ali ništa posebno. Dojke su u centru pažnje 🤣
    Čekam srijedu pa šta Bog da 🤗
    Imaš ti kakvih simptoma?

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    14. Studeni 2022. 19:45

PiaBuu

Beban, kako si? pokusaj izgurati sta duze, u mislima si nam!
    Ella,sta veli test?
    Trudnice nase? :)

Test je u stanju pripravnosti hehe. Nisam ga još radila, čekam srijedu 😁
    Kako si ti??

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    14. Studeni 2022. 20:49

Ella..

Pa dojke me bole vec tjedan dana i nekad bude čudna bol u predjelu maternice , ali ništa posebno. Dojke su u centru pažnje 🤣
    Imaš ti kakvih simptoma?

Nema ništa kod mene. Danas mi doslovno neki smeđi kao komadić izašao i to je to..ujutro sam povracala ali povezujem uz druge stvari pa onda..ništa 
    Imam osjećaj da ipak dolazi m

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

kk1109
    15. Studeni 2022. 00:33

Curee drzim fige da testici budu pozitivni. Nadam se da vam m nece doci jos duuugo dugoo 🤞🍀🥰
    Beban se javila u grupi...krvarenje je stalo, jos je na promatranju, al eto situacija se hvala Bogu poboljsala 🙏🏻❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

MBM🐬🍀💕
    15. Studeni 2022. 00:52

kk1109

Curee drzim fige da testici budu pozitivni. Nadam se da vam m nece doci jos duuugo dugoo 🤞🍀🥰
    Beban se javila u grupi…krvarenje je stalo, jos je na promatranju, al eto situacija se hvala Bogu poboljsala 🙏🏻❤️

Sta ima kod tebe kako napredujete. Jesil bila na Uz skoro 

Ella..
    15. Studeni 2022. 01:04

kk1109

Beban se javila u grupi…krvarenje je stalo, jos je na promatranju, al eto situacija se hvala Bogu poboljsala 🙏🏻❤️

Hvala Bogu 🙏

🚺 31
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    15. Studeni 2022. 01:05

Lana99

Ella..

Imaš ti kakvih simptoma?
    Nema ništa kod mene. Danas mi doslovno neki smeđi kao komadić izašao i to je to..ujutro sam povracala ali povezujem uz druge stvari pa onda..ništa
    Imam osjećaj da ipak dolazi m

Ma i ja imam osjećaj da ću dobiti M.
    Ali eto, uvijek kažem, uvijek ima nade dokle god nema M😁🤞

🚺 31
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• žal
    15. Studeni 2022. 08:11

Pozdrav cure! Ja sam ponovo u problemu. Jučer bila na kontroli sa 10+1, gdje je doktor izmjerio nuhalni nabor od 3mm. Njegov izraz lica mi je sve rekao i prije nego mi je on nešto objasnio! Još uvijek se ona ordinacija okreće oko mene. Uputio me je na kliniku na pretrage. Kaže da se vrlo vjerojatno neće moći otkriti običnim pretragama, nego da će mi vaditi plodovu vodu. A pošto sam bila neupućena u taj problem, pitala sam kakav problem može to predstavljati, rekao je da je problem sa mozgom, možda neki sindrom. Haos je u meni! Konstantno iščitavam, i ne vjerujem sta mi se ponovo dešava... Vama svima želim sreću i mir napokon!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.