Curee drzim fige da testici budu pozitivni. Nadam se da vam m nece doci jos duuugo dugoo 🤞🍀🥰
Beban se javila u grupi…krvarenje je stalo, jos je na promatranju, al eto situacija se hvala Bogu poboljsala 🙏🏻❤️Sta ima kod tebe kako napredujete. Jesil bila na Uz skoro
Za sada sve dobro napreduje. Malisa je i dalje po mjerama za 2 tjedna veci. Sad je poceo imat tulume , a trbuh samo skace 😅 danas i jucer imam neka zatezanja u trbuhu al ne radim paniku jer svaki put kad je tak bilo naraso mi je trbuh i rekli su mi da se sirim. U cetvrtak imam iduci pregled i cervikometriju pa cemo vidjet jel se sta promjenilo u odnosu na prosli put 🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Žal, slažem se s Aeono, potpisujem svaku riječ, svakako još jedan pregled, meni su isto uvijek u 12. Tjednu mjerili, ovo prvi put čujem da s 10 tjedana mjeri.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Trudnice naše kako ste?
Žal i meni cudno u 10 tom tj raditi takvu pretragu meni je tek u 12 prema 13 tj rađeno tako da odi ti privatno sve ce biti uredu ja vjerujem u to
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Kk hvala što si javila za Beban. Prenesi joj puno podrške i pozdrava, mislimo na nju i bebača ❤️
Drago mi je čut da ste ti i tvoj bebač dobro, neka te zeza 🤭💙 i ovaj moj je danas neki nemiran, apsolutno mu ništa ne paše kako se namjestim i ne zna više ni sam gdje bi me udario.
Žal slažem se sa curama, možda je rano da se to sad vidi... Uostalom, znam jedan slučaj kad isto nuhalni nabor nije bio ok, mama je radila dvije vrste pretraga koje su pokazale minimalan rizik za bilo kakvu anomaliju. U terminu se rodila živa i zdrava bebica :) od srca se nadam takvom scenariju i kod tebe. Znam da ti se sad sve čini crno i vjerojatno bezizlazno, da mukama nikad kraja, ali proći će i to. Vjerojatno će ti se dani do nalaza pretraga činiti kao cijela vječnost, ali nije to ništa što ti ne možeš izdržati. Dan po dan, molit ćemo se za vas i nadat najboljem rezultatu 🙏
Uvijek postoji i opcija drugog mišljenja - moguće da je lošiji uzv kod ovog gina ili nešto... Pa meni moj soc gin dva puta nije vidio da mom bebaču srce kuca, a kasnije isti dan je drugi gin rekao da ne vidi problem jer srce prekrasno kuca 💙 sve je moguće, molim te da zbog te male bebice zadržiš optimizam koliko je to moguće. Svakako nam javljaj što se događa i kako si 😘
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Žal ajde da se nadamo dobrom ishodu jer imas jos jedan pregled i mozda i nija bas tako kako on kaze. Nemoj se stresirati pre vremena jer doktori inace ti kazu za najgore pre onog najboljeg. Ne mora da znaci da ce biti tako kako on kaze jer je mojoj prijateljici koja imala slisti slucaj tako nekako rekao ali todila je zdravog deckica. Ja ti zelim puno srece i drzim 🤞🍀da sve bide u najboljem redu. Javljaj nam o svemu❤️
Kk1109.bas mi je drago da napredujete oboje i da ste dobro i samo tako nek nastavi i svi srecni😘
Loza ma tebi super ide i stvarno mi je drago. Znaci deckica nosis 🥰 🍀. Drago mi je za tebe i za bubicu da je sve u redu. A srceko mali samo neka kuca 😘🙏🏻
Ella i Lana usla sam na forum pre svega da procitam kako imamo na temi neki plusic, a vi strpljive...
Loza, Kk drago mi je da ste odlicno, nadam se da ce me napustiti novi strahovi, dr je cak rekao da se mozda podigne, vise nije placenta previa centralis nego marginalis...
Kk jutros bas osetim zatezanje od pupka na dosta gore, naravno posle svega talas panike, sto kazes verovatno raste i normalno je...
Puno pozdrava svim dragim zenicama!
E da i dr se ne slaze sa hemostaziologom i rekao mi je da prestanem sa midolom, posto ga pijem preventivno a uz krvaremje i placentu previu nije dobro, i sad ti budi pametan
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Beban drago mi je da si se javila i ovo s posteljicom zvuči super :) jesi još u bolnici? Ako jesi, mislim da ti to može biti samo dobro. Razumijem da je stresno biti i tamo sama, ali znaš da je to iz najbolje namjere... A ovo za terapiju ti ne bi znala reći ❤️
Mbm kako si ti?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Beban drago mi je da si se javila i ovo s posteljicom zvuči super :) jesi još u bolnici? Ako jesi, mislim da ti to može biti samo dobro. Razumijem da je stresno biti i tamo sama, ali znaš da je to iz najbolje namjere… A ovo za terapiju ti ne bi znala reći ❤️
Mbm kako si ti?
Ma ja sam dobro sad hvala bogu. Oporavila sam se od mojih spontanih barem fizicki dok onaj bol dusevni je uvek me ceka u nekom kutku. 13 sam trebala da dobijem ali nisam a takodje mi je i test negativan a ni trudnickih simptoma nemam. Cekacu jos neki dan pa cu ici gin da vidim sta se desava. Mozda se nesto poremetilo ajd mu ga znaj
Hvala vam svima na pozitivnim riječima, ali toliko sam pala psihički da nikakav optimizam ne osjećam. Uzv koji ima ovaj doktor je baš dobar, sve je tako vidljivo i jasno. Nemogu više vjerovati da mi se i ovo desava, nekako se baš osjećam tako da sama sebe žalim. I još valja čekati do 30., još 2 tjedna do tih pregleda kojima će pokušati otkriti koliko je veliki problem, sigurno će vaditi plodovu vodu. Pa onda opet čekanje na rezultate..., a stomak raste, ako ne bude pozitivan nalaz znate i same da ide inducirani porođaj... Ma loša situacija, depresivna. Zao mi je sto vam uopće prezentujem ovo svoje stanje.
Ella i Lana usla sam na forum pre svega da procitam kako imamo na temi neki plusic, a vi strpljive…
Loza, Kk drago mi je da ste odlicno, nadam se da ce me napustiti novi strahovi, dr je cak rekao da se mozda podigne, vise nije placenta previa centralis nego marginalis…
Kk jutros bas osetim zatezanje od pupka na dosta gore, naravno posle svega talas panike, sto kazes verovatno raste i normalno je…
Puno pozdrava svim dragim zenicama!
E da i dr se ne slaze sa hemostaziologom i rekao mi je da prestanem sa midolom, posto ga pijem preventivno a uz krvaremje i placentu previu nije dobro, i sad ti budi pametan
U kojem si tjednu mila je previja u vecim tjednima koliko ja znam i koliko sam citala o tome i nije problem. Kako se ti osecas to je najvaznije❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji